DJI OM 4, gimbaali

Tuotetunnus (SKU): 480673 Kategoriat , ,

159,00 

Toimitus 4-7 päivää

  • Posti pikkupaketti 

Nopeat ja turvalliset toimitukset

OM 4 on uutuus-gimbaali älypuhelimille, joka taitettavan rakenteensa ansiosta on helppo kuljettaa mukana ja menee pieneen tilaan. Tässä vakaajassa on magneettinen pikakiinnitys, jollaista ei aiemmin DJI:n gimbaaleissa ole nähty. Tämä tekee käyttöönotosta ja kuvaamisen aloittamisesta helpompaa. Aiempaan Osmo Mobile 3 malliin verrattuna käyttöönotto on jopa 10x nopeampaa ja mikronin kiinnittäminen puhelimeen on helpompaa.

Tähänkin gimbaaliin on tuotu paljon automatiikkaa ja kuvausohjelmia, joilla saat luotua tyylikkäitä ja elokuvamaisia video-otoksia yhdessä DJI Mimo sovelluksen kanssa.

ActiveTrack 3.0

Mahdollistaa älykkään kohteen seurannan ja gimbaali kääntää kameraasi kohteen liikkeiden mukaisesti. Voit aloittaa seurannan painamalla laukaisinta, tekemällä ele kädelläsi tai valitsemalla kohde puhelimesi kosketusnäytöltä. Voit olla siis vaikka itse kameran edessä gimbaali seuraa liikkeitäsi.

Hyperlapse

Yhdessä ActiveTrack seurannan kanssa, saat näyttäviä nopeutettuja Hyperlapse videoita, joissa voit pitää liikkuvan kohteesi kokoajan seurannassa ja kuvan vakaana.

Luovat kuvaustilat

Story Mode auttaa tuottamaan elokuvamaisia otoksia sekä editoimaan video valmiiksi kokonaisuudeksi.

Dynamic Zoom jota kutsutaan myös Dolly zoomiksi, joka tuottaa elokuvista tutun kamera-ajon, jossa kameraa liikutetaan syvyyssuunnassa rajauksen pysyessä samana.

CloneMe Panorama tilassa voit kuvata laajan kuvan, jossa voit kloonata itsesi useampaan kohtaan kuvassa. Tällä teet näyttäviä kuvia esimerkiksi urheilusuorituksista.

Panorama-kuvaustilassa voidaan kuvata laajoja maisemia tai jopa 360 asteen kuvaa gimbaalin kääntäessä mobiililaitetta joka suuntaan.

Timelapse-tila on kuin Hyperlapse, jossa kuvataan lyhyessä ajassa pidempi kestoisia kokonaisuuksia. Timelapse kuvauksessa saat videoon lisää näyttävyyttä automaattisella gimbaalin liikkeellä.

Slow Motion kuvausohjelmassa saat taas nopean liikkeen yksityiskohdat toistumaan hidastetusti, jota et pystyisi paljaalla silmällä näkemään. Yhdessä Sport-kuvaustilan kanssa voit kuvata OM 4 vakaajan avulla nopeaa toimintaa, kuten urheilua, lasten leikkiä tai lemmikkieläinten touhuamista.

Gesture Control

Mahdollistaa eleiden käyttämisen gimbaalin ja kameran toiminnoissa. Näin ollen selfiet hienossa maisemassa ja ryhmäkuvien ottaminen on tehty helpoksi.

 

  • 2450 mAh sisäänrakennettu akku. Akun kesto jopa 15h. Täyteen lataus kestää noin 2h käytettäessä 10 W laturia.
  • USB-C liitäntä
  • Bluetooth 5.0
  • Yhteensopivan älypuhelimen koko: 6,9-10 mm(syvyys), 67-84 mm(leveys). Maksimi kantavuus: 290 g.
  • Pohjassa 1/4″ jalustakierre
  • Mitat: 27,6 cm x 11,96 cm x 10,36 cm(korkeus x leveys x syvyys)
  • Paino: 390 g
  • Mukana pakkauksessa: OM4 gimbal, magnetic phone clamp(puhelinkiinnike), suojapussi, usb-C johto, pöytäjalka, magnetic ring holder(popsocket magneetti), rannehihna ja käyttöohje.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 15 × 8 cm (senttimetri)

Paketin sisältö

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous