Pentax HD D FA 28-105mm 3,5-5,6ED DC WR

Tuotetunnus (SKU): 21297 Kategoria

789,00 

Toimitus 4-7 päivää

  • Posti pikkupaketti 
HD PENTAX-D FA 28-105mm F3.5-5.6ED DC WR on suunniteltu Pentax K-1 kameraan, mutta sopii myös muihin Pentax järjestelmäkameroihin.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

HD PENTAX-D FA 28-105mm F3.5-5.6ED DC WR on suunniteltu Pentax K-1 kameraan, mutta sopii myös muihin Pentax järjestelmäkameroihin.

Tämä linssi on yllättän pienikokoinen tässä polttoväliluokassa ottaen huomioon, että se on myös sääsuojattu. Polttovälinsä vuoksi se soveltuu hyvin Pentax K-1 runkoon käytettäväksi yleisobjektiivinä.

Tässä muutamat linssin pääominaisuudet:
Vakiozoom-objektiivi:
Täyden kennon 35mm piirtoympyrän kattava objektiivi kattaa polttovälit 28mm laajakulmasta 105mm lyhyeen teleen.

Erinomainen erottelykyky
Modernin 15 elementin 11 ryhmän rakenteensa ansiosta objektiivin erottelukyky riittää hyvin täyden kennon vaatimuksille. Kaksi suuritarkkuuksista asfääristä elementtiä, ED (Extra-low Dispersion) -lasielmentti, sekä anomalous-dispersion-elementti mahollistavat erittäin kirkkaan ja terävän kuvan ilman kromaattista aberraatiota tai muita vääristymiä.

HD-pinnoitus
Objektiivin linssit on pinnoitettu korkealuokkaisella monikerroksisella HD-pinnoitteella.* Tavanomaiseen monipinnoitteiseen verrattuna kyseinen PENTAX-alkuperäispinnoite tuottaa paremman valonläpäisyn ja vähemmän heijastumia, jonka ansiosta kuva on kirkkaampi ja korkea kontrastisempi ja siinä on vähemmän heijastuksia ja haamukuvia, jopa haastavemmissa olosuhteissa.
* High Definition.

Quick-Shift Focus System
Nopea siirtyminen tarkentamisen jälkeen automaattitarkenteisesta tilasta käsitarkennukseen ja tarkennuksen hienosäätämiseen.

Sääsuojattu
Objektiivi on suunniteltu rakenteeltaan pöly- ja sääsuojatuksi kahdeksalla tiivistetyllä osalla, jota estävät veden pääsyn objektiivin sisäosiin.

Muut ominaisuudet
SP (Super Protect) -pinnoitus etulinssissä hylkii vettä ja rasvaa
Pyöreä himmennin tuottaa kauniin ja pehmeän bokeh-vaikutelman epäteräville alueille ja vähentää valon hajautumista pistemäisistä valonlähteistä.
Sisäänrakennettu

Lisätiedot

Paino 0,600 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pentax HD D FA 28-105mm 3,5-5,6ED DC WR”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous