Zhiyun Weebill S gimbaali

Tuotetunnus (SKU): 112653 Kategoriat ,

328,00 

Toimitus 4-7 päivää

  • Posti pikkupaketti 
Zhiyun Weebill S, gimbaali Uudistettu gimbal-vakaaja.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Zhiyun Weebill S gimbaali

Zhiyun Weebill S, gimbaali -uudistettu gimbal-vakaaja.

Tämä uudistetussa gimbaalissa on aiempaa tehokkaampi moottori, joka antaa 3 kertaisen vääntömomentin sekä 50% paremman vastekyvyn. Gimbaalia voit käyttää peilillisten- että peilittömien järjestelmäkameroiden sekä videokameroiden kanssa. Kuvausasentoa voit vaihtaa joustavasti korkean ja matalan välillä, joka antaa tilaa luovalle videokuvaukselle.

Weebill-S on suunniteltu vastaamaan raskaampien kamerayhdistelmien kuten Sony’s A7III+FE 24-70mm F2.8 tai Canon 5D4+EF 24-70mm F2.8 vaatimaan lisätehoon. Sen uudistetun moottorin kolminkertainen vääntömomentti ja 50% parantunut vastekyky tuottavat loputtomasti uusia luovia mahdollisuuksia. Ainutlaatuisen ergonominen kiinnitysjärjestelmä sallii vaihtamisen korkean ja matalan kuvausasennon välillä TransMount pikakiinnitysjärjestelmällä. Uudistettu hallinta-algoritmi tunnistaa automaattisesti painon ja valitsee oikean moottoritehon parhaan kuvaustarkkuuden saavuttamiseksi.

Täysin uudistettu langaton kuvanvälitin

Uusi TransMount Image Transmission Module -kuvanvälitin tuottaa kristallinkirkkaan kuvan Full HD 1080p 30fps nopeudella, maksimissaan 100m etäisyydelle. Sen ominaisuuksista löytyvät LUT, pseudovärjäys, focus peaking ja zebrakuvio jotka auttavat ammattilaistason kuvanmonitoroinnissa ja livestreamauksessa. Kuvanvälittimeen voidaan kytkeä kolme erillistä langatonta laitetta, älypuhelimia, tabletteja tai ammattilaistason kuvamonitoreja.

Parannettu akunkesto, 14 tuntia käyttöaikaa

Kahden vakiomallisen 18650-akun avulla Weebill S pystyy jopa 14 tunnin jatkuvatoimiseen kuvaamiseen ilman uudelleenlatausta. Lisäksi se toimii lisäakkuna kameralle kuvauksen ajan, mikäli kamera pystyy USB-lataukseen.

Älykäs Kalibrointi

Weebill-S sisältää uudistetun itse-muokkautuvan kontrollialgoritmin joka tunnistaa kamerayhdistelmän painon ja valitsee oikeat moottoriasetukset parhaan kuvaustarkkuuden saavuttamiseksi. Lisäksi Weebill-S:n laajennustanko toimii vastapainona gimbalin tasapainottamiseksi kevyille esim. actionkameroille. Seurantanopeutta voidaan säätää kaikkien akselien suhteen erilaisten kuvaustilanteiden mukaan.

Nopea käyttöönotto

Weebill-S tukee kaksi-yhteen-pikalukituslevyjä (sekä Arca Swiss että Manfrotto) jotka tarjoavat helpomman käyttöönoton sekä kuvauslaitteiden vaihdon ilman tasapainotuksen säätöä. Lisäksi lukitejärjestelmä sallii jokaisen akselin lukitsemisen paikalleen erikseen tasapainotuksen säätämiseksi ja laitteen varastoinnin ajaksi.

ViaTouch 2.0 ja SmartFollow 2.0 Uusin järjestelmäpäivitys on ViaTouch 2.0 ZY Play-appin sisällä, joka sallii saumattoman yhteyden kameran ja älypuhelimen välillä. ZY Play sallii videokuvan monitoroinnin, asetusten säädön ja äänityksen käynnistämisen ViaTouchin kautta.

Yhdistettynä kuvanvälitysjärjestelmään on uusi SmartFollow 2.0 -toiminto, joka sallii kohteen tai jopa kuvaajan valinnan ViaTouch 2.0:n kautta ja kamera seuraa valitun kohteen liikettä äärimmäisen pienellä viiveellä – ja luo elokuvamaisia kamera-ajoja helpommin ja luontaisemmin!

Uusi tarkennuksen säätöpyörä Weebill-S tukee sekä elektronista tarkennusta että mekaanista tarkennus/zoomhallintaa uudella, kätevällä kontrollipyörällä gimbalin kahvalla, joka helpottaa nopeaa zoomausta ja tarkennusta kuvatessa. Servo tarkennus/zoom-moottoria (lisävaruste, myydään erikseen) käytettäessä käyttäjä pystyy hallitsemaan tarkennusta ja zoomia suoraan, tuottaen ammattilaistason videokuvauksen kokemuksen ja lopputuloksen.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 35 × 35 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

Zhiyun

Paketin sisältö

Weebill S -gimbali
Usb Cable (type C)
Usb cable (mikro/mikro)
Usb cable (mikro/mini)
Pikaopas
Kolmijalka
Laturi
2 kpl 18650 Li-Ion akkuja
Taustalevy
Pikairroitusjärjestelmä

 

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous