Sony ZV-E10 VLOG -järjestelmäkamera + Sony ECM-W2BT langaton mikrofoni

Tuotetunnus (SKU): ZV-E10-1-1-1 Kategoriat , ,
Sony logo

1 048,00 

Toimitus 4-7 päivää

 • Posti pikkupaketti 
Peilitön järjestelmäkamera Vloggaukseen. Tähän tarjouspakettiin sisältyy ZV-E10 järjestelmäkameran kanssa Sony ECM-W2BT langaton mikrofoni. HUOM! Tuotteen toimitusajoissa viivettä, tarkasta toimitusaika ennen tilausta.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Sony ZV-E10 VLOG on monipuolinen uutuus, joka suunniteltu erityisesti VLOG käyttöön ja videokuvaukseen unohtamatta valokuvausta.
Tämä on valmis setti vloggaajalle ja liikkuvalle videokuvaajalle. Saat nyt 100 euron alennuksen, kun ostat ZV-E10 järjestelmäkameran kanssa Sony ECM-W2BT langattoman mikrofonin, jolla saat saat laadukkaan äänen videoillesi langattomasti. 

HUOM! Tuotteen toimitusajoissa viivettä, tarkasta toimitusaika ennen tilausta.

Tämä kamera on tietyllä tapaa kuin aiemmin julkaistun Sony ZV-1 kompaktikameran “iso veli”, mutta ZV-E10 malli isommalla 24,2 megapikselin APS-C kuvakennolla varustettu, joka tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun erilaisissa kuvausolosuhteissa. Saat myös kuvattua ammattimaisia videoita, joissa pystyt hallitsemaan syväterävyysaluetta saaden katsojan huomion paremmin itse pääkohteeseen. Tässä mallissa on E-bajonetin objektiivikiinnitys, joten voit hyödyntää laajaa Sony E objektiivien valikoimaa.

Liikkuvalle kuvaajalle ja vloggaajalle Sony ZV-E10 on mainio valinta, koska Real time Eye AF ottaa tarkennuksen kohteen silmään ja, vaikka kohde liikkuisi Real Time Tracking pitää tarkennuksen lukittuna kohteeseen.
425 tarkennuspisteen automaattitarkennus tekee kuvan sommittelusta luovaa nopeissakin tilanteissa.

Tavanomaisiin kameroihin verrattuna ZV-E10 järjestelmäkamerassa on laadukkaampi suuntaava mikrofoni, joka tallentaa äänen enimmäkseen kameran etupuolelta, jolloin ympäristön hälyäänet eivät tallennu yhtä voimakkaasti videolle. Mikrofonia varten kameran mukana toimitetaan myös tuulisuoja, joka vähentää tuulesta johtuvaa huminaa.
Kun haluat vaikuttaa enemmän videosi äänimaailmaan, kamerassa on lisäksi liitin ulkoista mikrofonia varten ja 3,5mm kuulokeliitäntä äänentarkkailuun.

Jos kuvaat esimerkiksi tuote-esittelyvideoita, kamerassa on Product Showcase asetus, joka automaattisesti siirtää tarkennuksen kasvoista etualalla olevaan esineeseen näin helpottaen videoiden kuvaamista.
Koska tällä kameralla pystyt helposti hallitsemaan terävyysaluetta, voit tehdä tyylikkään pehmeitä tarkennuskohdan vaihtoja videokuvauksessa. Entistä helpompaa tästä tekee kamerasta löytyvä One Touch ohjaus, jossa yhdellä napin painalluksella saat Bokeh sumennuksen käyttöösi korostaen pääkohdetta ja jättäen taustan sumeaksi. Samalla toiminnolla taas vastaavasti koko kuva-alueen teräväksi. Näin helpoksi ei monellakaan järjestelmäkameralla videokuvaamista ole tehty.

Teknistä tietoa:

 • 24,2 megapikselin APS-C Exmor CMOS kuvakenno
 • Kuvamuodot: RAW ja JPEG
 • 921600 pisteen 3″:n kääntyvä kosketusnäyttö(tarkennuskohdan valinta ja lukitus)
 • Sarjakuvaus jopa 11 kuvaa/s
 • ISO herkkyys: Valokuvauksessa 100-32000(laajennettu 50-51200). Videossa 100-32000.
 • 4K videokuvaus(max. bittivirta 100mbs).
  4K/30p/24p, Full HD/120/100/60/50/25p
 • 3,5mm mikrofoni- ja kuulokeliitäntä
 • Kuvaprofiilit:  Cine 1–4, S-Log2, S-Log3, HLG ja HLG 1-3(video- ja valokuvaus)
 • SD/SDHC/SDXC muistikorttipaikka
 • Bluetooth ja Wifi-yhteydet
 • Paino: 343 g
 • Mitat: 115,2 x 64,2 x 44,8 mm(leveys x korkeus x pituus)

 

 

Lisätiedot

Paino 1,5 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 20 × 20 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

Sony

Paketin sisältö

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous