Smallrig 3452 Simorr Wave S1 Lite On -mikrofoni

Tuotetunnus (SKU): 117371 Kategoriat , , ,

41,90 

Toimitus heti!

Smallrig 3452 Simorr Wave S1 Lite On on suuntaava mikrofoni, joka sopii älypuhelimille sekä järjestelmä- ja videokameroille. Mukana tulee siis 3,5mm TRS ja TRRS -liittimellä eri laitteille tarkoitettuna. Tällä suuntaavalla mikrofonilla parannat videoidesi äänenlaatua kuvaat sitten kännykällä tai kameralla.

Smallrig 3452 Simorr Wave S1 Lite On on suuntaava mikrofoni, joka sopii älypuhelimille sekä järjestelmä- ja videokameroille. Mukana tulee siis 3,5mm TRS ja TRRS -liittimellä eri laitteille tarkoitettuna. Tällä suuntaavalla mikrofonilla parannat videoidesi äänenlaatua kuvaat sitten kännykällä tai kameralla. Suuntamikki on parhaimmillaan puheentallennuksessa lähietäisyydeltä ja edestä päin tulevan äänen tallennukseen, jolloin sivuilta ja takaa tulevat hälyäänet eivät tule videolle yhtä selkeästi.

Jos älypuhelimessasi on USB-C tai Apple iPhoneissa oleva lightning -liitäntä, tarvitset mikrofonille USB-C-3,5mm tai lightning-3,5mm sovitteen.

  • Mukana pakkauksessa: Mikrofoni, joustava kiinnike, vaahtomuovisuoja, tuulisuoja(dead cat), 3,5mm TRS kamerajohto, 3,5mm TRRS puhelinjohto, suojapussi ja käyttöohje.
  • 2 vuoden takuu

Lisätiedot

Paino 0,35 kg
Mitat 15 × 15 × 6 cm
Tuotemerkit

SmallRig

Mikrofonin tyyppi

Kameramikrofoni, Suuntamikrofoni

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Smallrig 3452 Simorr Wave S1 Lite On -mikrofoni”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

suodattimet

Tuotemerkki

Hinta

07400

Saatavuus

Pyydä vaihtotarjous