PavoTube T8-7X 1 light kit

Tuotetunnus (SKU): 118849 Kategoriat ,

90,60 

Toimitus 4-7 päivää

  • Posti pikkupaketti 

Nopeat ja turvalliset toimitukset

PavoTube T8-7X 1 light kit

PavoTube T8 on 1 metrin pituinen putkivalo, jolla voidaan luoda tunnelmallisia tunnelmia, visuaalisesti häikäiseviä näyttämö- ja lavastekoristeita, ja sitä voidaan käyttää valomaalaukseen yövalokuvauksessa sekä räätälöityjen mallien ja efektien rakentamiseen tiettyihin kohtauksiin.

PavoTube T8-7X tarjoaa inspiroivia luovia mahdollisuuksia upeilla pikseliefekteillä, jotka ovat eloisia, animoituja efektejä, jotka menevät tavallisia häivytyksiä ja värimuutoksia pidemmälle lisäämällä niihin liikettä. Sisäänrakennetun Bluetoothin avulla voit hallita kaikkea NANLINK-mobiilisovelluksella ja jopa muokata ja tallentaa omia efektejäsi helposti palautettaviksi esiasetuksiksi.

T8-7X painaa vain 280 grammaa, minkä ansiosta valomaalaus ja sen käsittely kuvauspaikalla tuntuu vaivattomalta. Se voi toimia myös näyttämöesityksissä ja esityksissä huomiota herättävänä rekvisiittana.

PavoTube T8-7X tarjoaa moitteettoman väritarkkuuden, kun keskimääräinen CRI on 96 ja TLCI 97. Siinä on myös laaja 2700 K – 7500 K:n CCT-alue ja G/M-säätö, joka sulautuu luontevasti jokaiseen kuvauskohtaukseen. Se tarjoaa myös uskomattoman laajan värivalikoiman 36 000 värivaihtoehdon avulla.

Tämä on erinomainen valaisin käytännölliseen, kehykseen asennettavaan valaisimeen. Lisäksi sen ohut runko tekee siitä loistavan valinnan erittäin ahtaiden tilojen valaistukseen. PavoTube T8-7X on hyödyllinen työkalu riippumatta siitä, luotko sisältöä sosiaaliseen mediaan vai teetkö vaativampaa elokuvatuotantoa tai valokuvausta.

PavoTube T8-7X tarjoaa monipuolisia valaistussovelluksia, ja se tarjoaa myös useita erilaisia virtalähderatkaisuja. Ohut sisäänrakennettu akku voi antaa virtaa kuvauspaikalla tapahtuvaa kuvausta varten ilman kaapeleita. Tavallisen USB-C-portin avulla voit liittää Nanlite WC-USBC-C1 Wire Controller -ohjaimen, joka tarjoaa ulkoisen akkuvirran ja lisäsäätimiä.

Ohjaus ja tiedonsiirto ovat myös helppoja, sillä T8-7X:ssä on useita ohjausvaihtoehtoja, kuten sisäinen, langallinen ja langaton ohjaus. Jokainen luova uteliaisuus voidaan toteuttaa täysin sen intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta, jolla voidaan säätää himmennystä, CCT:tä ja HUE:ta.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Laaja 2700 K – 7500 K:n CCT-alue ja G/M-säätö
  • RGBWW-värisekoitustekniikka, jopa 36000 väriä
  • Moitteeton väritarkkuus, keskimääräinen CRI 96 ja TLCI 97.
  • Kevyt: 280 g; Ohut: T8
  • Pikseliefektien hallinta
  • Useita ohjausmenetelmiä: NANLINK APP, DMX/RDM-ohjaus, langallinen ohjaus, sisäinen ohjausjärjestelmä

Lisätiedot

Tuotemerkit

Nanlite

Salama

Led

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PavoTube T8-7X 1 light kit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

PavoTube T8-7X 1 light kit
USB-kaapeli

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset
Salama
Salama
Valonmuokkain
Valonmuokkain

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous