Atomos Ninja monitoritallennin 5″näytöllä

Tuotetunnus (SKU): 125037 Kategoriat , ,
atomos ninja

729,00 

Toimitus 4-7 päivää

  • Posti pikkupaketti 

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Atomos Ninja monitoritallennin 5″näytöllä

Monitoritallennin videokuvaukseen on kameran jos videokuvaat. Kevyt ja kompaktin kokoinen jonka voi kiinnittää kameraan tai kamera rigiin.

Atomos Ninja monitoritallentimesta on tullut videosisällön tuottajien tärkeä työkalu.  Monitorissa on  HDR ja kehittyneet valvontatyökalut sekä RAW-tallennus.

Ninja on 5-tuumainen kevyt, kompakti kameraan asennettava 10-bittinen HDR-monitori, joka tallentaa jopa 4Kp60 ProRes-, ProRes RAW-, Avid DNx- ja H.265-koodekkeilla ja vahvistaa monitorointiominaisuuksia ja liitäntäominaisuuksia.

AtomIC-piirisarjalla ja uudella käyttöliittymällä AtomOS 11, joka optimoi muistinhallinnan, rakennettu Ninja asettaa uuden luovuuden standardin kaikenlaisille luojille. AtomOS 11 tuo luojille joukon upeita uusia ja kehittyneitä seuranta- ja tallennusominaisuuksia, kuten RecordAssist, PlayBackAssist, SegmentPro, ELZone, Arri False color.

Lisää Atomos Connect -moduuli Ninjaan, jotta voit jakaa Atomos-näytölläsi näkyvän muiden Connectiin liittyvien laitteiden, iPadien, Macien ja Apple TV -johtojen kanssa samoissa tiloissa tai missä tahansa maailmassa Atomos RemoteView -ohjelmassa.

Tee Ninjasta vieläkin monipuolisempi yhdessä Atomos Connectin kanssa, jotta voit käyttää pilvipohjaisia työnkulkuja, kuten C2C:tä, Atomos Editiä ja Atomos RemoteViewta Atomos Cloud Studion kautta.

Connectissa on myös 12G-SDI, langaton AirGlu-aikakoodi ja ohjaus, Wi-Fi 6 ja NDI.

 

Atomos Ninja ominaisuudet:

  1. Kevyt, kestävä ja luotettava laite, jossa on uusi puhdas ja moderni käyttöliittymä ja joka on yhteensopiva valtavan valikoiman HDMI-ulostulolla varustettujen kameroiden kanssa
  2. Tallentaa jopa 4Kp60:een asti Apple ProRes-, Avid DNxHD- ja nyt myös H.265 (HEVC) -muodossa ja jopa 6Kp30:een asti Apple ProRes RAW-muodossa.
  3. Uusi AtomOS 11 parantaa muistinhallintaa, parantaa reagointikykyä ja vapauttaa uusia toimintoja käyttöön
  4. Jaa Atomos-näytölläsi näkyvät asiat muiden Atomos Connect -käyttäjien sekä Shogun Connectin, iPadien, Macien ja Apple TV:n kanssa langattomasti samoissa tiloissa tai missä tahansa maailmassa Atomos RemoteView*:n avulla.
  5. Uudet työkalut tallentamisen ja toiston järjestämiseen etukäteen RecordAssist- ja PlayBackAssist-ohjelmilla.
  6. Lisää kehittyneitä alan johtavia valvontatyökaluja yhdellä painalluksella: SegmentPro\**, EL Zone, ARRI False Color lisätty yhdessä muiden valvontatyökalujen, kuten Vectorscopes, Zebra, Atomos False Color, Onion Skin jne. kanssa.
  7. Sisäänrakennettu AtomX-laajennusportti, joka tarjoaa SDI-liitännän ja NDI-työnkulkujen ekosysteemin Atomos Connectin ja AtomX Castin avulla.
  8. Lisää Atomos Connect, niin saat portin pilveen ja kaikki Atomos Cloud Studion edut.
  9. Sama muotokoko kuin NinjaV, kaikki lisävarusteet ovat yhteensopivia uuden Ninja-sarjan (Ninja & Ninja Ultra) kanssa.
Atomos Ninja monitoritallennin 5″näytöllä käyttökokemukset aikaisemmista malleista ovat olleet erittäin hyvät!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Atomos Ninja monitoritallennin 5″näytöllä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous