Sony FE 90mm f/2.8 Macro G OSS

899,00 

Toimitus heti!

Sony FE 90mm f/2.8 Macro G OSS objektiivi peilittömille Sony digijärjestelmäkameroille. Erinomainen lähikuvaukseen ja potrettikuviin.

Osta tämä Sony objektiivi yhdessä kampanjaan kuuluvan Sony järjestelmäkameran kanssa ja saat 100 euron hyvityksen. Kampanjatuotteet ja ehdot löydät tästä.

Sony FE 90mm f/2.8 Macro G OSS objektiivi on suunniteltu erityisesti makro- sekä lähikuvaukseen ja se tarkentuu lähimmillään 28cm etäisyydelle. Laadukkaiden makro-objektiivien tavoin tämä tarjoaa 1:1 suurennossuhteen, jolloin pienet yksityiskohdat saadaan toistumaan luonnollisessa koossa kuvassa.

Tämä tuote kuuluu Sony Cashback kampanjaan ja saat 100 euroa rahaa takaisin, kun ostat tuotteen kampanja-aikana 1.11.22 – 15.1.23. Kampanjatiedot ja hyvityshakemuksen pääset tekemään tästä.

Objektiivin kelluvalla tarkennusmekanismilla saavutetaan erinomainen tarkkuus eri tarkennusetäisyyksillä.
Sivussa olevalla tarkennusetäisyyden rajoittimella voidaan rajoittaa tarkennusalue tietylle alueella tai voidaan valita koko tarkennusetäisyys koko alueelle 28cm:stä äärettömään.

Polttovälinsä ja valovoimansa ansiosta objektiivi soveltuu mainioisti myös henkilökuvaukseen ja tarjoaa kauniin pehmeän taustan.
Optisen kuvanvakaajan avulla objektiivilla otettujen kuvien tärähtämisen riski on pienempi, kun kuvataan käsivaralta.

Objektiivia voidaan käyttää myös Sonyn APS-C kennon kameroissa, jolloin kinovastaavuus on 135mm, mikä tekee tästä loistavan objektiivin myös pienemmän kennon Sony kameroihin.

Rekisteröi tämä tuote MySony sivustolla ja saat lisätakuun objektiiville!

Lisätiedot

Paino 0,8 kg
Mitat 15 × 10 × 15 cm
Tuotemerkit

Sony

Bajonettikiinnitys

Sony E-Mount, Sony FE-Mount

Objektiivin merkki

Sony

suodattimet

Tuotemerkki

Bajoneettikiinnitys

Hinta

07400

Saatavuus

Pyydä vaihtotarjous