RODE BOOMPOLE ALUMIINI (PUOMI) 85 – 328CM

125,00 

Toimitus heti!

  • Posti pikkupaketti 
RODE BOOMPOLE ALUMIINI (PUOMI) 85 – 328CM

Nopeat ja turvalliset toimitukset

RODE Boompole alumiini

Rode Boompole on valmistettu kestävästä ja kevyestä materiaalista, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan ulkokäyttöön. Sen pituutta voidaan säätää välillä 0,84 metristä 3 metriin, joten voit helposti mukauttaa sen erilaisiin äänitystilanteisiin. Boompolessa on myös sisäänrakennettu XLR-liitäntä, joka mahdollistaa helpon ja nopean kytkennän äänityslaitteisiin.

Rode Boompole ominaisuudet ja tekniset tiedot

Rode Boompole tarjoaa monia hienoja ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan ammattilaisten äänitystarpeisiin. Ensinnäkin, sen kevyt ja vahva rakenne takaa erinomaisen kestävyyden ja helpon käsiteltävyyden. Voit luottaa siihen, että Boompole kestää pitkäaikaista käyttöä ilman, että se vääntyy tai taipuu.

Boompolessa on myös sisäänrakennettu vaimennusjärjestelmä, joka vähentää käsien tärinää ja ulkopuolisia ääniä. Tämä mahdollistaa tarkan äänen tallennuksen ilman häiriöitä. Lisäksi Boompolessa on teleskooppinen rakenne, joka mahdollistaa sen helposti kuljettamisen ja säilyttämisen.

Tekniset tiedot:

  • Pituus: 0,84 m – 3 m
  • Paino: 600 g
  • Materiaali: Kevyt alumiini
  • Liitäntä: XLR

Rode Boompole hyödyt äänitykseen

Rode Boompole tarjoaa useita etuja äänitystyössä. Ensinnäkin, sen pitkä säätövara mahdollistaa äänen tallentamisen erilaisista kulmista ja etäisyyksistä. Olipa kyseessä haastattelu, elokuvanteon äänitys tai dokumenttien äänittäminen, Boompole mahdollistaa joustavan käytön eri tilanteissa.

Toiseksi, Boompolen kevyt rakenne tekee siitä helpon käsitellä pitkienkin äänityssessioiden aikana. Voit pitää sitä mukavasti kädessäsi ilman, että se aiheuttaa liikaa rasitusta. Sen kestävä rakenne takaa myös pitkäikäisyyden ja luotettavuuden ammattikäytössä.

Lisäksi Boompolessa oleva vaimennusjärjestelmä tekee äänen tallennuksesta entistä laadukkaampaa. Voit vähentää taustamelua ja ulkopuolisia häiriöitä, jotta saat selkeän ja puhtaan äänen tallennuksen. Tämä on erityisen tärkeää, kun tallennat ulkona tai meluisissa ympäristöissä.

Miksi  Rode Boompole

Rode Boompole on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen investointi äänitystyöhön. Sen kevyt ja kestävä rakenne mahdollistaa helpon käsiteltävyyden ja pitkäaikaisen käytön. Boompolen säädettävä pituus ja vaimennusjärjestelmä tarjoavat joustavuutta ja korkealaatuista äänen tallennusta erilaisissa tilanteissa.

Äänitystyön ammattilaisena tiedät, että äänen laatu on ensisijaisen tärkeää. Rode Boompole auttaa sinua saavuttamaan ammattimaisen äänen tallennuksen ilman häiriöitä. Sen monipuoliset ominaisuudet ja tekniset tiedot tekevät siitä ihanteellisen valinnan kaikille, jotka tarvitsevat laadukkaan äänen tallennusratkaisun.

Fotoman suosittelee  tätä tuotetta!

 

  • Pituus 85- 328cm
  • Päässä 3/8” uroskierre
  • Paino 950g

 

rode authorised dealer logo primary transparentFI-DDD0AE86

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 91 × 10 × 10 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

RØDE

Paketin sisältö

RODE BOOMPOLE ALUMIINI (PUOMI) 85 – 328CM

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Jalustapää
Jalustapää
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset
Salama
Salama
Valonmuokkain
Valonmuokkain

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous