Walther Puzzle valokuva-albumi 28×30,5cm

Tuotetunnus (SKU): 100219 Kategoriat , ,

29,00 

Toimitus heti!

  • Posti pikkupaketti 
Walther Puzzle albumi 28×30.5cm. Albumi on kirjasidottu ja siinä on pellavainen pinta jossa on kohokuvioituja palapelin palasia. Kannessa tilaa esim. nimelle/nimille tai valokuvalle. Sisällä 2 kuvitettua välilehteä. Albumissa on 60kpl valkoisia kartonkisivuja ja silkkivälilehdet.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Walther Puzzle valokuva-albumi 28×30,5cm

Kirjasidottu albumi pellavaisella kannella. Kannessa tilaa esim. nimelle/nimille tai valokuvalle. Sisällä 2 kuvitettua välilehteä. Albumissa on 60kpl valkoisia kartonkisivuja ja silkkivälilehdet.

Albumin kannessa on kaksi palapelin palaa. Palojen alle voit liimata kuvan tai kirjoittaa tekstin. Sisäsivulla on kaksi kuvitettua sivua jossa hääaiheita -voit toki liimata niiden kuvien päälle omat kuvasi niin silloin albumi sopii mille tahansa kuville. Walther albumit ovat erittäin laadukkaita ja vankan kirjasidonnan vuoksi sivut pysyvät varmasti kiinni. Albumiiin saat mahtumaan n. 224kpl 10x15cm kuvia ti 112kpl 13x18cm kuvia. Joka kartonkilehden välissä on silkkipaperi joka estää kuvien hinkkaantumisen toisiaan vasten.

Albumissa on

  • Koko 28×30,5 cm
  • 60 kpl kartonkisivuja
  • silkkivälilehdet

Helpoin tapa kiinnittää kuvat valokuva-albumiin on valokuvateippari! Sillä on helppo laittaa kaksipuolinen tarranauhaa kuvan taakse jokaiseen kulmaan jonka jälkeen voit kiinnittää kuvan.

 

Hyvä valinta häälahjaksi tai omille hääkuville! 
https://youtu.be/UMpL1fCvK6o

Lisätiedot

Paino 0,9 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 25 × 10 cm (senttimetri)
Albumi tyyppi

Kartonkilehti

Paketin sisältö

Walther Puzzle valokuva-albumi 28×30.5cm

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous