Sony RX10 Mark IV -superzoomkamera

Tuotetunnus (SKU): 2908765 Kategoria Tags , , , , , , ,
Sony logo

1 849,00 

Toimitus 4-7 päivää

  • Posti pikkupaketti 
Sony RX10 mark IV salamannopealla tarkennuksella ja zoomauksella varustettu kamera on ylivertainen luontokuvaajan kaveri.  

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Sony RX10 Mark IV -superzoomkamera on luonnossa liikkujan kaveri

Sony RX10 IV on luonnossaliikkuvalle todella hieno ja monipuolinen kamera.  RX10 MARK IV:n nopea automaattitarkennusjärjestelmä (AF) mahdollistaa tarkan tarkennuksen jopa nopeimmissakin tilanteissa. Olipa kyseessä liikkuvat eläimet tai vilkkaat urheilutapahtumat, tämä kamera tavoittaa jokaisen yksityiskohdan välittömästi. Voit kuvata sarjakuvausnopeudella jopa 24 kuvaa sekunnissa, mikä tarkoittaa, että et koskaan menetä yhtäkään tärkeää hetkeä. Kameraa on helppo käyttää kaikissa olosuhteissa. Sen ergonominen muotoilu istuu hyvin käteen, ja intuitiivinen käyttöliittymä tekee kameran hallinnasta vaivatonta. Tämä mahdollistaa sen, että voit keskittyä täysin luovuuteesi sen sijaan, että taistelisit monimutkaisten asetusten kanssa. Kameran sääsuojaus takaa myös sen, että voit kuvata huoletta kaikissa olosuhteissa, olipa kyseessä sitten sade tai pölyinen ympäristö.

Yksi RX10 MARK IV:n suurimmista vahvuuksista on sen objektiivi. 25-kertainen optinen zoom antaa sinulle vapauden kuvata laajasta maisemasta yksityiskohtaiseen lähikuvaan vaivattomasti. Halusitpa sitten kuvata kaupunkimaisemaa tai villieläimiä safarilla, tämä kamera on aina valmis vastaamaan haasteeseen.

Videokuvaus on nykyään yhtä tärkeää kuin valokuvaus, ja RX10 MARK IV ei tuota pettymystä tässäkään suhteessa. Voit tallentaa upeita 4K-videosisältöjä, jotka ovat täynnä yksityiskohtia ja eloisia värejä. Kameran sisäänrakennettu kuvanvakain varmistaa, että videot ovat vakaat ja terävät, vaikka kuvaat kävellessäsi tai liikkuessasi.

RX10 MARK IV:n langaton yhteysominaisuus avaa uusia mahdollisuuksia. Voit jakaa kuviasi ja videoitasi suoraan älypuhelimeesi tai tablettiisi, mikä antaa sinulle mahdollisuuden heti jakaa luovuutesi maailman kanssa. Voit myös etäohjata kameraa älylaitteestasi, mikä tekee kuvaamisesta entistä joustavampaa ja hauskempaa. Kun valokuvaat SONY RX10 MARK IV:llä, sinä et vain tallenna hetkiä, vaan luot taidetta. Kamera tarjoaa sinulle työkalut, jotka saavat sinut tuntemaan olevasi yhtä hetken kanssa, ja mahdollistavat sinulle luoda kuvia, jotka kertovat tarinan. Olipa kyseessä sitten ammattilainen tai harrastaja, tämä kamera herättää valokuvaajan sielun ja innostaa luomaan upeita teoksia.

SONY RX10 MARK IV on enemmän kuin kamera. Se on valokuvaajan kumppani, joka auttaa sinua vangitsemaan hetken kauneuden ja jakamaan sen maailman kanssa. Se on valinta, joka herättää inspiraation ja innostuksen jokaisessa valokuvaajassa. Jos olet valmis astumaan seuraavalle tasolle valokuvauksessa, ei ole parempaa valintaa kuin SONY RX10 MARK IV.

Pitkä ja nopea tarkenteinen objektiivi

Sony RX10 Mark IV kamerassa on suuri F/2,4-4 aukolla ja polttoväliltään 24-600 mm(kinovastaava) zoom-objektiivi. 25x optinen zoom ulottuu laajakulmasta supertele-etäisyydelle. Sen lisäksi siinä on makrokuvausominaisuus.
AA (edistyksellinen asfäärinen)- ja ED (Extra-low Dispersion) -lasielementit, ZEISS® T* -pinnoite ja suuri aukkoarvo F/2,4-4. Nämä ominaisuudet tehostavat kameran optista suorituskykyä, jolloin saat erittäin tarkkoja kuvia, joissa on kaunis bokeh-sumennus.

Exmor® RS CMOS -kenno nopeaan kuvaamiseen
Polttotason vaiheentunnistukseen perustuva 315 pisteen automaattitarkennus takaa erittäin nopean ja tarkan tarkennuksen ja seurannan. Lisäksi 20,1 tehollisen megapikselin 1.0-tyypin pinorakenteinen CMOS-kenno, jossa on DRAM-siru, mahdollistaa superhidastetun kuvauksen19 enintään 960 kuvaa sekunnissa20 ja erittäin nopean häiriönestosulkimen toiminnan (1/32 000 s).

Huippunopea BIONZ X -kuvaprosessori
BIONZ X -kuvaprosessori on edellistä mallia nopeampi, joten onnistut nopealiikkeisten kohteiden kuvauksessa luotettavasti ja varmasti, ja voit lisäksi käyttää jatkuvaa kuvausta jopa 24 kuvan sekuntinopeudella21. Uudella kuvankäsittelyalgoritmilla saat laadukkaita kuvia äänettömämmin kaikilla herkkyysalueilla tinkimättä luonnollisten yksityiskohtien säilymisestä.

Laaja 315 pisteen automaattitarkennusalue
Markkinoiden suurin määrä polttotason vaiheentunnistukseen perustuvia automaattitarkennuspisteitä (315) kattaa noin 65 % RX10 IV -kameran uuden kuvakennon kuva-alasta. Tämän ansiosta automaattitarkennuksen alue on niin laaja ja tiheä, että sillä voidaan nopeasti kuvata koko kuva-alalla pieniä ja liikkuvia kohteita, joihin tarkentaminen on muutoin hankalaa. [1] Vaiheentunnistukseen perustuvan automaattitarkennuksen alue (315 pistettä) [2] kontrastintunnistukseen perustuvan automaattitarkennuksen alue (25 pistettä)

Tiheä automaattitarkennuksen seurantatekniikka
Kohteen seuranta toimii erittäin luotettavasti, sillä RX10 IV on ensimmäinen Cyber-shot-kamera, jossa on tiheä automaattitarkennuksen seurantatekniikka. Se aktivoi automaattitarkennuspisteet kuvauskohdetta ympäröivältä alueelta hyvin tarkasti ja luotettavasti. [1] Todellisessa näytössä näkyvät automaattitarkennuspisteet [2] automaattitarkennuksen algoritmi (ei näy todellisessa näytössä)

Nopealla hybridiautomaattitarkennuksella näet kauemmas
Uutena toimintona RX10-sarjan kameroiden nopea hybridiautomaattitarkennus tarkentaa automaattisesti jopa vain 0,03 sekunnissa22. Käänteentekevässä automaattitarkennusjärjestelmässä yhdistyvät polttotason vaiheentunnistukseen perustuvan automaattitarkennuksen nopeus ja seurantateho sekä kontrastintunnistukseen perustuvan automaattitarkennuksen tarkkuus. Se tehostaa kameran toimintaa, ja pystyt tarkentamaan ja seuraamaan kuvauskohteita vauhdikkaankin toiminnan keskellä ja ottamaan niistä teräviä ja tarkkoja kuvia.

Edistyksellinen Eye AF -toiminto

Eye AF -toiminnolla saat taltioitua kiehtovia kasvojenilmeitä, sillä toiminnon erittäin tarkka silmientunnistusominaisuus tarkentaa automaattisesti kuvauskohteen silmiin ja seuraa katseen kohdetta myös kasvojen liikkuessa tai kääntyessä sivulle. Saat siis entistä enemmän mahdollisuuksia mahtavan kuvan rajaamiseen.

Helppokäyttöinen ja vaivaton kosketuslevytoiminto ja Touch Focus 

Kosketuslevytoimintoa käyttämällä voit siirtää tarkennusta helposti liu-uttamalla sormeasi LCD-näytön poikki samalla, kun katsot etsimen läpi. Siirto käy helposti ja sujuvasti sekä käyttämällä sormen liikkeen pituutta (suhteellinen sijainti) että näytössä koskettamaasi kuvan kohtaa (absoluuttinen sijainti). Touch Focus -toiminnon ansiosta voit tarkentaa haluamaasi kohtaan helposti vain koskettamalla kyseistä kohtaa LCD-näytössä.

Automaattitarkennus virtaviivaistaa tarkentamisen

Nopea automaattitarkennus perustuu älykkäisiin toimintoihin, kuten tarkennusalueen rajain16, jota käyttämällä voit rajata tarkennuksen vain vähintään 3 metrin etäisyydellä oleviin kohteisiin; AF-ON-asetus, jolla voit laukaista sulkimen painamatta sitä ensin puoliväliin tarkennusta varten ja AF-A-tila, joka vaihtaa automaattisesti AF-S (yhden kuvan automaattitarkennus)- ja AF-C (jatkuva automaattitarkennus) -tilojen välillä kohteen liikkumisen mukaan.

Mukautetun asetuksen palauttaminen pitotilassa

Muistiin tallennettavat valotusasetukset (esimerkiksi valotusaika, aukko ja automaattitarkennusalue) voi määrittää mukautettaviin painikkeisiin pitämällä painikkeita painettuna, jolloin ne voi ottaa käyttöön nopeasti painikkeen painalluksella. Esimerkiksi urheilutapahtumissa voi kentän tapahtumien lomassa halutessaan vaihtaa valotusta hetkeksi ja kuvata nopeasti pistetilanteen tulostaululta.

Aiempaa tehokkaampi jatkuva kuvaus

1,0-tyypin Exmor RS -kenno ja BIONZ X -kuvaprosessori ovat tehokas yhdistelmä, jolla AF/AE-seurantaa hyödyntävä jatkuva kuvaus onnistuu jopa noin 24 kuvan sekuntinopeudella21enintään 24923 kuvaa kerrallaan. Voit siis varmistaa, että saat taltioitua käänteentekevät hetket toiminnan vauhdista riippumatta.

Aiempaa tehokkaampi jatkuva kuvaus

1,0-tyypin Exmor RS -kenno ja BIONZ X -kuvaprosessori ovat tehokas yhdistelmä, jolla AF/AE-seurantaa hyödyntävä jatkuva kuvaus onnistuu jopa noin 24 kuvan sekuntinopeudella21enintään 24923 kuvaa kerrallaan. Voit siis varmistaa, että saat taltioitua käänteentekevät hetket toiminnan vauhdista riippumatta.

Nopea hybridiautomaattitarkennus videokuvaukseen

Kehittynyt tuplasti aiempaa nopeampi25automaattitarkennus helpottaa tarkennusta videokuvauksen aikana, ja voit käyttää kaikkia samoja vaiheentunnistukseen perustuvan automaattitarkennuksen ominaisuuksia kuin valokuvia ottaessasi. Voit hyödyntää tarkennusta luovasti muokkaamalla nopeuden ja automaattitarkennuksen seurannan asetuksia. Käyttämällä esimerkiksi pientä automaattitarkennuksen nopeutta voit luoda vaikuttavia hidastustehosteita.

4K-videotallennus / XAVC S -muodossa

Sony RX10 Mark IV pystyy pakkaamaan tallennettuihin 4K-videoihin lähes 1,7-kertaisen määrän tietoja 4K-videoissa tarvittavaan vaadittuun verrattuna. Kuvatietojen lukeminen pikseleitä pakkaamatta vähentää moiré-ilmiötä ja rosoisuutta. Alkupään suurtiheysintegrointi vähentää sulkimen rullausta, kun kuvaat nopealiikkeisiä kohteita. Tukee XAVC S -muoto, joten voit tallentaa laadukkaita 4K- ja Full HD -videoita, joissa on erittäin vähän kohinaa, jopa 100 ja 50 Mb:n sekuntinopeuksilla.

 

 

Lisätiedot

Paino 1,000 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 15 × 15 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

Sony

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sony RX10 Mark IV -superzoomkamera”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

Akku NP-FW50
Verkkolaite AC-UUD12
Micro-USB-kaapeli
Olkahihna
Objektiivin suojus
Kengän suojus
Okulaarin suojus
Käyttöohjeet

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous