Lowepro Nova 160 AW II, musta

Tuotetunnus (SKU): 108436 Kategoriat ,

79,90 

Toimitus heti!

 • Posti pikkupaketti 
Lowepro Nova 160 AW II on keskikokoinen kameralaukku, joka suojaa hyvin kosteudelta ja kolhuilta. Malliltaan se on korkeampi kuin Nova 140. Laukkuun mahtuu järjestelmäkamera valovoimaisella linssillä sekä salama ja muistikortteja.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Lowepro Nova 160 AW II on keskikokoinen kameralaukku, joka suojaa hyvin kosteudelta ja kolhuilta. Malliltaan se on korkeampi kuin Nova 140. Laukkuun mahtuu järjestelmäkamera valovoimaisella linssillä sekä salama ja muistikortteja. Laukku on kätevä ottaa matkalle, sillä siinä on myös lokeroita kameratarvikkeille ja henkilökohtaisillle tavaroille. Lowepro Nova 160 AW II laukussa on uusi sadehuppu joka peittää koko kameralaukun. 

Lowepro Nova 160 AW II koko

 • Ulkomitat 26 X 19 X 20 cm
 • Sisämitat 20,5 X 11 X 17 cm
 • Paino 520G

  Miksi Lowepro Nova 160 AW II kameralaukku?

  Nova 160 AW II on erittäin laadukas kameralaukku järjestelmäkameralle.  Materiaali on kestävää ja vettä ja likaa hylkivää joka kestää ajansaatossa pitkään.

  Nova 160 AW II sivuissa on verkkotaskut johon saat laitettu pientä tavaraa kuten puhelin tai vaikkapa aurinkolasit. Edessä olevassa läpässä on vetoketjullinen tasku jonne menee esim. avaimet ja kortit.  Kannen sisätasku on suunniteltu kameran muistikorteille ja pienille tarvikkeille. Kameralaukun etutaskussa on useita lokeroita pienille kameratarvikkeille.

  Nova 160 AW II on olkalaukku

  Laukku on helppo kuljettaa vaikka kahvasta kantamalla tai sitten olkapäällä. Leveässä olkahihnassa on kumitettu pinta jolloin se ei luiskahda pois olkapäältä helposti.

  Lowepro AW II kameralaukuissa on sadehuppu

  Kaikissa Lowepro kameralaukuissa joissa on AW merkintä on mukana sadehuppu joka pitää kovankin sateen ulkupuolella.

Lisätiedot

Paino 0,650 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 15 × 15 cm (senttimetri)
Värit

Paketin sisältö

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kiikarien suurennukset

Hinta

07400

Saatavuus

Pyydä vaihtotarjous