PMI SmokeNINJA – Full Kit Savukone

Tuotetunnus (SKU): 126455 Kategoriat ,

295,00 

Toimitus heti!

 • Posti pikkupaketti 
PMI SmokeNINJA – Full Kit Savukone on paristokäyttöinen, langaton käsisavukone, joka on suunniteltu valokuvaajille, videokuvaajille ja sisällöntuottajille. Voit nyt tuoda kuiskauksen maagista savua milloin ja minne tahansa. Saat savua välittömästi ilman asennusta!

Nopeat ja turvalliset toimitukset

PMI SmokeNINJA – Full Kit Savukone

Haluatko kohottaa elokuvasettiäsi tunnelmallisilla efekteillä? Perinteiset savukoneet ovat usein olleet tilaa vieviä ja haastavia ohjata, mikä on rajoittanut niiden joustavuutta kuvauspaikalla. PMI esittelee ratkaisun SmokeNINJAn avulla. Monet harrastajat tuntevat jo PMI:n uraauurtavan Smoke Genien, joka on ominaisuuksiltaan rikas, taskukokoinen savukone. Nyt tarjolla on yhtä vaikuttava mutta budjettiystävällisempi malli: SmokeNINJA.

 

SmokeNinja valmistajalla on menossa kilpailu joka päättyy 6.5.2024.
Ota osaa niin voit voittaa hienoja palkintoja!!!

https://pmigear.com/pages/smokeninja-portrait-competition

 

SmokeNINJA: Luojien unelma
Kuvittele, että voit ottaa maagisen savun mukanasi missä ja milloin tahansa. SmokeNINJA on täydellinen muotokuviin ja ulkokuvauksiin, sillä sen asennusaika on nolla ja savun tuotto on välitöntä.

MULTIPLE Fog Types
SmokeNINJA sisältää kolme suosituinta savuefektin muotoa tekijöille: FOG, DRY ICE ja STEAM. Se on varustettu erillisillä suuttimilla, jotka takaavat parhaan tekstuurin kullekin efektille:

 • PITKÄ+LYHYET putkisuuttimet tarkkoihin sumutehosteisiin.
 • JET TIP optimaalisia höyryefektejä varten.
 • LIQUID NOZZLE kuivajäätehosteisiin. Vaihda näiden tilojen välillä saumattomasti käyttöliittymän keskellä olevan automaattisen esiasetuksen avulla.

**MIGHTY Power, MIGHTY Small **
SmokeNINJA on kooltaan vain 14 cm, ja sen koko on pienentynyt 30 % edeltäjäänsä SmokeGENIE:hen verrattuna. Sen mitat ovat 141 x 61 x 36 mm, ja sen muotoilu muistuttaa ergonomista “Smoke Paintbrushia”, etenkin kun käytetään pitkiä suuttimia.

TIHEÄ SUMU
FOG-tilassa SmokeNINJA vastaa SmokeGENIE:n savun määrää sen MAX POWER -asetuksilla. Lisäksi se pystyy 15 minuutin kokonaiskäyttöaikaan täydellä säiliöllä ja tarjoaa 1 minuutin jatkuvan savun painallusta kohden.

REAALIAIKAINEN ÄLYKÄS KÄYTTÖLIITTYMÄ
Koneessa on innovatiivinen LED-valo “TERVEYSPALKKI”. Tämä ilmaisin pienenee, kun käytät savua, ja täydentyy, kun kone lepää, samalla tavalla kuin videopelihahmon terveysjärjestelmä. Tämä terveyspalkki antaa tietoja, mukaan lukien tilamuutokset, kammion tila ja akun lataustila.

SAVUPOMMIN VAIKUTUKSET MISSÄ TAHANSA
Ninja-nimensä mukaisesti SmokeNINJAn monipuolinen MAGNEETTIkiinnitys mahdollistaa kiinnityksen mihin tahansa metallipintaan. Laitetta voidaan käyttää kauko-ohjatusti, ja se sisältää myös ¼ tuuman kiinnikkeen, joka soveltuu pidennystolppiin tai pikakiinnikkeisiin.

YLIVOIMAINEN SUOJAUS
Jokainen SmokeNINJA on koteloitu tyylikkääseen kantolaukkuun, joka takaa vahvan suojan kuljetuksen aikana.

PATENTOITU KAMMIOTEKNIIKKA
Käyttämällä samaa teknologiaa kuin SmokeGENIE, jokainen SmokeNINJA:n vastus voi tuottaa jopa 100 TUNTIA savua, ja se erottuu alan kestävimpänä vastuksena.

TODELLINEN TURVALLISUUS
SmokeNINJA:ssa on alan johtava vastuksen suojausjärjestelmä. Tämä takaa puhtaan savunmuodostusprosessin ilman vastuksen palamista. Käyttäjät eivät havaitse savustamme mitään palamisen hajua. SGS:n 100% SAFE-sertifioima, se on huippuvalinta toimijoiden terveyden kannalta. Lisäksi Actor’s Equity Association USA on hyväksynyt savunmuodostusjärjestelmän.

MODULAARINEN MUOTOILU
Ammattilaisille suunniteltu SmokeNINJA mahdollistaa sekä kammion että akun nopean vaihtamisen, mikä minimoi käyttökatkokset. Nopean USB-C-latauksen ansiosta vain 2 tunnin latauksella saat 30 minuuttia jatkuvaa savun tuottoa.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 20 × 10 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PMI SmokeNINJA – Full Kit Savukone”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

Pakkauksessa

 • SmokeNINJA
 • Kaukosäädin
 • Atomisoiva savukammio
 • 100ml savukaavan täydennystäyte
 • Savunmuodostussuutinsarja
 • SmokeNINJA magneettinen sovitin
 • SmokeNINJA ¼”-kiinnityssovitin
 • SmokeNINJA-suojakotelo

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous