Ilfocolor kertakäyttökamera Rapid Retro Edition

Tuotetunnus (SKU): 117639 Kategoriat , , , ,

22,20 

Toimitus heti!

  • Posti pikkupaketti 
Ilfocolor kertakäyttökamera Rapid Retro Edition. Hanki aitoa retrohenkeä valokuviisi Ilford Ilfocolor 400 vintage sävyn avulla!

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Ilfocolor kertakäyttökamera Rapid Retro Edition

Tämä kertakäyttökamera on maailman arvostetuimman filminvalmistajan Ilfordin valmistama! Tässä kamerassa on laadukas Ilford filmi! Helppokäyttöinen kertakäyttökamera salamalla jossa suosittu retro look.  Hyvä valinta, kun haluat kuvat kertakäyttökameralla. Hanki aitoa retrohenkeä valokuviisi Ilford Ilfocolor 400 vintage sävyn avulla! Tämä ainutlaatuinen filmi tuo esille haaleat vintage tyyliset värisävyt, jotka vievät sinut suoraan takaisin 1960-luvulle. Olipa kyseessä muotokuva tai maisemakuva, tämä filmi luo kiehtovan tunnelman ja nostaa esiin yksityiskohdat herkällä tavalla.

Ilford Ilfocolor 400 vintage sävy tarjoaa erinomaisen valonherkkyyden ja tarkkuuden, joten voit luottaa siihen laadukkaissa valokuvissasi. Se sopii täydellisesti valokuvaajille, jotka haluavat lisätä nostalgista ilmettä kuviinsa ja luoda aikamatkan menneeseen.

Sinun tarvitsee vain virittää Rapid Retro kamera pyörittämällä filminsiirto painiketta jonka jälkeen kytke salama päälle kameran edessä olevaa nappia painamalla. Odota hetki, että salaman merkkivalo syttyy jonka jälkeen voit ottaa kuvan. Muista että salaman kantomatka on n. 2-3 metriä!

  • 27 värillistä kuvaa
  • Filmin koko = 135
  • Filmityyppi = negatiivi
  • Filmin herkkyys = 400
Kertakäyttökameroissa on tällä hetkellä hankala saatavuus. Meiltä löytyy myös kertakäyttökameramainen filmikamera, jota voi kuitenkin käyttää uudelleen lataamalla kameraan uuden filmin. Kyseistä kameraa on myös mahdollisuus vuokrata 20€/ vuorokausi + filmin hinta. Voit kysyä asiasta lisää sähköpostitse tai puhelimitse!

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 10 × 5 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

Ilford

Filmi

Värifilmi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ilfocolor kertakäyttökamera Rapid Retro Edition”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

1kpl Ilfocolor kertakäyttökamera Rapid Retro Edition

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous