Sirui EP-224S II monopod hiilikuitu

Tuotetunnus (SKU): SR1672063 Kategoriat , , ,

139,00 

Toimitus heti!

SIRUI EP-224S II monopod hiilikuitujalusta on kevyt hiilikuidusta valmistettu yksijalka joka soveltuu sekä valo- että videokuvaajille. Sirui EP-224S II yksijalka on erittäin nopeakäyttöinen ja siinä on pieni kolmijalka antamassa lisätukea joka on hyvä varsinkin jos objektiivi ja kamerayhdistelmä on painava.

SIRUI EP-224S II monopod hiilikuitujalusta on kevyt hiilikuidusta valmistettu yksijalka joka soveltuu sekä valo- että videokuvaajille. Sirui EP-224S II yksijalka on erittäin nopeakäyttöinen ja siinä on pieni kolmijalka antamassa lisätukea joka on hyvä varsinkin jos objektiivi ja kamerayhdistelmä on painava. Kolmijalka lisää maahankoskettavaa pinta-alaa ja estää paremmin jalustan uppoamista pehmeään maaperään.  Kolmijalkapään ansiosta EP-224S on hyvä vaihtoehto järeämmälle kolmijalalle, silloin kun tarvitaan erityisen nopeakäyttöistä jalustaa. Kolmijalassa on pieni kuulapää, joka mahdollistaa monopodin kiertämisen 360° ja kallistamisen 20° joka suuntaan.

Jalan lukot on Flip-lock, eli klipsi tyyppiä jotka on erittäin nopeat ja luotettavat. Kolmijalka on mahdollista irrottaa, jolloin käytössä on perinteinen yksijalka, sekä pieni
pöytäjalusta. Jalustassa on rannelenkki ja pehmustettu varsi.

  • Kantavuus 8kg
  • Materiaali hiilikuitu
  • Maksimikorkeus 167cm
  • Kuljetuspituus 66,5cm

Lisätiedot

Paino 2 kg
Mitat 87 × 17 × 10 cm
Jalustatyyppi

Kolmijalka, Monopod

Materiaali

Hiilikuitu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sirui EP-224S II monopod hiilikuitu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

suodattimet

Tuotemerkki

Jalustapää

Hinta

07400

Saatavuus

Pyydä vaihtotarjous