Samyang 50 mm f1.4 full-frame, Nikon

Tuotetunnus (SKU): 103087 Kategoria

457,00 

Toimitus heti!

  • Posti pikkupaketti 

Samyang 50 mm f1.4 on polttoväliltään joka kuvaajan pakollinen ostos kameralaukkuunsa. Objektiivi kädessäkin pidettäessa laadukkaan oloinen eikä ihme -sillä se on valmistettu kokonaan alumiinista.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Samyang 50 mm f1.4 on polttoväliltään joka kuvaajan pakollinen ostos kameralaukkuunsa. Objektiivi kädessäkin pidettäessa laadukkaan oloinen eikä ihme -sillä se on valmistettu kokonaan alumiinista.

Samyang 50 mm f1.4 sopii mielestäni erinomaisesti kameralaukun yleislinssiksi. APS-C kennolla varusteissa kameroissa polttoväli on hyvä esim. henkilökuvaukseen. Kahdensan lamellisen suljinaukon bokeh on kaunis.

  • Hybridiasfäärinen linssi (H-ASP) ja asfäärinen linssi(ASP)
  • Samyangin UMC-monipäällystepinnoitus
  • Leveä ja pehmeä tarkennusrengas
  • Pyöreä kahdeksanlamellinen himmenninaukko

Objektiivissa on yhdeksän linssin kuudessaryhmässä, jotka sisältävät yhden asfäärisen linssin (ASP) ja yhden hybridiasfäärisen linssin (H-ASP), jotka mahdollistavat erittäin tarkan erottelukyvyn. H-ASP -linssi vähentää erityisesti värivirheitä ja saavuttaa erinomaisen kuvanlaadun ja korkean kontrastin jopa kuvan reunoissa, täydellä aukolla kuvattaessa. Ultra Multi Coating (UMC) -pinnoitus optimoi valonläpäisyn ja vähentää heijastuksia ja haamukuvia. Objektiivissa on 0,45m lähin tarkennusetäisyys, joka mahdollistaa kohteiden lähikuvaamisen.

Objektiivin rakenne

Kahdeksanlamellinen suljinaukko on lähes täydellisen pyöreä täydellä aukolla ja himmentäessä muodostaa kauniin tähdenmuotoiset säteet. Linssin runko on pienikokoinen ja todella tukeva ja se on valmistettu kokonaan korkealuokkaisesta alumiiniseoksesta. Lisäksi irrotettava vastavalosuoja estää heijastuksien syntymisen hajavalosta.

Lisätiedot

Paino 0,500 kg
Tuotemerkit

Samyang

Muistikapasiteetti

4GB

Kameramerkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samyang 50 mm f1.4 full-frame, Nikon”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Tuotemerkki

Kiikarien suurennukset

Hinta

07400

Saatavuus

Pyydä vaihtotarjous