Lowepro Flipside Trek 250 AW

Tuotetunnus (SKU): 711064 Kategoriat , ,
Lowepro logo

169,00 

Toimitus 4-7 päivää

  • Posti pikkupaketti 
Lowepro Flipside Trek 250 -kamerareppu Paljon liikkuvan kuvaajan reppu, jossa varusteet kulkevat turvallisesti mukana.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Lowepro Flipside Trek 250 AW kamerareppu

Hyvä valinta kamerakalustolle!

Lowepro Flipside Trek 250 AW kamerareppu on täydellinen valinta intohimoiselle luontokuvaajalle, joka haluaa pitää kuvausvälineensä turvassa ja käden ulottuvilla kaikissa seikkailuissaan. Tämä huippuluokan repun suunnittelussa on otettu huomioon kaikki luontokuvauksen tarpeet, joten se vastaa vaativimmankin kuvaajan odotuksiin.

Repun ensiluokkaiset materiaalit ja kestävä rakenne takaavat suojan kaikissa olosuhteissa. Sen vedenpitävä ulkopinta suojaa kameraa ja objektiiveja sateelta ja kosteudelta, joten voit huoletta kuvata säässä kuin säässä. Lisäksi repun sisätilassa on pehmustetut osiot, jotka tarjoavat erinomaisen suojan kameralle ja lisävarusteille.

Flipside Trek 250:ssä on monipuolinen ja innovatiivinen suunnittelu, mikä tekee siitä käytännöllisen ja helppokäyttöisen. Sen ainutlaatuinen Flipside-mekanismi mahdollistaa repun avaamisen vain yhdellä kädellä, jolloin kameralle ja varusteille pääsee nopeasti käsiksi. Repun etupuolella oleva erillinen tasku tarjoaa kätevän säilytystilan esimerkiksi retkikartalle tai pikkutavaroille.

Lowepro Flipside Trek 250:ssä on myös runsaasti sisäisiä ja ulkoisia taskuja, joihin voit järjestellä kaikki tarvittavat kuvausvälineet ja lisävarusteet.

Näin voit pitää kaiken järjestyksessä ja helposti saatavilla. Repun olkahihna on säädettävissä ja ergonomisesti muotoiltu, joten se on mukava kantaa pitkiäkin matkoja.

Luontokuvauksen harrastajille ja ammattilaisille suunniteltu Lowepro Flipside Trek 250 kamerareppu on täydellinen valinta. Sen huippuluokan materiaalit ja kestävä rakenne pitävät kuvausvälineesi turvassa kaikissa olosuhteissa. Sade ei enää estä kuvaamista, sillä repun vedenpitävä ulkopinta suojaa kameraa ja objektiiveja kosteudelta.

Flipside Trek 250:n käytännöllinen suunnittelu tekee siitä erittäin helppokäyttöisen. Sen ainutlaatuinen Flipside-mekanismi mahdollistaa repun avaamisen yhdellä kädellä, joten kamera ja varusteet ovat aina nopeasti saatavilla. Repun erillinen etutasku tarjoaa kätevän säilytyspaikan retkikartalle ja muille pikkutavaroille.

Sisäiset ja ulkoiset taskut tarjoavat runsaasti säilytystilaa kaikille tarvittaville kuvausvälineille ja lisävarusteille. Näin voit pitää kaiken järjestyksessä ja helposti saatavilla. Ergonomisesti muotoiltu olkahihna tekee repun kantamisesta miellyttävää myös pitkillä retkillä.

Sinun tarvitsee päästä käsiksi repun sisältöön, voit pyöräyttää repun vierellesi ilman, että reppua tarvitsee ottaa kokonaan selästä.

ActiveZone tarjoaa tarkkaan suunnatut pehmusteet, jotka tarjoavat tukevuutta ja mukavuutta liikkuessa.

Repun sisälle saat mahtumaan:

  • Peilitön tai kompakti järjestelmäkamera sekä 2-3 objektiivia
  • Pieniä lisävarusteita
  • Kompakti kolmijalka repun sivustalle
  • 7″:n tablet-tietokone

 

Ulkomitat (LxSxK): 25,5 x 17 x 44 cm
Sisämitat (LxSxK): 20 x 12 x 23 cm
Paino: 1,06 kg

Ulkomitat (LxSxK): 25,5 x 17 x 44 cm
Sisämitat (LxSxK): 20 x 12 x 23 cm
Paino: 1,06 kg

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 50 × 30 × 30 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

Lowepro

Paketin sisältö

Lowepro Flipside Trek 250 AW

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous