Vuokraa Gladius Mini, vedenalainen drone (sukellusrobotti)

Tuotetunnus (SKU): 111220-1 Kategoriat ,

60,00  / yö

Toimitus heti!

Poista päivämäärät

  • Posti pikkupaketti 
Gladius Mini, vedenalainen drone viidellä moottorilla. Sen maksimisukellussyvyys on 100 metriä ja se pystyy 4K-videokuvaukseen. Se pystyy lukittumaan haluttuun syvyyteen ja kallistumaan 45 astetta. Gladius Minin akkukesto on 1.5-2 tuntia, ja sitä ohjataan livekuvan avulla mobiililaitteen kautta. Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan aloittamiseen. Drone, sadan metrin pituinen yhteyskaapeli, perusasema, kontrolleri ja laturi.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Vuokraa Gladius Mini, vedenalainen drone viidellä moottorilla. Sen maksimisukellussyvyys on 100 metriä ja se pystyy 4K-videokuvaukseen. Se pystyy lukittumaan haluttuun syvyyteen ja kallistumaan 45 astetta. Gladius Minin akkukesto on 1.5-2 tuntia, ja sitä ohjataan livekuvan avulla mobiililaitteen kautta. Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan aloittamiseen. Drone, sadan metrin pituinen yhteyskaapeli, perusasema, kontrolleri ja laturi.

Gladius Mini vedenalainen drone

Gladius Minin käyttö
Dronen etupuolella on kaksi voimakasta LED-valoa, joiden tehoa voidaan säätää 0-100% dronen ohjaimesta. Valojen maksimiteho on 1200 lumenia, ja värilämpö on 4500k. LED-valot ovat sijoitettu kameran molemmille puolille.

Drone liikkuu vedessä horisontaalisesti. Tarvittaessa se voi kallistua ylös- tai alaspäin, esimerkiksi tarkistettaessa veneen runkoa tai merenpohjaa dronen alla. Kulman voi lukita lähettimessä, jonka jälkeen drone pitää kulman mutta jatkaa liikkumista ohjaimen signaalien mukaan. Dronen lähettämä kuva näkyy älypuhelimessasi tai kämmentietokoneessa joka kytketään ohjaimeen.

Kytketty ruutu näyttää jatkuvan tiedon dronen tilasta ja syvyydestä, ja sen voi lukita toimimaan yhdessä syvyydessä ohjaimen näppäimellä. Sen avulla pystyt säätämään monia toimintoja.

Gladius Mini pystyy lähettämään livekuvaa jopa kolmelle älylaitteelle samanaikaisesti, ja perusasemasta löytyy HDMI-liitäntä kuvan ohjaamiseksi suuremmalle ruudulle kuten televisioon tai projektoriin.

Ohjaimessa on pidike tabletille tai älypuhelimelle viiden tuuman koosta 12.9 tuuman kokoon asti.

  • Maksimisyvyys 100 metriä
  • 4K UHD kamera
  • Syvyyslukitus
  • +/- 45 asteen kallistustoiminto
  • Livekuvaa useille laitteille + HDMI-ulostulo

UUTTA! Vuokraa vedenalais drone! Meillä on tällainen Gladius Mini vuokrattavana -Kysy lisää!

Lisätiedot

Paino 2 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 30 × 30 cm (senttimetri)

Paketin sisältö

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous