SONY RX0 MARK II PRO-ACTION CAMERA

Tuotetunnus (SKU): 2899117 Kategoria
Sony logo

999,00 

Toimitus 4-7 päivää

 • Posti pikkupaketti 
SONY RX0 MARK II PRO-ACTION kamerassa on  yhdistyvät hienostunut kuvatekniikka, kuten 1.0-tyypin Exmor RS CMOS -kenno ja laajakulmainen 24 mm: n ZEISS-objektiivi, ja kestävä runko, joka on vedenpitävä 10 metrinsyvyyteen saakka. Iskunkestävä 2,0 metrin korkeudesta pudotettuna ja painonkestävä 200 kg.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

SONY RX0 MARK II PRO-ACTION kamerassa on  yhdistyvät hienostunut kuvatekniikka, kuten 1.0-tyypin Exmor RS CMOS -kenno ja laajakulmainen 24 mm: n ZEISS-objektiivi, ja kestävä runko, joka on vedenpitävä 10 metrinsyvyyteen saakka. Iskunkestävä 2,0 metrin korkeudesta pudotettuna ja painonkestävä 200 kg. Huippunopea jatkuva kuvaus, superhidastus ja muut toiminnot yhdistettyinä kekseliääseen muotoon mahdollistavat luovan kuvaamisen.

 • Taltioi visiosi entistäkin laaja-alaisemmin
  Kestävä ja pienikokoinen RX0-kamera on hämmästyttävän suorituskykyinen yhdistelmä huippuluokan kuvaustehoa ja monenlaisiin käyttötarkoituksiin ja kuvausolosuhteisiin taipuvaa teknistä toteutusta. Kamera toimii niin sellaisenaan kuin lisävarusteiden kanssa sekä osana monen kameran järjestelmää. Tartu rajattomiin luovan kuvauksen mahdollisuuksiin ja herätä visiosi eloon!
 • Tinkimätöntä laatua pienessä koossa
  Kestävä ja kompakti kamera sisältää RX-sarjan kameroista tuttua huipputekniikkaa, joka takaa lyömättömän kuvanlaadun. Lisäksi paketista löytyy myös Exmor RS CMOS -kenno ja BIONZ X -kuvaprosessori. Kolhuja pelkäämätön ja mutkaton rakenne toimii kaikenlaisissa kuvaustilanteissa ja takaa, että olet valmis tarttumaan jokaiseen mahdollisuuteen.
 • Kestävä ja helposti mukana kulkeva kamera pitkäkestoiseen käyttöön
  Erittäin tukeva ja pienikokoinen duralumiinirunko auttaa saamaan mahtavaa kuvaa helposti missä tahansa. Ja lisäksi runko kestää painoa, iskuja ja vettä, eikä säikähdä hankaliakaan olosuhteita, vaan toimii aina yhtä luotettavasti.
 • Superhidastus
  Kuvaa laadukasta superhidastettua videokuvaa jopa 960/1000 kuvaa/s kuvataajuudella (40-kertainen normaaliin kuvataajuuteen verrattuna).
 • Häiriönestosulkimen nopeus jopa 1/32 000 s
  Äärimmäisen nopea suljin vähentää vääristymiä nopeasti liikkuvia kohteita kuvattaessa.
 • Nopeaa jatkuvaa kuvausta
  Vangitse liikkuvien kohteiden yksityiskohdat tarkasti kuvaamalla jopa 16 kuvan sekuntinopeudella.
 • Huippuluokan tehosteet
  Minikokoinen, mutta maksiluokan monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu RX0 toimii vaivattomasti missä tahansa – myös yhdessä muiden RX0-kameroiden kanssa, kun haluat taltioida monta näkökulmaa kerralla. Käytitpä sitä sellaisenaan tai osana isompaa järjestelmää, RX0 avaa silmäsi ja mielikuvituksesi odottamattomille kuvausmahdollisuuksille.

Lisätiedot

Paino 0,000 kg (kilogramma)
Tuotemerkit

Sony

Paketin sisältö

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous