Panasonic DC-GH6 -runko

Tuotetunnus (SKU): 119011 Kategoriat , , ,

1 939,00 

Aikaisempi 30 pvä alin hinta: 1 939,00 .

Toimitus 4-7 päivää

 • Posti pikkupaketti 
Peilitön järjestelmäkamera erinomaisilla video-ominaisuuksilla.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Panasonic DC-GH6

Panasonic Lumix GH6  on edistyksellinen peilitön kamera, jossa on tehokkaat video-ominaisuudet, kuten 5.7K 4:2:0 10-bittinen 60p/50p ja 4:2:2 10-bittinen Cinema 4K 60p sekä sisäinen ja ulkoinen samanaikainen tallennus -tämä on ammattilaisen valinta.

 

Panasonic Lumix GH6 body

Ylivoimaisen 25,2 megapikselin kennon, vertaansa vailla olevan videonlaadun ja jopa 75 kuvan sekuntinopeuden ansiosta Panasonic Lumix GH6 on jokaisen ammattikuvaajan ja sisällöntuottajan unelma.

Lumix GH6:ssa on uusi 25,2 megapikselin Live MOS -kenno, joka tarjoaa suuren resoluution ilman alipäästösuodatinta ja antaa nopean signaalinlukemisen, joka vähentää rolling shutter -efektiä ja saavuttaa laajan dynaamisen alueen. Yhdessä uuden Venus Engine -moottorin kanssa se mahdollistaa kehittyneiden kuvankäsittelytekniikoiden avulla korkearesoluutioisten kuvien tuottamisen luonnollisella kohinatekstuurilla ja rikkaalla värintoistolla, jotka ovat aina olleet Panasonic Lumix -kameroiden tunnusmerkki.

Uuden kennon suuremman lukunopeuden ja uuden Venus Engine -prosessorin paremman prosessointitehon ansiosta LUMIX GH6 tarjoaa myös AFS-sarjakuvauksen elektronisella sulkimella 75 kuvan sekuntinopeudella 25,2 megapikselin tarkkuudella. Kennon korkeampi lukunopeus minimoi myös rolling shutter -efektin vääristymän ja tallentaa kuvia, jotka ovat liian nopeita paljaalle silmälle.

Tehokkaat video-ominaisuudet

Lumix GH6 tarjoaa 5,7K 4:2:0 10-bittisen 60p/50p- ja 5,8K 30p/25p/24p 4:2:0 10-bittisen anamorfisen 4:3-tilan ansiosta suuremman resoluution ja suuremmat bittinopeudet kuin koskaan aiemmin, ja se tarjoaa uusinta korkeaa kuvanlaatua, monipuolisuutta ja valikoimaa, jota tarvitaan elokuvissa, televisiossa ja kaikentyyppisessä videotuotannossa.

Lumix GH6 mahdollistaa myös 4:2:2 10-bittisen Cinema 4K 60p -tallennuksen sisäisesti sekä samanaikaisen 4:2:2 10-bittisen Cinema 4K 60p -tulostuksen HDMI:n kautta. 4:2:0 10-bittinen 4K 120p (vastaa 5-kertaista hidastusta) ja 4:2:2 10-bittinen FHD 240p HFR (korkea kuvataajuus) -videokuvaus äänellä on käytettävissä luovuuden mahdollistamiseksi, kuten nopeuden nostaminen. FHD enintään 300 kuvaa sekunnissa (vastaa 12,5-kertaista hidastettua liikettä) VFR (muuttuva kuvataajuus) mahdollistaa kohteen dynaamisen liikkeen.

4 kanavainen ääni

Lumix GH6 tarjoaa huomattavasti paremman äänitallennussuorituskyvyn, ja 4-kanavainen 48 kHz:n tai 96 kHz:n 24-bittinen tallennus on mahdollista, kun siihen liitetään XLR-mikrofonisovitin. Tämä lisää joustavuutta esimerkiksi ulkotiloissa kuvattaessa, kun äänilähteitä on useita tai kun tallennetaan vara-ääntä.

Uskomaton dynaaminen alue

GH6 tarjoaa suurta joustavuutta jälkituotantoprosessissa täyden V-Log/V-Gamut-ominaisuuden ansiosta. GH6:n Live MOS -kennolla saavutetaan laaja väriskaala, joka tunnetaan nimellä V-Gamut. Tämä on GH6:n optimaalinen väriavaruus, joka on laajempi kuin BT.2020.

Lumix GH6 tuo mukanaan Panasonicin elokuvakameroiden VariCam-malliston tunnetun värimäärityksen. Rec.709-standardin V709 LUT on kamerassa oletusarvoisesti käytettävissä. Lisäksi V-Log View Assist (joka voi soveltaa LUT:ia reaaliaikaisesti) tukee ensimmäistä kertaa sekä .CUBE- että .VLT-tiedostomuotojen tuontia.

LUMIX GH6 tarjoaa yli 12 askeleen laajan dynamiikka-alueen esiasennetussa V-Log-tallennuksessa, joka laajenee yli 13 askeleeseen, kun käytetään Dynamic Range Boost -tilaa. Uudessa Dynamic Range Boost -tilassa syntetisoidaan jokaiselle pikselille matalan ISO-arvon piirin tuottama erittäin kylläinen kuva ja korkean ISO-arvon piirin tuottama vähäkohinainen kuva. Komposiittikuvassa saavutetaan sekä vähäinen kohina että korkea saturaatio, mikä johtaa selkeään ja sulavaan HDR-videoon, jossa on runsaasti värisävyjä.

Kaksi korttipaikkaa

LUMIX GH6 -kamerassa on kaksi korttipaikkaa. CFexpress-kortti (Type B) tukee korkean bittinopeuden videon sisäistä tallennusta 800 Mt/s tai enemmän, mukaan lukien 5,7K 30p ProRes 422 HQ ja C4K 60p ALL-I. SD-muistikortti UHS II V90 tukee sisäistä videon tallentamista nopeudella 600 Mt/s tai vähemmän, ja tallennusmenetelmäksi voidaan valita Relay Recording, Backup Recording, Allocation Recording sekä SD-muistikortilla että CFexpress-kortilla.

Uudet ominaisuudet työnkulun helpottamiseksi

Lumix GH6 tarjoaa myös monia käytännöllisiä ominaisuuksia. Photo Style -kohdassa on useita hyödyllisiä asetuksia, kuten erilaisia Cinelike-gammaesiasetuksia, kuten “Cinelike D2” ja “Cinelike V2”, joilla on samankaltaiset gamma-asetusten ominaisuudet elokuvatuotantoa varten.

Vastauksena ammattikäyttäjien pyyntöihin on saatavana myös videoavustintoimintoja, kuten aaltomuotomonitori, Zebra-kuvio, valovoimamittari, kuvamerkintä, anamorfinen venytyksen näyttö, punainen REC-kehyksen merkkivalo ja kuvauksen merkkivalot etu- ja takapuolella.

 

GH6 runko tärkeimpiä ominaisuuksia:

 • video-ominaisuudet, kuten 5,7K 4:2:0 10-bittinen 60p/50p ja 4:2:2 10-bittinen Cinema 4K 60p sisäinen ja samanaikainen ulkoinen tallennus.
 • 4 kanavainen ääni 48kHz tai 96kHz 24-bittinen tallennus (XLR-mikrofonisovitin liitettynä)
 • 12+ askeleen laaja dynaaminen alue esiasennetulla V-Log-tallennuksella, jota voidaan laajentaa 13+ askeleeseen, kun käytetään Dynamic Range Boost -tilaa
 • Video-avustustoiminnot, kuten aaltomuotomonitori, Zebra-kuvio, valovoimamittari, kuvamerkintä, anamorfinen venytys
 • 5-akselinen gyroskooppianturi, jossa on uusi algoritmi, jolla saavutetaan tehokas 7,5 askeleen Body I.S. ja Dual I.S. -toiminto
 • 4K 60p -aikakuvausvideoita voidaan tuottaa kameran sisällä, ja valotus säätyy automaattisesti niin, että valotuksen tasaustoiminnon ansiosta kirkkaudessa ei tapahdu suuria muutoksia kuvien välillä.
 • 2200 mAh:n suurikapasiteettinen akku voidaan ladata joko verkkovirralla tai USB:llä.
 • Yhteensopiva aikakoodin IN/OUT-synkronoinnin kanssa salamasynkronointiliitännän ja niputetun BNC-muuntokaapelin ja BNC-kaapelin avulla.
 • Wi-Fi ja Bluetooth 5.0 liitettävyys. Lumix GH6 -kameran asetukset voidaan myös kopioida ja siirtää langattomasti muihin GH6-kameroihin, kun käytetään useita kameroita.

 

Tekniset ominaisuudet pähkinän kuoressa:

 • Micro Four Thirds -bajonetti
 • 17,3 x 13 mm MOS, 25 megapikseliä
 • herkkyys ISO 200 – 25600
 • suljinajat: 1/8000 – 60 s bulb (maksimi 30 minuuttia), video: 1/16000 s
 • sarjakuva 12 fps (sähköisellä sulkimella: 40 fps)
 • Muistikorttipaikka 1 SDXC UHS-II
 • Muistikorttipaikka 2 CFexpress Tybe B
 • mikrofoni- ja kuulokeliitäntä (3,5 mm)
 • Etsin 3,68 m pistettä, OLED
 • Näyttö 1,84 m pistettä, kääntyvä kosketusnäyttö
 • HDMI-liitäntä
 • USB Type-C Gen 2
 • mitat 13,84 x 10,03 x 9,96 cm
 • paino 823

 

Tarkasta löytyykö Lumix gh6 käytetty valikoimastamme!

 

 

 

 

 

 

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 10 cm (senttimetri)
Kameramerkki

Tuotemerkit

Panasonic

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Panasonic DC-GH6 -runko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

Kamera GH6
Salamakengän suojus
Runkotulppa
Kaulahihna
Akkulaturi ja virtajohto
Akku DMW-BLK22
USB-kaapeli
Ohjekirja

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous