Focus kiikari adapteri

19,70 

Toimitus heti!

  • Posti pikkupaketti 
Focus kiikariadapterilla saat kiinnitettyä kiikarin kolmijalkaan tai monopodiin. Sopii kiikareihin joiden keskiakselissa on kierre adapteria varten.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Vaihtoehto:

Focus kiikari adapteri

Focus kiikari adapterilla saat kiinnitettyä kiikarin kolmijalkaan tai monopodiin. Sopii kiikareihin joiden keskiakselissa on kierre adapteria varten. Sopii sekä Porroprisma ja kattoprisma kiikareihin. Kiikarilla on huomattavati mukavampi katsella, kun se tukevasti jalustassa. Samalla jää kädet vapaaksi.

Lintukiikarit ovat hyvin suosittuja ja mikä sen mukavampaa kuin luonnassa liikkuminen ja luonnon- ja lintujen kiikarointi. Jotta saisit katseluelämyksestä enemmän irti niin suosittelemme lintukiikariasi varten kiikari adapteria jolla saat kiikarin kiinnitettyä jalustaan helposti.

Kiikarissa oleva kiikariadapterin kierre

Kiikarissa oleva kiikariadabteri kierre. Tämä adapterin leveys yläosasta on n. 4mm. Sopii hyvin kikkareihin joiden linssiväli on hyvin kapea.

Haluaisitko kiinnittää kiikarit jalustaan jolloin kiikarointi on helpompaa ja kuva ei tärise? Kiikarin kiinnittäminen jalustaa onnistuu helposti Focus kiikari adapterin avulla. Adapteri on valmistettu metallista jotta se olisi mahdollisimman tukeva ja kestävä.

Lisätiedot

Paino 0,101 kg (kilogramma)
Mitat 5 × 12 × 4 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

Focus

Paketin sisältö

Focus kiikari adapteri

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous