NISI P1 Kit älypuhelimille

Tuotetunnus (SKU): 109691 Kategoriat ,

51,70 

Loppuunmyyty

Tilaa ilmoitus kun saatavilla

  • Posti pikkupaketti 
NiSi -suotimet älypuhelimiin! NiSi P1 on suodinsarja, joka koostuu erityisesti älypuhelimille suunnitellusta suodinpidikkeestä sekä kahdesta ammattitason suotimesta; polarisaatiosuotimesta ja 1 ND-harmaasuotimesta. Suodinpidike on helppo ja nopea kiinnittää, ja sopii useimpiin älypuhelinmalleihin, kuten iPhoneen ja Samsung Galaxyyn. Pidikkeessä voi käyttää jopa kahta suodinta samanaikaisesti. 

Nopeat ja turvalliset toimitukset

NiSi -suotimet älypuhelimiin
NiSi P1 on suodinsarja, joka koostuu erityisesti älypuhelimille suunnitellusta suodinpidikkeestä sekä kahdesta ammattitason suotimesta; polarisaatiosuotimesta ja 1 ND-harmaasuotimesta.
Suodinpidike on helppo ja nopea kiinnittää, ja sopii useimpiin älypuhelinmalleihin, kuten iPhoneen ja Samsung Galaxyyn. Pidikkeessä voi käyttää jopa kahta suodinta samanaikaisesti.

Polarisaatiosuodin: Vähentää kuvassa näkyviä heijastuksia ja kiiltoja, jotka syntyvät ei-metallisilta pinnoilta heijastuvasta polarisoidusta valosta. Suotimella voidaan poistaa heijastuksia esimerkiksi ikkunoista ja vedestä, sekä syventää taivaan ja kasvillisuuden värejä. Polarisaatiosuotimen vaikutusta on lähes mahdotonta saada aikaan jälkikäsittelyssä.

Graduated ND-suodin: Graduated Neutral Density -suodin (NiSi Medium GND 0.9) -puoliharmaasuotimen avulla voidaan haluttu puoli kuvasta, kuten kirkasta taivas, tummentaa ilman että muun kuva-alueen valotus muuttuu. Suotimen tummennus on suurimmillaan reunassa ja vähenee maltillisesti suotimien keskikohtaa kohden. Harmaasuodin ei vaikuta väritoistoon ja sen kanssa voidaan käyttää muitakin suotimia.

  • Suodinpidike
  • Polarisaatiosuodin
  • Graduated ND -suodin, NiSi Medium GND 0.9
  • Kiinnitysklipsi älypuhelimille
  • Säilytyspussukka

Lisätiedot

Paino 0,200 kg (kilogramma)
Kehyksen koko

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NISI P1 Kit älypuhelimille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous