Panasonic FZ300 digikamera

Tuotetunnus (SKU): 104646 Kategoriat , ,

578,00 

Tilapäisesti loppu

Tilaa ilmoitus kun saatavilla

  • Posti pikkupaketti 
Panasonic FZ300 on ihanteellinen vaihtoehto kuvaajalle joka haluaa monipuolisen ja laadukkaan kameran samassa paketissa. Sääsuojattu f/2.8 valovoimalla.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Panasonic FZ300 digikamera on sääsuojattu

Panasonic FZ300 kameran etuja ja laatua ei voi ymmärtää jos ei ole päässyt kokeilemaan! FZ300 kamera on ainutkertainen ei pelkästään pitkän 21x zoomobjektiivin ansiosta vaan sen huippuvalovoiman f2.8 koko zoomin alueella -kenelläkään muulla kameramerkillä ei ole tällaista.

Tässä kamerasa objektiiveja ei  tarvitse vaihdella. Samalla kameralla kuvat saat otettu makrokuvat sekä kuvaat kohteet kaukaa. Järjestelmäkamerassa tähän tarvittaisiin varustelaukku josta löytyisi n. kolme erilaista objektiiviä. Tämä on ihanteellinen matkoilla ja kotikäytössä sillä sinun ei tarvitse vaihdella linssejä jos haluaa kuvata pieniä yksityiskohtia tai kohteita kauempaa.

FZ300 kamerassa on Leican kanssa yhteistyössä valmistetut linssit. Leica on yksi arvostetuimmista objektiivien valmistajista maailmassa.

Sääsuojattu ja valovoima f/2.8

Onhan se hieno juttu, kun kamera on tehty kestämään vesiroiskeita ja pölyä.  Sinun ei siis tarvitse välittää vesisateesta, lumesta tai pölystä. Henkilökuvauksessa kamera on erinomainen hyvän f/2.8 valovoiman ansiosta, jolla saa kohteen takana olevan taustan epäterävämmäksi. Lisäksi ei tarvitse murehtia, jos alkaa satamaan.

Yhdelläkään kilpailijalla ei ole tarjota näin valovoimakasta objektiivia tälle polttovälille. Panasonic FZ300 kamera kerää yli neljä kertaa enemmän valoa samassa ajassa kuin kilpailijansa. Tämä tarkoittaa että voit kuvata neljä kertaa hämärämmässä kuin kilpailevilla kameroilla. Tai sitten pysäytät liikkuvan kohteen neljä kertaa helpommin.

Tehokkain kuvanvakautustekniikka

Kameran 5-akselin kuvanvakautus vakauttaa viiden tyyppistä liikettä -vaaka ja pystysuuntaista liikettä, kiertoakselia sekä kääntämistä pysty- ja vaakasuunnassa.

Panasonic FZ300 digikameran parhaisiin etuihin lukeutuu käteen sopiva muotoilu, laadukas etsin ja erityisesti sen sade- ja pölysuojaus.

  • Valovoima f/2.8 koko polttovälialueella
  • Polttovälin kinovastaavuus 25-600mm
  • Sade- ja pölysuojattu runko
  • Ulkoisen mikrofonin liitin
  • Wifi
  • Leican kanssa valmistetut linssit!

Lisätiedot

Paino 0,700 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 19 × 20 cm (senttimetri)
Kameramerkki

Tuotemerkit

Panasonic

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Panasonic FZ300 digikamera”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

Panasonic FZ300 digikamera
Akku ja laturi
vastavalosuoja
Objektiviin etutulppa
Kantohihna
Usb-kaapeli

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous