Sony RX100 V (A), kompaktikamera

Tuotetunnus (SKU): DSCRX100M5A Kategoriat , ,
Sony logo

899,00 

Toimitus 4-7 päivää

 • Posti pikkupaketti 
Sony RX100 V(A) on uudistettu versio aiemmasta V-mallista. Tässä uudemmassa kameramallissa on uudet Bionz X- ja LSI prosessorit, jotka tekevät kamerasta 1.8X nopeamman ja parantavat EYE-AF silmätarkennusta. Kamerassa on huippuvalovoimainen f/1.8 linssi ja laukaisuviive on vain 0,05 sekuntia.  

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Sony RX100 V(A) kompaktikamera on uudistettu versio aiemmasta V-mallista.
Tässä uudemmassa kameramallissa on uudet Bionz X- ja LSI prosessorit, jotka tekevät kamerasta 1.8X nopeamman ja parantavat EYE-AF silmätarkennusta. Lisäksi sarjakuvauksessa kameralla voit kuvata 233 kuvaa sarjana aiemman 150 sijaan.

Tämä on sarjansa parhaimpia kompaktikameroita, jossa iso 1″ kenno. Ison kennon ansiosta saat korkealaatuisia kuvia hämärässäkin eikä isotkaan suurennokset tuota päänvaivaa. Tämä taskukokoinen kamera peittoaa laadussa monet järjestelmakamerat jossa 18-55mm peruslinssi. Tiesithän, että kamerassa on huippuvalovoimainen f/1.8 linssi ja laukaisuviive on vain 0,05 sekuntia.

Jos olet vaativa kuvanlaadun suhteen, etkä halua kuljettaa järjestelmäkameraa niin silloin tämä voisi olla oikea vaihtoehto. Tämä on RX100 sarjan parasmalli ja aikaimpia malleja pidetään kompaktikameroiden eliittinä.

Kamerassa on kaikki tarvittavat toiminnat ja pystyt säätämään niitä käsin mikäli haluat.

ISO 1″ kenno pitää kohinan kurissa pitkilläkin valotusajoilla, kun kuvaat hämärässä. Omissa yökuvauskokeiluissa olen hämmästynyt kuinka hämärässsä saa kuvattua käsinvaralta teräviä – tärähtämättämiä kuvia. Tämä ei olis mahdollista ilman 1″ kennoa, f1.8 valoimaa sekä ilman laadukasta kuvanvakaajaa.

Kompaktikameroiden yleisin heikkous on tarkennus liikkuviin kohteisiin sekä laukaisuviive. Tässä ne ovat viety järjestelmäkameran tasolle, joka tarkoittaa, että laukaisu viive on ainoastaan 0.05 sekunttia ja tarkennuspisteitä on peräti 315 kappaletta! Tuskin on haitaksi, kun kamera ottaa peräti 24 kuvaa sekunnissa jopa 233 kuvaa yhtäsoittoa.

Monet eivät vielä arvosta 4K videokuvausta joka sekin löytyy tästä kamerasta. Vaikka et tarvitse videokuvausominaisuutta niin 4K videosta saa kaapattua yhden kuvan ja siitä tehtyä laadukkaan 20x30cm kokoisen kuvasuurennoksen.

Super hidastuksella kuvaat jopa 960 kuvaa/s taajuudella, joka mahdollistaa 40-kertaisen videon hidastuksen, joten tällä kameralla saat toteutettua näyttäviä hidastuksia.

 • Iso laadukas 1″ kenno ( hyvä hämäräkuvauksessa)
 • Valovoimainen f/1.8- 2.8 objektiivi
 • Polttovälin kinovastaavuus: 24-70mm
 • Laukaisuviive vain 0,05 sekunttia
 • Tarkennuspisteitä peräti 315 kappaletta
 • Sarjakuvaus jopa 24 kuvaa sekunnissa
 • 4K videokuvaus(30/24fps)
 • Full HD video(100/60/50/25fps)
 • SD/HC/XC muistikorttipaikka(tuki myös Memory stick pro duo korteille)
 • Mitat 101.6mm x 58.1mm x 41mm
 • Paino 272g

Suosittelemme tälle kameralle Sandisk Extreme Pro 32gb sdhc muistikorttia. Pääset tilaamaan tästä.

extreme pro 64

Lisätiedot

Paino 0,600 kg (kilogramma)
Mitat 5 × 8 × 8 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

Sony

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sony RX100 V (A), kompaktikamera”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous