Feelworld Monitor LUT6S 6″ With SDI

Tuotetunnus (SKU): 114651 Kategoriat , ,

454,00 

Toimitus 4-7 päivää

  • Posti pikkupaketti 

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Feelworld Monitor LUT6S 6″ With SDI

6″ 2600nit SDI HDR -kenttämonitori

Erittäin kirkas ja erittäin kevyt, voit katsella ja kuvata missä ja milloin tahansa!

Yksinkertainen käyttöjärjestelmä, hienostuneet otokset
Joustava käyttöjärjestelmämme sisältää kattavan ohjelmistopaketin, kaikki toiminnot voidaan suorittaa kevyesti koskettamalla. Video-käyttöjärjestelmä sisältää työkalut tarkennukseen, kehystykseen ja valotukseen (aaltomuoto, RGB-paraati, vektoriskooppi, RGB-histogrammi, histogrammi, äänimittari, focus peaking, zoomaus, seeprakuvio, väärävärikuva, kehystysoppaat, turvallisen alueen jne.) sekä joustavan 3D LUT -lataustyökalun (käytä sisäänrakennettua LOG-tiedostoa Rec.709-videoihin tai lähetä .cube-tiedostoja), HDR-seuranta ja vaihtoehdot anamorfiseen puristussuhteen seurantaan.

Suunniteltu jokaiseen kuvaustilanteeseen
LUT6S tarjoaa elokuvantekijöille suuren kameramonitorin edut tekemättä kameran asennuksesta hankalaa. LUT6S on varustettu huippuluokan seurantaominaisuuksilla pienessä, kevyessä paketissa, joka voidaan kytkeä käytännöllisesti katsoen mihin tahansa kameraan. Etuosassa on suuri korkearesoluutioinen, päivänvalossa näkyvä LCD-kosketusnäyttö, vasemmalla sivulla on videoyhteydet ja pohjassa SD-korttipaikka ja takana tilaa yhdelle NP-F-akulle. Ulkokehyksessä on vakiona ¼ “-kiinnityspisteet alhaalla ja oikealla puolella, jotta se voidaan kiinnittää kameroihin ja telineisiin. Tämän suunnitteluyksityiskohdan ansiosta LUT6S on helppo kiinnittää kameraan ja helppo jakaa ryhmän jäsenen tai asiakkaan kanssa kuvauspaikalla.

6″ LCD, Full HD 1920×1080
LUT6S mahdollistaa selkeän ja tarkan seurannan kuvauspaikalla ja kuva-analyysin päiväsaikaan tapahtuvien kuvauksien aikana. Se näyttää stillkuvia ja seurantasisältöäsi erinomaisella väritarkkuudella ja 1920×1080 maksimitarkkuudella 7-tuumaisella näytöllä. Paneeli on valmistettu optisesti sidotusta lasista, jossa on heijastamaton päällyste, joka mahdollistaa mukavan seurannan päiväsaikaan kuvauspaikalla. Mutta mikä erottaa sen muista, on sen LED-taustavalo, joka tuottaa 2600 nit:n kirkkauden ja näyttää 1100:1 kontrastisuhteen ja sRGB / Rec.709 -väriskaalan, mikä antaa poikkeuksellisen kirkkaan näytön jopa voimakkaasti valaistuissa olosuhteissa. Kun monitori näyttää sisältöäsi 368 pikseliä tuumaa kohden (PPI), voit kuvata kirkkaassa päivänvalossa luottavaisesti ja hienosäätää sisältöäsi paikan päällä. Leveä 160 asteen katselukulma tekee helpommaksi useamman työryhmän jäsenen katsella sitä samanaikaisesti.

Erittäin kirkas 2600nit, näkyy auringonvalossa
Täysin säädettävä 2600nit näyttö on uskomattoman kirkas, joten se sopii täydellisesti kuvaamiseen sisätiloissa tai ulkona. Erittäin kirkas 2600nit näyttö on melkein viisi kertaa tavallisia kenttämonitoreita kirkkaampi, joten voit kuvata ulkona ilman, että heijastukset häikäisevät kuvan. Tämän ansiosta on helppo nähdä ulkona ilman huppua, joten se on helppo ulkokuvaamiseen kirkkaassa päivänvalossa!

Vaihtoehdot lennossa yhdellä kosketuksella
Innovatiivinen kosketusnäytön LCD-käyttöliittymä tarjoaa uskomattoman hallinnan. Voit käyttää yksinkertaisia ​​napautus- ja pyyhkäisyeleitä tärkeissä seurantatoiminnoissa. Toimintatilat voidaan ottaa käyttöön kosketusnäytöllä, kuten myös kohdistus- ja valotusapuna. Tarjolla on myös laaja valikoima asetuksia, joita kaikkia ohjataan suurelta LCD-näytöltä. Lisäksi voit ladata 3D hakutaulukkoja!

Sisäänrakennettu HDR/De-log 3D LUT, 3G-SDI tuki 3D LUT ulostulo
LUT6S:ssa on sisäänrakennettu HLG 2020, HLG 709, HLG P3 HDR 3D LUT ja Rec709 De-slog3 LUT, mukaan lukien SLOG2, SLOG3, LOGC, VLOG. LUT6S tukee mukautettua LUT-kuvalähtöä, näyttää HDR (korkea dynamiikka-alue) -signaalin uskomatonta selkeyttä ja yksityiskohtaisuutta varten, yksinkertaistaa Login ja HDR:n kuvaamisen monimutkaisuutta ja auttaa toistamaan jälkituotannon työnkulut juuri silloin, kun sillä on eniten merkitystä – kuvattaessa.

Lataa mukautettuja 3D hakutaulukkoja elokuvallisen ilmeen luomiseen!
Jotkut kamerat voivat näyttää logaritmista väriavaruutta dynaamisen alueen säilyttämiseksi, mikä on hienoa myöhemmälle jälkituotannolle, mutta kun näitä tiedostoja tarkastellaan monitorilla, ne voivat näyttää väljähtäneiltä ja haalistuneilta. 3D hakutaulukot ratkaisevat tämän ongelman, koska niiden avulla voit asettaa monitorille “ulkoasun”, jotta saat kuvan siitä, miltä valmis kuva tulee näyttämään editoinnin aikana. Voit käyttää sisäänrakennettua LOGia Rec.709-videoihin tai ladata .cube-tiedostoja (yksittäinen tiedosto ei saa olla yli 7,9 M, tukee tiedostoja, joiden LUT_3D_SIZE on 16, 17, 32, 33, 64, 65). LUT6S:n avulla voit ladata sisäisesti jopa 50 mukautettua hakutaulukkoa, ulkoasua tai profiilia milloin tahansa SD-korttipaikan (tuki FAT32 ja NTFS -formaateille) kautta ja valita heti niiden välillä, säilyttäen aina luovan tarkoituksen.

Täysvärisyys · Ammattimainen värikalibrointi
Käyttää Rec.709 väristandardia
FEELWORLD käyttää ammattimaista Rec.709 HD -väristandardia ja käyttää värien kalibrointitekniikkaa, jonka ammattimainen instrumentin kalibrointi tapahtuu tehtaalla. Se voi toteuttaa monitorin kalibroinnin tehokkaasti ja saada tarkan värien toiston helposti, ei vääristä väriä, ja näyttää todellisen kuvan kun kuvaat videota.

Tarkka värintoisto
FEELWORLD-monitori tukee ITU-standardeja ja HD video Rec.709 -standardin mukaista väriavaruutta, edistyksellistä kuvankäsittelytekniikkaa, jotta kuva esitetään selvästi, väri on erittäin luonnollinen, tarkan värintoiston takaamiseksi, kuvaamisen fyysisen luonteen toistamiseksi, jotta käyttäjät voivat arvioida erilaisten video-signaalien syötön laadun.

Tarkka aaltomuodon seuranta
Kun sinun on analysoitava kuvanlaatua tarkemmin kuin vain katsomalla kuvaa, käytä LUT6S:n sisäänrakennettua aaltomuodon seurantaa! Valitse aaltomuodosta (RGB-paraati, YUV-paraati, Y-paraati), vektoriskoopista, histogrammista sekä äänivaihe- ja tasonäytöistä. Saat tarkan lähetysaaltomuodon valvonnan, joka näyttää kaiken, mitä sinun on tiedettävä teknisesti video- ja äänisignaaleistasi. Toiminnot voidaan avata erikseen, ja kaikki toimintatilat voidaan avata myös yhdellä näppäimellä. LUT6S on täydellinen live-tuotannon seurantaan ja poistaa erillisten kalliiden toimintatilojen tarpeen!

Tukee kosketusnäyttöä ja painikeohjausvalikkoa
Voit myös katsoa nopeasti valikkoasetuksia ja ominaisuuksia vain napauttamalla näyttöä. Se tukee myös fyysistä painikeohjausta. Napauta/kierrä rullapainiketta nopean valinnan ja toimintoasetusten saamiseksi. Napauta virtakytkintä kytkeäksesi pois käytöstä kosketustoiminto, joka on suunniteltu estämään väärinkäyttö.

Yhdistä ammattikameroihin, videokameroihin ja DSLR-kameroihin
Sekä 3G-SDI- että 4K HDMI -tulojen avulla voit liittää sen mihin tahansa kuluttaja-, lähetys- tai DSLR-kameraan. Saat myös läpiviennin ulostulot, joten voit näyttää suoraa videota tai laajentaa näyttöä ulkoisilla näytöillä tai projektoreilla, joissa on upotettu ääni. Voit myös seurata ääntä 3,5 mm:n stereokuulokeliitännällä. Virtaa varten on 12 V DC-tulo ja yksi NP-F-akkupaikka. Monitorin takaosassa on tuuletin automaattista lämmön haihdutusta varten taustavalon kirkkauden mukaan. Jos taustavalon kirkkaus on yli 80, kohdassa “auto” tuuletin käynnistyy automaattisesti.

3G-SDI ja 4K HDMI läpivienti
LUT6S.ssä on 3G-SDI, 4K HDMI sisään- ja läpivienti, jolloin se ei vain näytä live-signaaleja, vaan lähettää ne myös muille näytöille samanaikaisesti. Se pystyy näyttämään elävän kuvan useilla näytöillä kerralla samalla säilyttäen alkuperäisen videon laadun.

Yhdistä langattomaan lähettimeen
Lähetys kuvausryhmän ohjaajan monitoriin samanaikaisesti. Ilman kaapelia joustavampi siirtyminen kohtausten välillä vaivattomasti ulkokuvaamiseen.

Yhdistä ohjaajan monitoriin
Näytä live-kuva useilla näytöillä samanaikaisesti.

Virtaa DSLR tai peilittömälle kamerallesi
LUT6S on ihanteellinen kameran päälle asennettava monitori DSLR ja peilittömällä kameralla kuvaaville. Koska LUT6S tarjoaa lisävirtalähteen; antaen kuvaajille virtaa kameroihinsa. Akun sovitinkaapelilla (valinnainen) LUT6S pidentää kameran käyttöaikaa ja tarjoaa samalla käytettävämmän näytön.

Kiinnitä kameroihin, varusteisiin tai ripusta mihin tahansa
Vakiokokoiset kiinnityskohdat helpottavat asennusta ja ovat yhteensopivia muiden valmistajien rikien kanssa. Pohjassa ja oikealla on 2 kiinnityspistettä. Pohjan 1⁄4 tuuman reiän avulla voit kiinnittää sen turvallisesti kameran yläosaan täydelliseksi etsimeksi! Oikealla puolella oleva 1⁄4 tuuman reikä voidaan kiinnittää muihin laitteisiin, joissa on magic arm -varsi, kiinnike jne., jotta koko kuvausryhmä voi seurata näyttöä.

Kätevä asennus – Kallistusvarsi
Jokainen F5 Pro -monitori toimitetaan lisälaiteliitäntään asennettavalla kallistusvarrella. Kuvaajilla on turvallinen tapa sijoittaa monitori pitäen matalaa profiilia.

LUT6S-monitoria voidaan kääntää 360° kahdella eri tavalla katselumukavuuden lisäämiseksi. (1. Monitoria voidaan kääntää 360 ° ylhäältä alas kallistusvarren sivukiinnityspisteen kautta; 2. Monitoria voidaan kääntää 360 ° vasemmalta oikealle kallistuksen varren alimman kiinnityskohdan läpi).
Turvallinen ja kevyt kiinnitys lisälaiteliitännällä tai 1/4″-20 kierteellä sisältää oman lisälaiteliitännän lisävarusteille, kuten mikrofonille, LED-valolle tai langattomalle vastaanottimelle jne.
Kallistusvarressa on kaksi pientä pistettä, jotka ovat kohdakkain monitorin kanssa asennusta varten, yhteys on vakaampi, tartu vain monitoriin kiertääksesi löysäämättä ruuveja.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 15 × 15 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

Feelworld

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Feelworld Monitor LUT6S 6″ With SDI”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

Laatikossa:

  • LUT6-monitori
  • Kantolaukku
  • Mini/Micro HDMI-HDMI-kaapeli
  • Kallistusvarsi
  • Käyttöohje

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous