Atomos ZATO Connect

Kategoria

250,00 

Toimitus heti!

 • Posti pikkupaketti 
Atomos ZATO Connect

Nopeat ja turvalliset toimitukset

ATOMOS ZATO Connect

ZATO CONNECT on suunniteltu tarjoamaan kompakti ja käyttäjäystävällinen yhteys ATOMOS Cloud Studioon. Tämä laite tukee useimpia HDMI- ja USB-UVC-lähteitä, mahdollistaen suoratoiston suosituille alustoille kuten Facebook Live, Twitch ja YouTube. Lisäksi se voidaan konfiguroida toimimaan webkamerana Microsoft Teamsin, Slackin, Zoomin ja muiden konferenssiohjelmistojen kanssa.

AtomOS Lite -ohjelmisto tarjoaa intuitiivisen ja helppokäyttöisen käyttökokemuksen uusille käyttäjille, sisältäen kaikki olennaiset työkalut, jotka ovat tuttuja myös nykyisille asiakkaille. ZATO CONNECTin kompakti muotoilu, 5-tuumainen SuperAtom IPS-näyttö (1000 nit), Wi-Fi 5, USB-C ja Ethernet (USB-C-sovittimen kautta) -yhteydet sekä NP-F-akku- tai USB-C PD-virtavaihtoehdot tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun suoratoistoon, olitpa sitten studiossa, ulkona tai liikkeellä.

Striimaa mistä tahansa

ZATO CONNECTin avulla suoratoisto ja korkealaatuiset videoneuvottelut ovat helposti saavutettavissa. Laite tukee HDMI- ja USB UVC-kameroita tai videolähteitä, ja sen Wi-Fi 5, Gigabit Ethernet (USB-C:n kautta) ja hotspot-yhteysmahdollisuudet mahdollistavat suoratoiston Facebook Liveen, Twitchiin ja YouTubeen tai korkealaatuisten videokuvien luomisen Microsoft Teamsia, Slackia ja Zoomia varten missä tahansa.

Yksinkertaistettu striimaus

ZATO CONNECTin avulla kuka tahansa voi aloittaa suoratoiston (ATOMOS Cloud Studion avulla) ja luoda korkealaatuisia videoita. 5-tuumaisen kosketusnäytön avulla voit vaihtaa lähteiden välillä ja seurata lähtevää ohjelmavirtaa. Laite on tarpeeksi kompakti kiinnitettäväksi DSLR- tai peilittömään kamerarigiin. Se sopii yhtä hyvin PC:n, Mac-tietokoneen tai pelikonsolin viereen. Striimaus ei ole koskaan ollut helpompaa, ja ZATO CONNECT on ihanteellinen, kaikki yhdessä -ratkaisu.

Kattava I/O

Vaikka ZATO CONNECT on uskomattoman kompakti, se on nimensä veroinen. Laitteessa on tulo- ja lähtöportit sekä HDMI:lle että USB UVC:lle, joten se voi muuntaa monenlaisten videolaitteiden ulostulon suoratoisto- tai webbikameralähteeksi. 3,5 mm:n ääniliitäntää voidaan käyttää myös mikrofoni- tai linjalähteiden lisäämiseen, ja ZATO CONNECTia voidaan käyttää niiden miksaamiseen HDMI:n tai USB UVC:n sulautetun äänen kanssa.

Ole livenä tai melkein livenä!

Jokainen suoratoisto voidaan tallentaa paikallisena H.264-varmuuskopiona SD-kortille. Kun tallennettuja lähteitä voidaan yhdistää live-sisältöön, on mahdollista ottaa yksi näistä tallenteista ja striimata sisältö “melkein suorana” ZATO CONNECTin avulla. Tämä avaa paljon luovia mahdollisuuksia ja tuo lisäarvoa mihin tahansa striimiin tai videoesitykseen.

Ota ääni mukaan sekoitukseen

ZATO CONNECT sisältää audiomikserin, jolla voidaan säätää ja yhdistää 3,5 mm:n analogisesta tulosta tulevia audiosignaaleja HDMI- ja USB UVC -lähteiden upotettuun ääneen. Jokaista kanavaa voidaan säätää itsenäisesti ja miksata yhdeksi stereoraidaksi suoratoistoa, tallennusta tai videoesitystä varten.

Olennainen työkalupakki

Olipa kyse sitten striimien konfiguroinnista, lähteiden välillä vaihtamisesta, tallentamisesta, toistosta, äänen sekoittamisesta tai efektien lisäämisestä, ZATO CONNECTin AtomOS Lite tekee kaikesta helppoa. Ohjelmistossa on useita keskeisiä työkaluja, kuten peittokuvatehosteet, kuvan zoomaus ja kehysopasteet, jotka auttavat lisäämään lisäarvoa jokaiseen striimiin tai videokonferenssiin.

Luo identiteetti

Olipa kyseessä sitten suoratoisto tai virtuaalinen kokous, videosta on tullut jokapäiväinen osa elämäämme. Nykyään yritykset, vaikuttajat, yrittäjät, uskonnonharjoittajat ja kouluttajat käyttävät kaikki videota identiteetin luomiseen tai brändin vahvistamiseen. Vakuuttava sisältö voi vaikuttaa ja auttaa korostamaan brändäystä, ydinviestejä tai jopa vahvistamaan sponsorointimahdollisuuksia. Peittokuvien lisääminen striimeihin tai vesileimojen lisääminen tallennettuun sisältöön on helppoa ZATO CONNECTin avulla.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Suoratoista suoraan Facebook Liveen, Twitchiin, YouTubeen, ja muualle
 • Muunna HDMI- ja peilittömät kamerat plug-and-play UVC-kameran ulostulolla kokouksia ja esityksiä varten Microsoft Teamsissa, Skypessä, Slackissa, Zoomissa ja monissa muissa
 • Liitä lähes mikä tahansa HDMI-laite 1080p60:een asti tai mikä tahansa USB-kamerakamera 1080p30:een asti
 • Sekoita HDMI-kameratulon, USB-kameran ja ulkoisen mikrofonin/linjatulon äänitasot
 • Lisää mukautettuja PNG-peittokuvagrafiikoita alempien kolmannesten, logojen ja vesileimojen luomiseen
 • Monitor Assist -ominaisuudet, mukaan lukien 2x zoomaus, 9 ruudukkoa ja laajat kehysoppaat
 • Striimaa, tallenna ja lähetä ohjelmasi samanaikaisesti, jotta saat sisältösi verkkoon ilman rajoituksia
 • Esitallennetun sisällön toistaminen “melkein suorana” verkon suoratoiston, UVC-kameran, HDMI:n tai kaikkien kanssa samaan aikaan
 • 5-tuumainen Full HD, SuperAtom-näyttö (1000 nit) takaa erinomaisen näkyvyyden kirkkaimmissakin paikoissa
 • Wi-Fi 5 ja 1 Gt Ethernet (mukana toimitetun USB-C-sovittimen kautta), jotta voit jakaa työsi koko maailman kanssa

Tuote on tullut asiakkaalta vaihdossa, mutta se on uusi ja avaamaton ja siinä ei ole vähennettää alvia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Atomos ZATO Connect”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

Atomos ZATO Connect

 • 2 x Wi-Fi-antenni mustilla suojuksilla
 • 5 x antennin värilliset suojukset: Valkoinen/punainen/keltainen/musta/vihreä
 • 2 x antennin yläsuojukset, 2 x antennin kiinnityskansi
 • 1 x USB-C-USB-C-kaapeli
 • 1 x antennin varastointipussi
 • 1 x pikaopas
 • 1 x näytön puhdistusliina

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous