Samyang AF 24mm F/1.8 Sony FE

Tuotetunnus (SKU): 116184 Kategoriat , ,

531,00 

Toimitus 4-7 päivää

Valovoimainen uutuus Sony peilittömille järjestelmäkameroille.

Samyang AF 24mm F/1.8 Sony FE

Samyang julkaisi jälleen uutta linssiä peilittömille Sony järjestelmäkameroille E-kiinnityksellä. Tämä uusi valovoimainen laajakulmaobjektiivi on mainio valinta maisema- ja tapahtumakuvaajalle vallitsevassa valossa.

Täydenkennon kameroissa tällä saat taltioitua laajoja kokonaisuuksia, mutta voit käyttää linssiä myös APS-C kennokoon kameroissa, jolloin kinovastaavuus on 36mm.
Tämä uusi Samyang laajakulmalinssi on valovoimastaan huolimatta saatu erittäin kevyeksi ja se painaa vain 230g. Pituuttakin linssillä on ainoastaan 7,1cm, joten se ei vie paljoa tilaa kameralaukussasi.

Tässä uutuus-linssissä on mainio “Custom mode” toiminto, joka lämmittää erityisesti maisema- ja yökuvaajia. Tässä toiminnossa voit tallentaa asetuksiin valmiiksi äärettömän tarkennuksen. Kun olet kuvaamassa esimerkiksi tähtitaivasta, objektiivin kyljessä olevalla Focus hold painikkeella tarkennus vaihtuu äärettömään. Jos tarkennus ei täsmää kyljessä oleva LED-valo näyttää punaista ja, kun tarkennus on asetettu oikeaan asetukseen valo muuttuu vihreäksi.

Yhdeksän himmenninlehden pyöristetty aukko tarjoaa kauniin ja pehmeän bokehin, jolla saat pääkohteesi hienosti irti taustasta. Tätä linssiä voit käyttää luovasti vaikkapa henkilökuvissa, jossa kuvauskohteen ympäristöä halutaan tuoda kuvaan.

Samyang AF 24mm f/1.8 on sääsuojattu viidestä eri kohdasta runkoa, joten tällä kuvaat tuulessa ja tuiskussa.

Teknistä tietoa:

  • Objektiivikiinnitys: Sony E/FE
  • Polttoväli: 24mm
  • Suurin aukko: f/1.8
  • Optinen rakenne: 11 elementtiä 8 ryhmässä, 7 erikoislinssiä (2 ASP, 3 HR, 2 ED)
  • Lähin tarkennusetäisyys: 19cm
  • Pituus: 7,15cm
  • Paino: 230g

Lisätiedot

Paino 0,8 kg
Mitat 10 × 10 × 10 cm
Tuotemerkit

Samyang

Kameramerkki

Bajonettikiinnitys

Sony E-Mount, Sony FE-Mount

suodattimet

Tuotemerkki

Bajoneettikiinnitys

Hinta

07400

Saatavuus

Pyydä vaihtotarjous