Tenba Skyline v2 10 kameralaukku

Tuotetunnus (SKU): 57637-782 Kategoriat , ,

49,60 

Toimitus heti!

  • Posti pikkupaketti 
Tenba Skyline v2 10 kameralaukku on tyylikäs olkahihnalla ja harmaa-mustalla värityksellä kameralle, objektiiveille ja muille varusteille.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Tenba Skyline v2 10 kameralaukku

Skyline Shoulder Bag 10 -olkalaukku suojaa peilittömän tai DSLR-kameran ja 3-4 objektiivia sekä muistikortit, akut ja muut tarvikkeet. Tyylikäs olkahihnalla ja harmaa-mustalla värityksellä kameralle, objektiiveille ja muille varusteille. Kansi avautuu poispäin vartalosta, joten se ei haittaa varusteiden nopeaa irrottamista. Ja vetoketjullinen etutasku tarjoaa tilaa matkapuhelimelle ja muille henkilökohtaisille tavaroille. Kansi avautuu poispäin vartalosta, joten se ei haittaa varusteiden nopeaa irrottamista. Vettä hylkivät kankaat, laadukkaat YKK-vetoketjut ja vahvasti vahvistetut ompeleet takaavat, että laukku kestää kovaa käyttöä ja väärinkäytöksiä.

Kameralaukku on sääsuojattu ja kestävästä 600D kankaasta valmistettu. Laukun sivussa mesh-sivutaskut pienille tavaroille tai esimerkiksi vesipullolle. Laukussa myös kätevä etutasku esimerkiksi puhelimen säilyttämiselle.

  • Ulkomitat 26 X 17 X 15 cm.
  • Sisämitat 22 X 16 X 13 cm.
  • Paino 0.3 kg

 

Lisätiedot

Paino 0,8 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 20 × 20 cm (senttimetri)

Paketin sisältö

Tenba Skyline v2 10 kameralaukku

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous