Lowepro Nova 180 AW II, musta

Tuotetunnus (SKU): 711013 Kategoriat ,

114,00 

Tilapäisesti loppu

Tilaa ilmoitus kun saatavilla

  • Posti pikkupaketti 
Lowepro Nova 180 AW II kameralaukku on laadukas kameralaukku. Nova 180 AW II kameralaukkuun mahtuu hyvin järjestelmäkamera esim. 24-105mm objektiivillä sekä pari muuta  linssiä + salamalaite ja kameratarvikkeita. Laukku on säätäsietävä ja suojaa kamerakaluston.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Lowepro Nova 180 AW II
Lowepro Nova 180 AW II kameralaukku on laadukas kunnon kameralaukku. Nova 180 AW II kameralaukku johon mahtuu hyvin järjestelmäkamera  esim. 24-105mm objektiivillä sekä pari muuta laadukasta linssiä sekä salamalaite ja kameratarvikkeita. Laukku on säänkestävä ja suojaa kamerakaluston.

Lowepro Nova 180 AW kameralaukun koko

  • Ulkomitat: 24,8 x 18 x 24,5 cm
  • Sisämitat: 21,5 x 11,5 x 20,5 cm
  • Paino 730g

Miksi Lowepro Nova 180 AW kameralaukku?

Nova 180 AW on erittäin laadukas kameralaukku järjestelmäkameralle.  Materiaali on kestävää sekä vettä ja likaa hylkivää. Lowepron laukut ovat ensiluokkaisen materiaalinsa ansiosta pitkäikäisiä ja säilyvät vuosia kovassakin käytössä.

Nova 180 AW sivuissa on verkkotaskut johon saat laitettu pientä tavaraa kuten puhelimen tai vaikkapa aurinkolasit. Edessä olevassa läpässä on vetoketjullinen tasku, jossa säilyy arvokkaammat esineet esim. avaimet ja kortit.  Lowepro laukun sisälle mahtuu kamerakalustosi + objektiivit. Kannen sisätasku on suunniteltu kameran muistikorteille ja pienille tarvikkeille. Kameralaukun etutaskussa on useita lokeroita pienille kameratarvikkeille.

Nova 180 AW on olkalaukku

Laukku on helppo kuljettaa vaikka kahvasta kantamalla tai sitten olkapäällä. Leveässä olkahihnassa on kumitettu pinta jolloin se ei luiskahda pois olkapäällä kovinkaan helposti.

Lowepro AW kameralaukuissa on sadehuppu

Kaikissa Lowepro kameralaukuissa, joissa on AW merkintä on mukana sadehuppu joka pitää kovankin sateen ulkopuolella. Itselle sadehuppu on ollut tosi käytännöllinen pölyisissä ja kuraisissa ympäristöissä.

Lisätiedot

Paino 0,650 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 15 × 15 cm (senttimetri)
Värit

Paketin sisältö

Lowepro Nova 180 AW II
Hihna

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous