Canon RF 35mm f1.8 Macro IS STM

539,00 

Monipuolinen ja laadukas 35 mm:n objektiivi sopii katu-, matka- ja lähikuvaukseen.

Toimitusaika 2-7 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): 2973C005 Osastot: , ,

Toimituskulut alk. 4,90 €

  • 14 päivän palautusoikeus
  • ennen klo 15 tilatut varastotuotteet lähetetään saman päivän aikana
  • 100% suomalainen ja luotettava perheyritys

Kuvaus

Monipuolinen ja laadukas 35 mm:n objektiivi sopii katu-, matka- ja lähikuvaukseen.

Kun ostat tämän objektiivin 12kk sisällä yhdessä Canon Lens Promo kampanjaan kuuluvan kameran kanssa, olet oikeutettu hyvitykseen tilillesi. Kampanjatuotteisiin pääset tästä.

Sopii erinomaisesti seuraaviin käyttötarkoituksiin:

Narrow street canopied by umbrellas RF 35mm f/1.8 IS Macro STM

Matkakuvat

RF 35mm f/1.8 IS Macro STM on erinomainen laajakulmaobjektiivi muoto- ja katukuvaukseen. Se taltioi yksityiskohdat ja terävyyden myös pitkillä valotusajoilla. Valovoimainen f/1,8-aukko mahdollistaa ympäristön kuvaamisen aidosti myös heikossa valaistuksessa.

 

Close up of gem on a rock

Lähikuvaus

RF 35mm f/1.8 IS Macro STM-objektiivin makrosuurennus on jopa 1:2, joten huipputason objektiivin monikäyttöisyys lisääntyy entisestään. Sen avulla kohteiden yksityiskohtien ja muotojen taltioiminen on entistä helpompaa.

 

Lanscape with purple skies

Maisemakuvaus

Kiinteäpolttovälisen objektiivin kuvanlaatu sopii erityisesti maisemakuvaukseen ja suuriin taidekuviin näyttelyitä varten. Terävyys ja yksityiskohdat ovat ensiluokkaiset koko kuva-alalla.

Tyylikästä muotoilua luovuuden ehdoilla

RF 35mm f/1.8 IS Macro STM on kannettava, kevyt ja helppokäyttöinen. Voit säätää asetuksia mukautettavalla objektiivin säätörenkaalla ja nähdä etsimessä esimerkiksi tarkennusetäisyyden ja muita tietoja kuvaamisen aikana.

Erinomainen valinta videokuvaukseen

Yhdistelmäkuvanvakain käyttää sekä objektiivin optista kuvanvakainta että kameran viisisuuntaista elektronista kuvanvakainta. Lopputuloksena on erittäin vakaa kuva ? myös kävellessä. Tasainen, vakaa ja äänetön STM-automaattitarkennus hoitaa tarkennussiirtymät luonnollisesti.

Hämärän mestari

f/1,8-valovoimaa täydentää tehokas Dual Sensing IS -tekniikka, joka käyttää 5 askeleen kuvanvakautusta. Niinpä kuvaus onnistuu ilman kameran tärähtelyn aiheuttamaa tärähdystä.

Ennennäkemätön kuvanlaatu

RF 35mm f/1.8 IS Macro STM-objektiivissa käytetään edistyksellistä optista rakennetta, kuten Super Spectra -pinnoitetta. RF Mount-objektiivikiinnityksellä objektiivi asettuu lähemmäs kennoa ? lopputuloksena ennennäkemätön kirkkaus ja terävyys.