Vuokraa Godox Ving V860IIIC TTL salama, Sony

15,00  / päivä

Toimitus heti!

Poista päivämäärät

 • Posti pikkupaketti 
Godox Ving V860IIIC TTL salama Sony järjestelmäkameroihin -Tehokas akku, langaton ohjaus ja paljon muuta.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Vuokraa Godox Ving V860IIIC TTL salama Sony kameraan

Hyvää tietää kamerakaluston vuokrauksesta:

 • Vuokra ajan veloitus on vuorokausi perusteinen (24h) joka alkaa vuokraus hetkestä ja päättyy palauttamiseen.
 • Vuokralaitteen voi myös noutaa/ palauttaa liikkeen aukioloajan ulkopuolella. Tästä sovittava erikseen!
 • Tarkastamme henkilöllisyyden vuokraus hetkellä
 • Laitteita ei ole vakuutettu, ne ovat asiakkaan vastuulla
 • Vuokra aikaa voidaan pidentää jos laitteita ei ole varattuna samalle ajankohdalle

Luethan VUOKRAUSEHDOT ennen vuokrausta tästä linkistä!

Suunnitelty Sony järjestelmäkameroihin. V860 III C on päivitetty versio V860II mallista. Tähän Godox uutuuteen on tullut paljon hyviä parannuksia ja yksi niistä on led-ohjausvalo. Mikään tehokas se ei ole, mutta toimii erinomaisena apuna tarkennuksen kanssa ja lähietäisyydeltä kuvattaessa. Tehoa on saatu 2W ja led-valossa on kymmenportaisesti toimiva tehon säätö. Melkein unohtui mainita, että valon värilämpötila on n. 5300K.  Muita odotettuja parannuksia on ehdottomasti parempi akun kesto joka antaa jopa 480 välähdystä täydellä teholla (sama akku kuin V1 mallissa).

Hieno on myös, että salamaan lataantumisaika täydellä teholla on ainostaan 1,5s joka ei ole paljon. Toki pienimmillä tehoilla salamalla paukuttaa paljon nopeammin. Täydellä teholla kuvattaessa lämpörele pitää huolen, ettei salama ylikuumene 🙂 – voi huoleti kuvata 20 välähdyksen sarjoja ilman taukoa. ‘quick switch’ kytkin nopeuttaa melkoisesti jos haluat siirtyä nopeasti automaattitoiminnasta (TTL) käsikäyttöön (M). Tämä on erittäin tervetullut kuvaajalle joka haluaa kontrolloida nopeasti ja helpoisti automaattisalaman kömmähdyksiä tai sitten tiukanpaikan tullen siistyä käsikäytöstä täysin automaattiseen TTL-tilaan.

Tämän hintaluokan salamavaloksi Godox salama V860 III on erittäin hyvä ja pystyn sitä suosittelemaan lämpimästi valokuvaajille. Tämä on hinnaltaan murto-osa alkuperäisen salamavalon hinnasta, mutta tarjoaa paremmin vastinetta euroille (tämän on minun mielipiteeni).

 

Godox V860 III tekniset tiedot
 • GN 60 (m ISO 100)
 • Powered by 7,2V Li-ion Battery
 • HSS to 1/8000th
 • Flash Mode – TTL /M / Multi
 • 1st Curtain Sync / 2nd Curtain Sync
 • FEC / FEB – 1/3rd Increments (±3 stops)
 • Manual Flash – 1/128 – 1/1 output control (1/3rd increments)
 • Flash Zoom 20 – 200mm
 • Radio Master & Slave Modes for Godox 2.4GHz X Radio System
 • Godox Canon / Nikon / Sony TTL Radio Slave Modes
 • Compatible with Godox X1T-C, X1T-N, X1T-S, TTL Transmitters
 • Master Groups M / A / B / C
 • Slave Groups A / B / C
 • 32 Channels

 

 • Range to 100 m
 • Optic Master & Slave Modes for Sony Optic Wireless System
 • 2 Remote Groups A / B
 • 4 Channels
 • Range – Line of Sight
 • S1 and S2 Optic Slave Modes
 • Recycle Time: 0.1 – 1.5 Seconds
 • 480 Full Power Flashes
 • 330° horisontally and -7°-120° vertically Swivel, and Tilt Head
 • Large Dot Matrix LCD Screen
 • Sound Prompt
 • Custom Functions
 • Settings Memory
 • Overheat Protection
 • USB Port for Firmware Updates
 • 2.5mm Sync Port

Lisätiedot

Paino 0,8 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 10 × 10 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

Godox

Kameramerkki

Salama

Akkusalama, Käsisalama

Vuokrausehdot

FOTOMANIN KUVAUSKALUSTON YLEISET VUOKRAUSEHDOT

 

SOVELTAMISALA

Sopimuksen ehtoja sovelletaan valokuvaus- elokuvaus- ja videokuvauslaitteiden ja tarvikkeiden vuokraukseen Fotomanin (jäljempänä vuokralleantaja) sekä vuokrallelleottajan (jäljempänä asiakas) välillä.

SOPIMUS

Vuokrasopimus on sitova ja asiakas ei voi siirtää sopimusta eikä edelleenvuokrata laitteita kolmannelle osapuolelle ilman vuokralleantajan kirjallista suostumusta. Muut kuin laskutusasiakkaat suorittavat vuokrasumman etukäteen joko verkkosivuillemme tai noutaessa laitteita käteisellä, kortilla tai laskutus (vain yritykset).

VUOKRALLEANTAJAN OIKEUS

Vuokralleantaja pidättää itsellään oikeuden olla vuokraamatta laitteita syytä ilmoittamatta.

VUOKRAUKSEN KOHDE

Vuokrauksen kohde on erikseen luetteloitu vuokralleantajan omistama tai hallitsema laite tai laitteisto. Vuokrattuja laitteita voidaan käyttää normaaleissa, kullekin laitteille soveltuvissa käyttöolosuhteissa ja kullekin laitetyypille tarkoitetussa laajuudessa. Laitteiden kytkeminen esim. jatkuvaan automaattiseen toimintaan ei ole normaalia käyttöä.

VUOKRALLEOTTO

Vuokralleantaja luovuttaa laitteet asiakkaalle tarkastettuna ja toimintakuntoisena. Vastaanottaessaan vuokrattavat laitteet, asiakkaan tulee tarkastaa laitteet, hyväksyä laitteiden olevan asianmukaisessa toimintakunnossa ja lukumäärän kuten sopimuksessa luetteloitu. Jos asiakas havaitsee laitteiden toiminnassa, kunnossa tai varusteissa puutteita, tulee siitä ilmoittaa välittömästi vuokralleantajalle. Mahdollisessa vikatilanteessa vuokralleantaja ryhtyy välittömästi toimenpiteisiin laitteiden toimintakuntoon saattamiseksi.

HENKILÖLLISYYDEN TOTEAMINEN

Vuokralleantajalla on oikeus tarkistaa asiakkaan henkilöllisyys ja luottotiedot ennnen vuokrausta. Asiakkaalla tulee vuokralaitteita noutaessa olla mukanaan kuvallinen suomalainen henkilökortti josta asiakkaan henkilöllisyys voidaan todeta. Jos vuokraat välineet postitse, Fotomanilla on oikeus pyytää henkilöllisyyden todistamista.

VUOKRAUKSEN MAKSAMINEN

Vuokraus maksetaan joko Fotomanin verkkokaupan kautta, tai vaihtoehtoisesti käteisellä tai pankkikortilla Fotomanin liiketiloissa Uudenmaankatu 5-9, Hyvinkää

VUOKRA-AIKA

Vuokra-aika on määritelty vuokrasopimuksessa ja vuokrahinnat vuokralleantajan kulloinkin voimassa olevassa hinnastossa. Mahdolliset hinnastosta poikkeavat ehdot on sovittava kirjallisesti. Vuokralaitteiden nouto ja palautus tulee tapahtua vuokralleantajan aukiolo-aikojen puitteissa vuokralleantajan toimitiloissa.

VUOKRANANTAJAN VASTUUT

Vuokralleantaja vastaa laitteista maksimissaan vuokrasummaa vastaavalla määrällä, eikä vastaa vahingosta, joka aiheutuu asiakkaalle mahdollisesta laitteiden rikkoontumisesta viasta tai puutteesta.

Vuokralleantaja olettaa, että asiakas hallitsee laitteiden tavanomaisen ja asianmukaisen käytön. Vuokralleantaja antaa tavanomaisen käyttöopastuksen asiakkaan halutessa. Erillisestä sopimuksesta vuokralleantaja voi järjestää laajempaa käyttökoulutusta, joka ei kuitenkaan laajenna vuokralleantajan vastuuta laitteiden käytöstä. Vuokralleantaja ei vastaa laitteiden käytöstä tai soveltuvuudesta eikä mahdollisesta yhteen-sopimattomuudesta kolmansien osapuolten laitteistoihin tai ohjelmistoihin. Vuokralleantaja vastaa, että mahdolliset ohjelmistot ja tallennuslaitteet ovat käyttökunnossa vuokralleotettaessa, mutta vastaa mahdollisista käytönaikaisista häiriöistä enintään vuokraussummaa vastaavalla määrällä. Asiakkaan tulee itse huolehtia mahdollisten tiedostojen siirrosta ja varmuuskopioinnista sekä ohjelmistojen yhteensopivuudesta.

ASIAKKAAN VASTUUT

Asiakas sitoutuu käyttämään laitteita ammattitaitoisesti ja huolellisesti.

Vuokra-aikana sattuneesta vahingosta tai huolimattomasta käytöstä johtuvat laitteiden rikkoontumiset korjataan asiakkaan kustannuksella. Asiakas korvaa mahdolliset vuokra-ajalla kadonneet, tuhoutuneet tai varastetut laitteet täysimääräisenä samanlaisen ja samankutoisen laitteen hankintahinnalla. Laitteiden luonnollinen kuluminen ei ole asiakkaan vastuulla.

Laitteita saa huoltaa vain vuokralleantajan hyväksymä huoltoliike. Varastetuista laitteista tulee tehdä välittömästi rikosilmoitus.

Laitteita ei ole normaalisti vakuutettu vuokrallenantajan toimesta. Laitteet ovat täysin asiakkaan vastuulla koko vuokrausajan ja mahdollisen kuljetusajan. Laitteiden korvaushinnan ollessa yli 2000€ vuokralleantaja edellyttää, että asiakkaalla on koko korvaushinnan korvaava voimassaoleva vastuuvakuutus. Vuokralleantajalla on oikeus vaatia todistusta vakuutuksen voimassaolosta.

KÄYTÖSSÄ RIKKOONTUNEET LAITTEET

Vuokra-aikana tapahtuneesta laitteiden rikkoontumisesta on ilmoitettava välittömästi vuokralleantajalle.

Mikäli rikkoontuminen ei johdu vahingosta tai huolimattomasta käytöstä, vuokralleantaja ryhtyy välittömästi toimenpiteisiin laitteiden vaihtamiseksi tai toimintakuntoon saattamiseksi.

Mikäli laitteet vaativat huoltoa vuokralleantajan kustannuksella, voidaan laitteet korjauttaa vain vuokralleantajan hyväksymässä huoltoliikkeessä ja vuokralleantajan suostumuksella.

LAITTEIDEN PALAUTTAMINEN

Laitteet tulee palauttaa sovittuna ajankohtana ja vuokralleantajan aukioloaikojan puitteissa. Palautettavat laitteet tulee olla asiallisesti pakattu ja samassa kunnossa kuin noudettaessa. Digitaaliset kamerat ja laitteet tulee asettaa perusasetuksille ennen palautusta.

Laitteiden kunto tarkastetaan palautuksen yhteydessä. Mahdollisesta yliajasta veloitetaan hinnaston mukainen päivävuokra ilman alennuksia. Laitteiden enneaikainen palauttaminen ei velvoita vuokralleantajaa hyvityksiin. Palauttamatta jätetyistä laitteista tehdään rikosilmoitus.

PERUUNTUNUT VUOKRAUS

Vuokrauksen peruuttamisesta alle 24 tuntia ennen vuokrauksen alkua veloitetaan 50 % vuokrasummasta. Mikäli vuokralleantaja on hankkinut asiakasta varten vuokrausluettelon ulkopuolisia tuotteita, veloitetaan peruutuskulut vähintään vuokralleantajalle syntyneiden todellisten kulujen mukaan.

SOPIMUSRIKKOMUS TAI ASIAKKAAN KONKURSSI

Jos asiakas rikkoo sopimusta tai asetetaan konkurssiin tai todetaan maksukyvyttömäksi on vuokralleantajalla oikeus purkaa vuokrasopimus ja saada laitteisto asiakkaalta välittömästi. Sopimusta purettaessa vuokralleantaja ei ole velvollinen vahingonkorvaukseen.

MAHDOLLISET ERIMIELISYYDET

Erimielisyydet ratkaistaan vuokralleantajan kotipaikan alioikeudessa. Mikäli asiakas on yksityishenkilö, nämä ehdot eivät vähennä asiakkaalle kuluttajansuojalaissa määriteltyjä oikeuksia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vuokraa Godox Ving V860IIIC TTL salama, Sony”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

 • Godox VING V860III salamavalo
 • Pöytäjalusta salamalle
 • Laturi & Li-Ion-akku VB26 7,2v ( lisäakku tästä linkistä)
 • USB-johto
 • Säilytyssuoja
 • 24kk takuu

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset
Salama
Salama
Valonmuokkain
Valonmuokkain

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous