Rode Wireless ME -langaton mikrofonijärjestelmä

Tuotetunnus (SKU): WIME Kategoriat , , ,

179,00 

Toimitus heti!

 • Posti pikkupaketti 

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Rode Wireless ME -langaton mikrofonijärjestelmä

Wireless ME on todella pieni ja laadukas mikfonijärjestelmä joka on myös erittäin helppokäyttöinen. Paketissa on vastaanotin ja lähetin (mikrofoni) joilla saat tallennettua ääntä jopa 200m etäisyydeltä.

Rode Wireless ME -mikrofoni, joka on järkevä ratkaisu ammattimaisia äänentallennusominaisuuksia etsiville videokuvaajille. Tämä erittäin kompakti langaton mikrofonijärjestelmä parantaa vaivattomasti videoidesi äänenlaatua. Edullisen hintansa ja hyvien ominaisuuksiensa ansiosta Rode Wireless ME on jokaisen videokuvaajan arsenaalin pakollinen työkalu.

Yksi Rode Wireless ME:n tärkeimmistä ominaisuuksista on sen kompakti ja kannettava rakenne. Tämä mikrofonijärjestelmä on uskomattoman kevyt ja helppo kuljettaa mukana, joten se on ihanteellinen kuljettaa mukana. Sen clip’n’go-monikäyttöisyys mahdollistaa nopean ja vaivattoman mikrofonen kiinnittämisen vaikka paidan kauukseen. Kuvasitpa sitten dokumentteja, haastatteluja tai vlogeja, Wireless ME tarjoaa vertaansa vailla olevaa käyttö mukavuutta.

Äänenlaadun osalta Rode Wireless ME on erinomainen, kuten Roden muutkin mikrofonit. Tämä mikrofonijärjestelmä tuottaa ammattilaistason ääntä, mikä takaa kristallinkirkkaan äänentoiston videoissasi. Sano hyvästit vaimealle tai vääristyneelle äänelle ja kohenna sisältösi yleistä laatua. Wireless ME tarjoaa digitaalisen äänen USB:n kautta, mikä erottaa sen kilpailijoistaan. Tämä mahdollistaa saumattoman integroinnin eri laitteisiin, mikä tekee siitä monipuolisen ja käyttäjäystävällisen mikrofonijärjestelmän.

Helppokäyttöisyys on toinen Rode Wireless ME:n kohokohta. Intuitiivisten hallintalaitteiden ja suoraviivaisen asennusprosessin ansiosta tämä langaton mikrofonijärjestelmä poistaa kaikki tekniset monimutkaisuudet, jolloin voit keskittyä luovaan näkemykseesi. Pakkaus sisältää  – lähettimen ja vastaanottimen – sekä erilaisia liitäntäkaapeleita.

Rode Wireless ME ei ole vain ominaisuuksiltaan monipuolinen vaan myös kustannustehokas. Verrattuna kilpailijaansa, Rode Wireless GO II:een, Wireless ME tarjoaa samanlaisen toiminnallisuuden  edullisemmalla hinnalla. Tämä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon pienellä budjetilla oleville videokuvaajille, jotka eivät halua tinkiä laadusta. Edullisuudestaan huolimatta Wireless ME päihittää silti useimmat kilpailijat ominaisuuksiltaan, mikä tekee siitä huomattavan hyvän vastineen rahalle.

 Voidaan todeta, että Rode Wireless ME -mikrofoni on videokuvaajille mullistava työkalu. Erittäin kompaktin rakenteensa, ammattimaisen äänenlaatunsa ja käyttäjäystävällisten ominaisuuksiensa ansiosta tämä langaton mikrofonijärjestelmä antaa videokuvaajille mahdollisuuden kuvata upeita videoita poikkeuksellisella äänentoistolla. Olitpa sitten ammattilainen tai aloitteleva videokuvaaja, Rode Wireless ME on välttämätön lisävaruste, joka parantaa sisältösi laatua ilman että lompakko tyhjeene kokooon.

 

 • Pienikokoinen ja helppokäyttöinen langaton mikrofonijärjestelmä
 • RØDE:n huippuluokan IV-sarjan 2.4 GHz digitaalinen äänen lähetys jopa 200m etäisyydelle
 • Älykäs GainAssist-teknologia säätää äänen tasot automaattisesti joka tilanteeseen
 • Broadcast-tason sisäiset mikrofonit lähettimessä ja vastaanottimessa
 • Toisen mikrofonilähettimen yhdistäminen vastaanottimeen mahdollistaa jopa kolmen mikrofonin äänittämisen. Huom. vastaanottimen mikrofoni laskettuna
 • Yhteensopivuus kameroiden, älypuhelimien ja tablettettien (iOS ja Android) ja tietokoneiden (Mac ja Windows) kanssa, mukana  kaapelit
 • Asetusten hallinta RØDE Central -sovelluksella; yhteensopiva myös RØDE Connect-, RØDE Reporter- ja RØDE Capture -sovelluksien kanssa

 

Lisätiedot

Tuotemerkit

RØDE

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rode Wireless ME -langaton mikrofonijärjestelmä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

 • 1x Vastaanotin
 • 1x lähetin
 • 1x USB-C – Lightning -kaapeli (SC21)
 • 1x USB-C – USB-C -kaapeli (SC22)
 • 1x 3.5mm TRS – TRS -kaapeli (SC2)
 • 1x 3.5mm TRS – TRRS -kaapeli (SC7
 • 2x karvatuulisuojaa
 • 1x kuljetuspussi

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous