Zhiyun Smooth Q2 kolmiakselinen gimbaali älypuhelimille

Tuotetunnus (SKU): 112555 Kategoriat , ,

92,40 

Toimitus 4-7 päivää

 • Posti pikkupaketti 

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Zhiyun Smooth Q2 kolmiakselinen gimbali älypuhelimille. Gimbalilla saat videokuvaa pehmeämmällä ja ammattilaismaisemmalla tyylillä tyylillä ilman, että kuva tärisee. Smooth Q2 gimbaalissa on myös  “erikoisefektien ansiosta se lisää myös luovia mahdollisuuksia, kuten Vortex-moodin, Dolly-zoomiajot, timelapse-kuvauksen ja kohteenseurannan.

Jopa 17 tunnin akkukestolla se on erinomainen työkalu vloggereille, YouTube- ja muille sisällöntuottajille. Kompaktin ja kevyen rakenteen ansiosta se kulkee helposti mukana ja on aina valmiina!

Erittäin nopeasti käyttövalmis gimbaali

Zhiyun Smooth Q2 soveltuu useimmille markkinoiden älypuhelimille, jopa isokokoisemmille malleille suojakotelon kanssa. Esim. iPhone 11 Pro Max ja Samsung Galaxy S10 Plus -kokoiset mallit. Säädettävä pidike laajenee jopa 85mm leveyteen ja toimii myös pystykuvaukseen Instagramia varten. Kätevän pikasalvan ansiosta puhelimen kiinnittäminen ja irroittaminen on nopeaa.

Smooth Q2 on valmistettu vahvasta ja kestävästä alumiiniseoksesta ja sen kahva on päällystetty pehmeällä silikonilla joka tarjoaa erinomaisen otepinnan. Suurikokoinen ohjaintikku kahvan takapuolella tarjoaa helpon tavan ohjata gimbalia.

Mobiilin videokuvauksen uusi ulottuvuus
Yhdessä Zy Play-appin kanssa Zhiyun Smooth Q2 tarjoaa valikoiman erilaisia toimintoja jotka kohottavat videokuvauksen uudelle tasolle.

Seurantamoodi vakauttaa tärinät mutta sallii laajemmat liikkeet joten kamera voidaan tähdätä haluttuun kohteeseen. Panorointiseuranta pitää horisontin vaakasuorassa. Lukkomoodi lukitsee gimbalin osoittamaan yhteen suuntaan siten, että kamera osoittaa aina haluttuun kohteeseen riippumatta siitä, miten kuvaaja liikkuu. Täyden liikkeen POV-moodi sallii kaiken liikkeen, myös kameran kallistamisen, kuva-ajoille jotka tuovat katsojille syvyyttä näkemykseen. Vortex-moodi tuottaa kiertää puhelinta 360 astetta akselinsa ympäri, tuottaen erityisesti lisää tunnelmaa toimintakohtauksiin.

Smooth Q2 tarjoaa myös edistyneen timelapse-kuvauksen ja panoraamikuvausmoodin. Appin avulla saadaan aikaan myös ns. Dolly-zoomiajo tai Vertigo-efekti jossa älypuhelimen zoomilla saadaan ‘putoamisen’ efekti jota käytetään useissa Hollywood-klassikoissa.

Kokopäivän akunkesto

Tehokas litium-ioniakku Smooth Q2:ssa tuottaa jopa 17 tunnin käyttöajan. Nopea kolmen tunnin latausaika varmistaa, että gimbal on nopeasti käytettävissä uuteen kierrokseen. Suurikokoinen akku sallii myös gimbalin käytön virtapankkina, joka lataa älypuhelimen akkua kuvaamisen aikana – vapauttaen kuvaajan mobiililaitteen akkukeston huolesta.

Ominaisuudet:

 • Superkompakti gimbali älypuhelimille
 • Kolmen akselin motorisoitu vakautus
 • Toimii myös pystykuvaukseen (Instagram-videoille)
 • Sopii useimpiin iPhone- ja Android-älypuhelimiin, mukaanlukien plus-koon mallit
 • Pikairroitussalpa nopeaan puhelimen asennukseen
 • Suurikokoinen, käyttäjäystävällinen ohjaintikku
 • Erikoisominaisuudet tuottavat elokuvaefektejä
 • ZY Play appi (iOS ja Android) tarjoaa älykästä kohteenseurantaa, timelapse-kuvausta ja panoraamamoodeja
 • Jopa 17 tunnin akkukesto
 • Toimii virtapankkina – lataa puhelinta vakaimen akusta

 

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 23 × 12 × 5 cm (senttimetri)

Paketin sisältö

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous