Ilford FP4 Plus 125 kino 135, 36 kuvainen

Tuotetunnus (SKU): 4421649651 Kategoriat ,
Ilford logo

14,10 

Toimitus 4-7 päivää

  • Posti pikkupaketti 
Keskiherkkä, sävyalaltaan laaja, hienorakeinen, pankromaattinen, keskiherkkä perinteisen raeteknologian filmi, joka alun perin suunniteltiin muoto- ja mainoskuvaukseen. Erinomainen yleisfilmi. Laaja valotus- ja kehitysvara. 

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Ilford FP4 Plus 125 kino 135
Ilford FP4 Plus 125 on suosittu mustavalkofilmi, joka tarjoaa erinomaisen terävyyden, hienon rakeisuuden ja laajan sävyalueen. Tämä 35 mm:n kinofilmi on suunniteltu ammattilaisten ja harrastajien käyttöön, ja se soveltuu monenlaiseen kuvaustyyliin, kuten maisemakuvaus, muotokuvaus ja katukuvaus. Tässä esittelyssä käyn läpi filmin ominaisuuksia ja sen käyttömahdollisuuksia eri tilanteissa.

Ominaisuudet

  • Herkkyys ja terävyys: FP4 Plus 125 on kohtalaisen herkkä filmi, joka tarjoaa erinomaisen terävyyden ja yksityiskohtien toiston. Se sopii erityisen hyvin tilanteisiin, joissa halutaan taltioida hienoja yksityiskohtia ja selkeää kontrastia.
  • Rakeisuus: Toinen merkittävä ominaisuus on filmin hieno rakeisuus, joka antaa kuville klassisen ja pehmeän ilmeen. Tämä tekee siitä suositun valinnan niille, jotka arvostavat perinteistä mustavalkokuvan estetiikkaa.
  • Laaja sävyalue: FP4 Plus 125 tarjoaa laajan sävyalueen, mikä mahdollistaa hienovaraiset sävynvaihtelut ja syvät kontrastit kuvissa. Tämä tekee siitä monipuolisen vaihtoehdon erilaisiin kuvaustilanteisiin.

Käyttömahdollisuudet

  • Maisemakuvaus: Filmi soveltuu erinomaisesti maisemakuvaukseen sen terävyyden ja laajan sävyalueen ansiosta. Se pystyy taltioimaan hienoja yksityiskohtia ja maiseman erilaisia sävyjä upeasti.
  • Muotokuvaus: FP4 Plus 125 on myös suosittu valinta muotokuvaukseen sen kyvyn ansiosta toistaa ihon sävyjä ja hienoja yksityiskohtia. Rakeisuus antaa muotokuville pehmeän ja luonnollisen ilmeen.
  • Katukuvaus: Mustavalkofilmit ovat suosittuja katukuvauksessa, ja FP4 Plus 125 ei ole poikkeus. Sen kyky toistaa kontrasteja ja sävyjä tekee siitä ihanteellisen valinnan kaupunkimiljöössä kuvaamiseen.

FP4 Plus 125 on monipuolinen mustavalkofilmi, joka tarjoaa erinomaisen terävyyden, hienon rakeisuuden ja laajan sävyalueen. Se sopii monenlaiseen kuvaustyyliin ja erilaisiin kuvaustilanteisiin, ja se on suosittu valinta niin harrastelijoiden kuin ammattilaistenkin keskuudessa.

  • Keskinopeus ISO 125
  • Hienorakeisuus, korkea terävyys
  • Vankka valotuksen toleranssi
 Suositeltavat kehitteet ID-11 / Microphen / Perceptol ja Ilfosol

Lisätiedot

Paino 0,100 kg (kilogramma)
Mitat 5 × 5 × 5 cm (senttimetri)
Filmi

Kinofilmi 135

Tuotemerkit

Ilford

Paketin sisältö

Ilford FP4 Plus 125 kino 135

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset
Filmi
Filmi

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous