Saramonic Blink 500 B2(TX+TX+RX), langaton mikrofonisetti

Tuotetunnus (SKU): blink500b2 Kategoriat ,

189,00 

Toimitus heti!

  • Posti pikkupaketti 
Saramonic Blink 500 B2(TX+TX+RX), langaton mikrofonisetti, joka sisältää 2 lähetintä, vastaanottimen sekä 2 solmiomikrofonia.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Saramonic Blink 500 B2(TX+TX+RX), langaton mikrofonisetti järjestelmäkameroihin. Paketti sisältää 2 lähetintä, vastaanottimen sekä solmiomikrofoneja kaksi pakkaletta.

Langaton mikrofonisetti antaa liikkumisen vapautta ja on omiaan puheen tallentamiseen ilman ympäröivää taustahälyä. Tämä mikrofonisetti sisältää kaksi lähetintä, joissa on myös sisäänrakennettu mikrofoni. Kahden lähettimen setti on hyvä valinta, kun haluat tallentaa laadukkaasti kahden henkilön keskustelun. Puheen tallennuksessa voit käyttää lähettimen omaa mikrofonia tai mukana tulevia lavalier-solmiomikrofoneja.

Kun mikrofoni voidaan kiinnittää lähelle äänilähdettä kuten esimerkiksi paitaan, saadaan selkeä puheääni ilman taustakohinaa ja kaikua. Vastaanottimen voit laittaa vaikkapa kameran päälle salamakenkään tai klipsin avulla älypuhelimeen. Lähettimestä löytyvän klipsin avulla se kiinnittyy hyvin paitaan tai housun reunaan.

Lähetin ja vastaanotin sisältävät uudelleen ladattavan Li-on akun, jota voidaan ladata mukana tulevalle USB-C kaapelilla.

Lisätiedot

Paino 0,300 kg
Tuotemerkit

Saramonic

Mikrofonin tyyppi

Langaton mikrofoni

Paketin sisältö

2 kpl lähetin
1 kpl vastaanotin
2 kp solmiomikrofoni.

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Tuotemerkki

Kiikarien suurennukset

Hinta

07400

Saatavuus

Pyydä vaihtotarjous