Pavotube II 60XR – 2 Led-valo akulla

Tuotetunnus (SKU): 124993 Kategoriat , , ,
nanlite logo

2 743 131,00 

Toimitus 4-7 päivää

  • Posti pikkupaketti 
Nanlite PavoTube II RGBWW LED Pixel- putkivalot on hiottu sisällöntuottajilta saadun palautteen perusteella ja täydennetty ominaisuuksilla, kuten pikselipohjaisilla erikoistehosteilla, kirkkaammalla valontuotolla, tasaisemmalla diffuusiolla, vankemmalla metallirungolla, DMX-yhteensopivuudella sekä parannetulla puhelinohjauksella.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Pavotube II 60XR – 2 Led-valo akulla

RGBWW LED-pikseliputki, jonka värilämpötila-alue on 2700K-12000K, CRMX LumenRadio langaton DMX sisäänrakennettu.

Nanlite PavoTube II 60XR on RGBWW LED-pikseliputki, jossa on sama muotoilu, ominaisuudet ja fyysiset ominaisuudet kuin vakiomallisessa PavoTube II 60X:ssä, mutta lisäksi siinä on sisäänrakennettu CRMX LumenRadio -langaton DMX. PavoTube X-sarjaa on kehitetty ympäri maailmaa toimivien tekijöiden palautteen perusteella, ja sen ominaisuuksiin kuuluvat pikselipohjaiset erikoistehosteet, kirkkaampi ulostulo, tasaisempi diffuusio, vankka metallikotelo, DMX-yhteensopivuus, langaton 2.4G, Bluetooth-ohjaus ilmaisella NANLINK-mobiilisovelluksella iOS:lle ja Androidille sekä CRMX XR-malleissa. Tämä on 2 valon paketti 8-jalkaisesta PavoTube II 60XR:stä, joka sisältää lisävarusteet ja pehmustetun kantolaukun.

Saa ainutlaatuinen, studiolaatuinen valaistus missä tahansa Laajennetulla ja tarkemmalla värilämpötila-alueella 2700K-12000K, jossa on vihreän ja magentan välinen säätö, keskimääräinen CRI 97, keskimääräinen TLCI 98 sekä täyden spektrin RGB-värisävyn ja -ylläpitoisuuden säätö, PavoTube II 60XR 8′ RGBWW LED Pixel Tube tarjoaa studiolaatuisen valaistuksen kestävään, kaikkialle menevään pakkaukseen.

Tulevan sukupolven LED-putkesta Nanlite hyödynsi PavoTube-omistajilta eri puolilta maailmaa saatua palautetta kehittääkseen LED-putkensa suunnittelua. Parannuksiin kuuluvat kirkkaampi ulostulo tasaisemmalla diffuusiolla, 32 pikselin pikselitiheys silmiä hivelevien animoitujen efektien luomiseksi, päivitetty ohjauspaneeli lukituspainikkeilla, DMX-yhteensopivuus ja täysi langaton ohjaus 2.4G:n ja Bluetoothin kautta ilmaisella NANLINK-mobiilisovelluksella iOS:lle ja Androidille sekä CRMX:llä XR-malleissa.

Ei tarvita johtoja Sisäisen 8800 mAh:n Li-ion-akun avulla PavoTube II 60XR voi toimia 1 tunnin ja 57 minuutin ajan täydellä kirkkaudella täysin irrallaan. Akku latautuu täyteen 5 tunnissa ja 30 minuutissa mukana toimitettujen verkkolaitteiden avulla, jotka voivat antaa Pavotube II 60XR:lle virtaa myös pidempien kuvausten aikana.

Pikselipohjaiset erikoistehosteet 15 säädettävän käytännöllisen erikoistehosteen lisäksi Pavotube II 60XR:ssä on 10 pikselipohjaista tehostetta, jotka laajentavat luovia mahdollisuuksia pidemmälle kuin koskaan ennen. Pikselipohjaisia tehosteita ovat Hue Loop, CCT Loop, INT Loop, monivärinen, Gradientti, Scrolling, Marching, Flame, Rainbow ja Driving. Käytännön efekteihin kuuluvat Hue Loop, CCT Loop, INT Loop, CCT Flash, HUE Flash, CCT Pulse, Hue Pulse, Storm, Police Car, TV, Paparazzi, Candle/Fire, Disco, Bad Bulb, Firework, Explosion ja Welding.

Ja kestävä metallikotelo PavoTube II 60XR:n päivitetyn metallikotelon ansiosta huoli tahattomasta pudotuksesta tai riskialttiista valaisimen sijoittelusta kuuluu menneisyyteen. Lisäksi kolme sisäänrakennettua ¼-20″:n kierrettä laajentavat kiinnitysmahdollisuuksia huomattavasti.

 

Lisätiedot

Paino 6 kg (kilogramma)
Mitat 2,5 × 10 × 10 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

Nanlite

Salama

Led

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pavotube II 60XR – 2 Led-valo akulla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

  • 2x PavoTube II 60XR 8-jalkaiset LED-pikseliputket
  • 2x 15V/6.5A virtalähde
  • 2x 3m virtajohdot
  • 2x Elastiset turvahihnat virtalähteille
  • 4x HD-T12-1-C läpinäkyvät kiinnitysklipsit, joissa on 1/4-20 vastaanottimet
  • 4x ASEB silmäpultit
  • 1x CC-S-PTII60X Pehmustettu kantolaukku
  • 1x Käyttöohje

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset
Salama
Salama
Valonmuokkain
Valonmuokkain

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous