Verbatim Store ‘n’ Go USB 3.0 Portable Hard Drive 1TB

Tuotetunnus (SKU): 591458 Kategoriat ,

77,20 

Toimitus heti!

  • Posti pikkupaketti 
Verbatim Store ‘n’ Go USB 3.0 Portable Hard Drive 1TB

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Verbatim Store n Go -kannettavassa kiintolevyssä on tehokas tallennus USB 3.0 “Super Speed” -liitännän avulla. USB 3.0 tarjoaa jopa 10 kertaa nopeamman tiedonsiirtonopeuden kuin USB 2.0 (perustuu USB-väylän nopeuteen), mikä mahdollistaa erittäin nopean tiedonsiirron tien päällä. Säilytä ja kuljeta digitaaliset ja päivittäiset työtiedostosi tällä todella liikkuvalla asemalla. Sen tyylikäs sileä muotoilu istuu siististi modernille työpöydälle ja sopii täydellisesti kannettavan tietokoneen seuraksi. Store n Go -kannettava kiintolevy on USB 3.0 -väyläkäyttöinen (1 x USB 3.0 -liitäntä), mutta se on kuitenkin taaksepäin yhteensopiva PC:n tai kannettavan tietokoneen USB 2.0 -porttien kanssa. Kiintolevy ei tarvitse ulkoista virtaa toimiakseen, vaan se on plug and play.

Store ‘n’ Go -kannettavat kiintolevyt on alustettu FAT32-formaattiin, joten voit käyttää niitä Windows OS- ja Mac OS -järjestelmissä. Lisäturvaksi mukana toimitetaan Nero BackItUp Essentials -ohjelmisto, joka auttaa varmuuskopioimaan kannettavan tietokoneen tai tietokoneen kiintolevyn. BackItUp Essentials tarjoaa sovelluksen, jolla voit varmuuskopioida kaikki tiedostot, kansiot ja asemat milloin haluat tai ajoittaa automaattisen varmuuskopioinnin tiettyyn aikaan lisäturvan lisäämiseksi. Nero BackItUp Essentials -ohjelmisto on yhteensopiva Windows XP-, Vista-, Windows 7- ja Windows 8 -käyttöjärjestelmien kanssa (ei yhteensopiva Mac OS:n kanssa). Verbatim Store ‘n’ Go -kannettavien kiintolevyjen mukana toimitetaan myös Green Button -energiansäästöohjelmisto. Green Button -ohjelmisto keskeyttää kiintolevyn pyörimisen, kun sitä ei käytetä, mikä lisää tehokkuutta ja säästää energiaa. Lepoasetusvaihtoehtoja on 3. Aseta keskeytystila käynnistymään 10 minuutin käytön jälkeen tai 10 minuutin välein aina 120 minuuttiin asti. Aseta asema keskeyttämään käyttö välittömästi kaksoisnapsauttamalla työpöydällä olevaa vihreän painikkeen kuvaketta, tai voit vaihtoehtoisesti asettaa aseman tilaan “Never Suspend the disk”.

Ominaisuudet:

  • USB 3.0 Super Speed tiedonsiirto
  • Siirrä asiakirjoja ja tietoja helposti kodin ja toimiston välillä
  • Varmuuskopioi ja tallenna kaikki tiedostosi turvallisesti tietokoneesta tai kannettavasta tietokoneesta.
  • USB plug ‘n’ play (ei vaadi lisävirtaa)
  • Tyylikäs ohut muotoilu sopii siististi työpöydälle ja mahdollistaa sen helpon kuljettamisen.
  • Nero BackItUp Essentials -ohjelmisto – luo oma varmuuskopio PC:n tai kannettavan tietokoneen kiintolevyltä kannettavalle kiintolevylle.
  • Pikaopas painettu 27 kielellä

 

Lisätiedot

Paino 0,6 kg (kilogramma)
Mitat 17 × 15 × 4 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Verbatim Store ‘n’ Go USB 3.0 Portable Hard Drive 1TB”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

Verbatim Store ‘n’ Go USB 3.0 Portable Hard Drive 1TB kovalevyn mukana tulee:

  • 1x USB 3.0 Micro-B
  • 1x pikaohje

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset
Muistikapasiteetti
Muistikapasiteetti

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous