Vuokraa SIGMA 70-200mm HSM Sports Canon

Tuotetunnus (SKU): vuokraasigma150600 Kategoriat , , , , Tag
Sigma Logo

69,00  / päivä

Toimitus 4-7 päivää

Poista päivämäärät

 • Posti pikkupaketti 
Vuokraa Sigma 70-200mm F2.8 DG OS HSM Sports on EISA 2019 voittaja SIGMA 70-200mm F2.8 DG OS HSM Sports Canon EF-kiinnityksellä, objektiivi joka on täysin uudistunut. Sopii hyvin luonto- tapahtuma ja urheilukuvaukseen.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Vuokraa SIGMA 70-200mm F/2.8 DG OS HSM Sports Canon

Jos kuvat urheilua tai mitä tahansa hieman kauempana olevaa liikkuva kohdetta vähäisessä valossa niin tämä objektiivi on sinulle paras ratkaisu saada teräviä ja oikein valottuneita kuvia.

Hyvää tietää kamerakaluston vuokrauksesta:

 • Vuokra ajan veloitus on vuorokausi perusteinen (24h) joka alkaa vuokraus hetkestä ja päättyy palauttamiseen.
 • Vuokralaitteen voi myös noutaa/ palauttaa liikkeen aukioloajan ulkopuolella. Tästä sovittava erikseen!
 • Tarkastamme henkilöllisyyden vuokraus hetkellä
 • Laitteita ei ole vakuutettu, ne ovat asiakkaan vastuulla
 • Vuokra aikaa voidaan pidentää jos laitteita ei ole varattuna samalle ajankohdalle

LUETHAN VUOKRAUSEHDOT ENNEN VUOKRAUSTA TÄSTÄ LINKISTÄ!

 

Huippu valovoiman ansiosta sekä tehokkaan kuvanvakaimen ansiosta saat otettua tärähtämättömiä kuvia hämärässäkin liikkuvista kohteista joiden kuvaaminen muilla vastaavan polttovälin objektiiveillä ei ole mahdollista. Pelkkät vakaajat ja vakaajat eivät ole hyvän kuvanlaadun tae sillä kaikki on myös kiinni obtiikan laadusta ja pinnoitteista -tässä mallissa nekin ovat huippuluokkaa.

Uusi rakenne sisällä on 10 linssielementtiä 9 FLD-linssiä ja 1 SLD-linssi, jotka pitävät värivirheet kurissa.Sigma 70 200mm HSM Sport mallissa on kuvanvakain ja liki äänetön automaattitarkennus.

Sopii hyvin luonto- tapahtuma ja urheilukuvaukseen.  Jalustapanta on nyt yhteensopiva Arca Swiss -pikakiinnitysjärjestelmän kanssa.

 

Tekniset ominaisuudet

 • Uusi valovoimainen telezoom F/2.8
 • Nopea automaatti -ja käsitarkennus
 • Pöly-ja roiskevesisuojattu
 • Uudistettu optinen kuvanvakain
 • Jalustapanta Arca Swiss -kiinnityksellä
 • Objektiivikiinnitys Canon EF
 • Suodinkierre 82mm
 • Paino 1805g
 • Mitat 94.2 mm x 202.9mm(halkaisija x pituus)

Suosittelemme tämän objektiivin kanssa Sigman USB-Dock jolla voit säätää Sigma Sport objektiivin ominaisuuksia sekä päivittää objektiiin Firmwaren.
Tähän objektiiviin voit ostaa lisävarusteena 1.4x tai 2.0x -telejatkeet. Telejatkeet kasvattavat objektiivin polttoväliä jopa kaksin kertaiseksi.

 

Lisätiedot

Paino 1,8 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 10 × 10 cm (senttimetri)
Kameramerkki

Tuotemerkit

Sigma

Bajonettikiinnitys

Canon EF, Canon EF-S

Vuokrausehdot

FOTOMANIN KUVAUSKALUSTON YLEISET VUOKRAUSEHDOT

SOVELTAMISALA

Sopimuksen ehtoja sovelletaan valokuvaus- elokuvaus- ja videokuvauslaitteiden ja tarvikkeiden vuokraukseen Fotomanin (jäljempänä vuokralleantaja) sekä vuokrallelleottajan (jäljempänä asiakas) välillä.

SOPIMUS

Vuokrasopimus on sitova ja asiakas ei voi siirtää sopimusta eikä edelleenvuokrata laitteita kolmannelle osapuolelle ilman vuokralleantajan kirjallista suostumusta. Muut kuin laskutusasiakkaat suorittavat vuokrasumman etukäteen joko verkkosivuillemme tai noutaessa laitteita käteisellä, kortilla tai laskutus (vain yritykset).

VUOKRALLEANTAJAN OIKEUS

Vuokralleantaja pidättää itsellään oikeuden olla vuokraamatta laitteita syytä ilmoittamatta.

VUOKRAUKSEN KOHDE

Vuokrauksen kohde on erikseen luetteloitu vuokralleantajan omistama tai hallitsema laite tai laitteisto. Vuokrattuja laitteita voidaan käyttää normaaleissa, kullekin laitteille soveltuvissa käyttöolosuhteissa ja kullekin laitetyypille tarkoitetussa laajuudessa. Laitteiden kytkeminen esim. jatkuvaan automaattiseen toimintaan ei ole normaalia käyttöä.

VUOKRALLEOTTO

Vuokralleantaja luovuttaa laitteet asiakkaalle tarkastettuna ja toimintakuntoisena. Vastaanottaessaan vuokrattavat laitteet, asiakkaan tulee tarkastaa laitteet, hyväksyä laitteiden olevan asianmukaisessa toimintakunnossa ja lukumäärän kuten sopimuksessa luetteloitu. Jos asiakas havaitsee laitteiden toiminnassa, kunnossa tai varusteissa puutteita, tulee siitä ilmoittaa välittömästi vuokralleantajalle. Mahdollisessa vikatilanteessa vuokralleantaja ryhtyy välittömästi toimenpiteisiin laitteiden toimintakuntoon saattamiseksi.

HENKILÖLLISYYDEN TOTEAMINEN

Vuokralleantajalla on oikeus tarkistaa asiakkaan henkilöllisyys ja luottotiedot ennnen vuokrausta. Asiakkaalla tulee vuokralaitteita noutaessa olla mukanaan kuvallinen suomalainen henkilökortti josta asiakkaan henkilöllisyys voidaan todeta. Jos vuokraat välineet postitse, Fotomanilla on oikeus pyytää henkilöllisyyden todistamista.

VUOKRAUKSEN MAKSAMINEN

Vuokraus maksetaan joko Fotomanin verkkokaupan kautta, tai vaihtoehtoisesti käteisellä tai pankkikortilla Fotomanin liiketiloissa Uudenmaankatu 5-9, Hyvinkää

VUOKRA-AIKA

Vuokra-aika on määritelty vuokrasopimuksessa ja vuokrahinnat vuokralleantajan kulloinkin voimassa olevassa hinnastossa. Mahdolliset hinnastosta poikkeavat ehdot on sovittava kirjallisesti. Vuokralaitteiden nouto ja palautus tulee tapahtua vuokralleantajan aukiolo-aikojen puitteissa vuokralleantajan toimitiloissa.

VUOKRANANTAJAN VASTUUT

Vuokralleantaja vastaa laitteista maksimissaan vuokrasummaa vastaavalla määrällä, eikä vastaa vahingosta, joka aiheutuu asiakkaalle mahdollisesta laitteiden rikkoontumisesta viasta tai puutteesta.

Vuokralleantaja olettaa, että asiakas hallitsee laitteiden tavanomaisen ja asianmukaisen käytön. Vuokralleantaja antaa tavanomaisen käyttöopastuksen asiakkaan halutessa. Erillisestä sopimuksesta vuokralleantaja voi järjestää laajempaa käyttökoulutusta, joka ei kuitenkaan laajenna vuokralleantajan vastuuta laitteiden käytöstä. Vuokralleantaja ei vastaa laitteiden käytöstä tai soveltuvuudesta eikä mahdollisesta yhteen-sopimattomuudesta kolmansien osapuolten laitteistoihin tai ohjelmistoihin. Vuokralleantaja vastaa, että mahdolliset ohjelmistot ja tallennuslaitteet ovat käyttökunnossa vuokralleotettaessa, mutta vastaa mahdollisista käytönaikaisista häiriöistä enintään vuokraussummaa vastaavalla määrällä. Asiakkaan tulee itse huolehtia mahdollisten tiedostojen siirrosta ja varmuuskopioinnista sekä ohjelmistojen yhteensopivuudesta.

ASIAKKAAN VASTUUT

Asiakas sitoutuu käyttämään laitteita ammattitaitoisesti ja huolellisesti.

Vuokra-aikana sattuneesta vahingosta tai huolimattomasta käytöstä johtuvat laitteiden rikkoontumiset korjataan asiakkaan kustannuksella. Asiakas korvaa mahdolliset vuokra-ajalla kadonneet, tuhoutuneet tai varastetut laitteet täysimääräisenä samanlaisen ja samankutoisen laitteen hankintahinnalla. Laitteiden luonnollinen kuluminen ei ole asiakkaan vastuulla.

Laitteita saa huoltaa vain vuokralleantajan hyväksymä huoltoliike. Varastetuista laitteista tulee tehdä välittömästi rikosilmoitus.

Laitteita ei ole normaalisti vakuutettu vuokrallenantajan toimesta. Laitteet ovat täysin asiakkaan vastuulla koko vuokrausajan ja mahdollisen kuljetusajan. Laitteiden korvaushinnan ollessa yli 2000€ vuokralleantaja edellyttää, että asiakkaalla on koko korvaushinnan korvaava voimassaoleva vastuuvakuutus. Vuokralleantajalla on oikeus vaatia todistusta vakuutuksen voimassaolosta.

KÄYTÖSSÄ RIKKOONTUNEET LAITTEET

Vuokra-aikana tapahtuneesta laitteiden rikkoontumisesta on ilmoitettava välittömästi vuokralleantajalle.

Mikäli rikkoontuminen ei johdu vahingosta tai huolimattomasta käytöstä, vuokralleantaja ryhtyy välittömästi toimenpiteisiin laitteiden vaihtamiseksi tai toimintakuntoon saattamiseksi.

Mikäli laitteet vaativat huoltoa vuokralleantajan kustannuksella, voidaan laitteet korjauttaa vain vuokralleantajan hyväksymässä huoltoliikkeessä ja vuokralleantajan suostumuksella.

LAITTEIDEN PALAUTTAMINEN

Laitteet tulee palauttaa sovittuna ajankohtana ja vuokralleantajan aukioloaikojan puitteissa. Palautettavat laitteet tulee olla asiallisesti pakattu ja samassa kunnossa kuin noudettaessa. Digitaaliset kamerat ja laitteet tulee asettaa perusasetuksille ennen palautusta.

Laitteiden kunto tarkastetaan palautuksen yhteydessä. Mahdollisesta yliajasta veloitetaan hinnaston mukainen päivävuokra ilman alennuksia. Laitteiden enneaikainen palauttaminen ei velvoita vuokralleantajaa hyvityksiin. Palauttamatta jätetyistä laitteista tehdään rikosilmoitus.

PERUUNTUNUT VUOKRAUS

Vuokrauksen peruuttamisesta alle 24 tuntia ennen vuokrauksen alkua veloitetaan 50 % vuokrasummasta. Mikäli vuokralleantaja on hankkinut asiakasta varten vuokrausluettelon ulkopuolisia tuotteita, veloitetaan peruutuskulut vähintään vuokralleantajalle syntyneiden todellisten kulujen mukaan.

SOPIMUSRIKKOMUS TAI ASIAKKAAN KONKURSSI

Jos asiakas rikkoo sopimusta tai asetetaan konkurssiin tai todetaan maksukyvyttömäksi on vuokralleantajalla oikeus purkaa vuokrasopimus ja saada laitteisto asiakkaalta välittömästi. Sopimusta purettaessa vuokralleantaja ei ole velvollinen vahingonkorvaukseen.

MAHDOLLISET ERIMIELISYYDET

Erimielisyydet ratkaistaan vuokralleantajan kotipaikan alioikeudessa. Mikäli asiakas on yksityishenkilö, nämä ehdot eivät vähennä asiakkaalle kuluttajansuojalaissa määriteltyjä oikeuksia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vuokraa SIGMA 70-200mm HSM Sports Canon”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

70-200mm F2.8 DG OS HSM Sports
Vastavalosuoja LH914-01
Jalustapanta Arca Swiss TS-121
Objektiivinsuoja LCF-82mm III
Takatulppa LCR II

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Bajoneettikiinnitys
Bajoneettikiinnitys
Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous