DELKIN SD Power 2000X UHS-II U3 (V90) R300/W250

Tuotetunnus (SKU): 109386 Kategoriat ,

49,00 

Toimitus heti!

  • Posti pikkupaketti 
Delkin SD Power 2000X UHS-II (U3/V90) -muistikorteilla tallennat saumatonta 4K-, 8K-, 3D-, HDR- ja 360º -materiaalia luotettavasti.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Delkin SD Power 2000X UHS-II (U3/V90) -muistikorteilla tallennat saumatonta 4K-, 8K-, 3D-, HDR- ja 360º -materiaalia luotettavasti. SD UHS-II -kortit tarjoavat ammattimaisille valo- ja videokuvaajille tarpeeksi nopeutta toimiakseen ammattikaluston kanssa, ja tallentamaan useita kuvatiedostoja samanaikaisesti (esim. RAW + JPEG), useampaa videokuvaa 360º-kamerasta, tai video + still + GPS dataa & timelapse-kuvaa. Korttia voi myös käyttää UHS-II -yhteensopimattomien laitteiden kanssa tavallisena muistikorttina.

Cinema SD-kortti ylittää 250MB/s tallennusnopeuden 4K-, 8K-, 3D-, HDR-, 360º- ja suurnopeuskuvassa. Kortti takaa vähintään 90 MB/s (Video Speed Class 90, V90) jatkuvan kirjoitusnopeuden, mikä mahdollistaa usean tiedoston siirtämisen samanaikaisesti, ja varmistaa materiaalin tallentamisen luotettavasti ja nopeasti. Kortti soveltuu myös reaaliaikaiselle broadcasting-lähetyksille (suora lähetys) ja tukee jatkuvaa sarjakuvausta; kortti tallentaa nopeasti tulevat RAW-tiedostot viiveettä.

Tehokas Workflow
Järjestelmä voi purkaa tiedostoja jopa 300 MB/s nopeudella, Cinema SD-kortti takaa nopean ja tehokkaan tiedostonsiirron kortilta tietokoneeseen. Kortti parantaa käyttäjän workflowta dramaattisesti, ja vähentää siirtoaikaa yli puolella. Tämä sopii erinomaisesti valo- ja videokuvaajille, joiden täytyy nopeasti purkaa siirtää materiaali talteen ja palaamaan kuvauksiin.

Kestää lähes mitä vain
SD-kortti on tehty kestämään myös vaativimmat kuvausolosuhteet. Kortti kestää lämpötilanvaihtelut jopa 0°C – 70°C välillä. Korttia voi luotettavasti käyttää kamerassa missä tahansa, olitpa hyytävissä, lumisissa maisemissa tai helteisellä aavikolla. Kortti on lisäksi vedenkestävä, iskunkestävä, pölysuojattu ja röntgensäteilynkestävä.

Ominaisuudet

  • Soveltuu suoriin lähetyksiin
  • Keskeytymätön 4K, 8K, 3D, HDR, 360º & High-Speed Recording (vain 64 ja 128 GB -korteilla)
  • RAW Burst & High Frame Rate Ready
  • Lukunopeus: 300 MB/s
  • Kirjoitusnopeus: 250 MB/s
  • UHS-II Speed Class 3 (U3)
  • Backwards Compatible with non-UHS-II Hosts

Lisätiedot

Tuotemerkit

Delkin

Muistikapasiteetti

32GB

Muistikortin tyyppi

SD/SDHC/SDXC

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “DELKIN SD Power 2000X UHS-II U3 (V90) R300/W250”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset
Muistikapasiteetti
Muistikapasiteetti

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous