DÖRR OCEAN 7×50 Waterproof kiikari

Tuotetunnus (SKU): D533540 Kategoriat ,

149,00 

Toimitus 4-7 päivää

  • Posti pikkupaketti 

DÖRR OCEAN 7×50 Waterproof kiikari DÖRR Ocean -kiikari on ihanteellinen, jos vietät paljon aikaa ulkona etkä ole huolissasi huonoista sääolosuhteista. Ocean-sarjan kiikari on täydellinen kumppani vedellä liikkuessa, luonnossa ja myös talvella lumiolosuhteissa.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

DÖRR OCEAN 7×50 Waterproof kiikari

DÖRR Ocean -kiikari on ihanteellinen, jos vietät paljon aikaa ulkona etkä ole huolissasi huonoista sääolosuhteista. Ocean-sarjan kiikari on täydellinen kumppani vedellä liikkuessa, luonnossa ja myös talvella lumiolosuhteissa.
Olipa sade, sumu, kaste tai lumi – Näiden vedenpitävien kiikareiden avulla voit suorittaa havainnot epäröimättä milloin tahansa.
Ocean -kiikareissa on laaja kuva-alue, kirkas kuva ja kuvan saa tarkennettua myös lähelle. Parhaimmillaan kiikari on katsellessa etäälle, jolloin tarkennustarve on hyvin vähäistä. Tämä on Porro-prisma kiikareiden etu.

TYPPIKAASU TÄYTTEINEN
Kiikarin sisällä oleva typpikaasun täyttö varmistaa luotettavasti, että optiikka pysyy huurtumattomana myös kosteassa ja kylmässä säässä. Samaan aikaan Ocean-kiikareiden kaasutäyttö mahdollistaa väliaikaisen upottamisen noin 30 MINUUTIN ajaksi 1 METRIN syvyyteen

PORRO-PRISMAT – BAK-4
Laadukkaasta BaK-4-lasista tehdyt sisäänrakennetut Porro-prismat tarjoavat kolmiulotteisia, kirkkaita ja aitoja värejä, joilla on korkea optinen laatu. Porron prismojen muotoilu ja erityinen järjestely mahdollistavat silmäystävällisen ja väsymättömän havainnoinnin. Ocean-kiikarien monikerroksiset linssit (MC Multi Coating) vähentävät ei-toivottuja heijastuksia ja lisäävät valonläpäisyä.

KELLUVA HIHNA
Jos haluat käyttää Ocean-kiikareita veneessä, suosittelemme vaihtamaan tavallisen kaulahihnan mukana toimitettuun kelluvaan hihnaan. Kelluvan hihnan erityisen paksu pehmuste estää kiikarin menemästä pinnan alle, jos se putoaa vahingossa veteen. Hihnan signaalin keltainen väri on helposti tunnistettavissa veden pinnalta ja auttaa sinua löytämään ja kiikarit nopeasti.
JÄMÄKKÄ kumipinta suojaa kiikaria ja takaa tukevan ja luistamattoman otteen. Kestävä ja kevyt alumiinirunko. Petroli väritys täydentää kiikarin modernia ilmettä.

Ocean 7×50 -kiikari soveltuu erinomaisesti käytettäväksi laivoilla, veneilyssä, purjeveneessä, sekä kalastusretkillä. 7-kertainen suurennus pysyy vakaana myös aluksen liikkuessa.
Suuren näkökentän ansiota, 122 metriä 1000 metrillä, tarkennus on melkein tarpeetonta. Suurikokoinen tarkennuspyörä takaa pehmeä ja tasaisen tarkennuksen.

DIOPTERIKORJAUS & kierrettävien silmäsuppiloiden ansiota kiikari on helppo
ja nopea käyttää ja soveltuu erinomaisesti myös silmälasia käyttäville.

JALUSTAKIINNITYS
Pidempiaikaisia havaintoja varten, voit asettaa OCEAN-kiikarin jalustalle.

TEKNISTÄ TIETOA:
Käyttö- lämpötila-alue: -10°C to +55°C
Koko n. 19,5 x 18 x 6 cm, 960g
Huurtumaton, typpitäytteinen
Diopterisäätö -3/+3, kierrettävä okulaari

Vesitiivis n. 30min / 1m syvyydessä

Suurennos: 7x
Etulinssin halkaisija: 50mm
Valovoima: 51
Hämäräluku: 18,7
Prisma: porroprisma BaK 4
Linssien pinnoitus: MC- monikalvopinnoitus

Lähtöpupilli: 7,1 mm
Silmien katseluetäisyys (Eye Relief) n. 24mm
Silmien väli n. 56-72mm

Näkökenttä: 7 °, 122m/1000m
Lähin tarkennusetäisyys n.: 5m
Jalustakierre: on

Haluaisitko kiinnittää kiikarit jalustaan jolloin kiikarointi on helpompaa ja kuva ei tärise? Kiikarin kiinnittäminen jalustaa onnistuu helposti Focus kiikari adapterin avulla. Adapteri on valmistettu metallista jotta se olisi mahdollisimman tukeva ja kestävä.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 20 × 20 cm (senttimetri)
Kiikarien suurennukset

7x

Paketin sisältö

kiikari
okulaarisuoja
etulinssisuojat
puhdistusliina
kantohihna
kelluva kantohihna
kantolaukku

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous