Canon Ixus 285, kompaktikamera(musta)

229,00 

Canon ixus 285 mahtuu pieneenkin taskuun vaikka on iso ominaisuuksiltaan. Loistava kamera vaikka matkoille sillä siinä on peräti 12x zoomi ja laadukas Full HD videokuvaus. Kamerassa oleva Wi-Fin ja NFC-avulla siirrät kuvat helposti kaveroiden nähtäville.

Toimitusaika 2-7 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): 1076C001-2 Osastot: ,

Toimituskulut alk. 4,90 €

  • 14 päivän palautusoikeus
  • ennen klo 15 tilatut varastotuotteet lähetetään saman päivän aikana
  • 100% suomalainen ja luotettava perheyritys

Kuvaus

Canon ixus 285 mahtuu pieneenkin taskuun vaikka on iso ominaisuuksiltaan. Loistava kamera vaikka matkoille sillä siinä on peräti 12x zoomi ja laadukas Full HD videokuvaus. Kamerassa oleva Wi-Fin ja NFC-avulla siirrät kuvat helposti kaveroiden nähtäville.

Nämä löydät Canon ixus 285 kamerasta

  • Ohut IXUS kulkee kätevästi mukanasi kaikkialle
  • Kuvaa upeita Full HD -videoita yhdellä painalluksella
  • Yhdistä, jaa ja kuvaa etäyhteydellä helposti
  • Ikuista muistot laadukkaiksi kuviksi
  • Kokeile luovia toimintoja

Taskukokoista tyyliä

Tämä erittäin ohut ja tyylikäs metallirunkoinen IXUS on helppo ottaa mukaan mihin tahansa. Sen monikäyttöisessä ja erittäin laajakulmaisessa 25 mm:n objektiivissa on 12x optinen zoom ja 24x ZoomPlus-toiminto, joiden ansiosta voit kuvata huippulaadukkaita kuvia ja videoita läheltä ja kaukaa. Automaattinen zoomaus auttaa valitsemaan parhaan sommittelun yhdellä painalluksella.

Full HD -videoita hetkessä

Laadukkaiden videoiden kuvaaminen on hauskaa ja helppoa. Voit kuvata näyttäviä Full HD -videoita (1080p) MP4-muodossa vaivattomasti yhdellä painalluksella. Dynaamisen kuvanvakaimen ansiosta voit käyttää optista zoomia luovasti ja saada silti tarkkaa videokuvaa.

Yhdistä nopeasti

Luo yhteys yhteensopivaan älylaitteeseen yhdellä napautuksella Wi-Fi-yhteyden ja dynaamisen NFC-toiminnon kautta ja jaa kuvia helposti. Kuvien synkronointitoiminnolla voi automaattisesti varmuuskopioida uudet kuvat pilvipalveluun ja ottaa upeita ryhmäkuvia älylaitteen kautta langattomalla etäkuvauksella. Wi-Fi-painikkeella pääset nopeasti ja helposti käyttämään Wi-Fi-toimintoja.

Erinomainen kuvanlaatu

Kuvaa poikkeuksellisen laadukkaita ja tarkkoja kuvia myös heikossa valaistuksessa 20,2 megapikselin CMOS-kennon ja DIGIC 4+ -kuvaprosessorin avulla. Älykäs optinen kuvanvakain takaa terävät kuvat ja vakaat videot tilanteessa kuin tilanteessa, ja suuri 7,5 cm:n (3,0?) LCD-näyttö helpottaa kuvaamista ja kuvien ja videoiden katselua.

Vaivatonta luovuutta

Kun kosketat suljinta, Luova kuva -toiminto analysoi näkymän automaattisesti ja luo viisi ainutlaatuista lisäkuvaa otoksestasi. Kuvaa 1 cm:n makrotoiminnolla ja ikuista arjen upeat yksityiskohdat läheltä tai käytä helppokäyttöistä hybridiautomaattitilaa ja anna kameran luoda päivästä automaattisesti hauska HD-video (720p).