Tamron 150-500mm F/5-6.7 Di III VC VXD FUJIFILM X -objektiivi

Tuotetunnus (SKU): 121398 Kategoriat ,

1 462,00 

Toimitus 4-7 päivää

  • Posti pikkupaketti 
Tamron 150-500mm F/5-6.7 Di III VC VXD on täydellinen valinta toimintaurheilun, eläinten ja lintujen kuvaamiseen Fujifilm X kiinnitykselle!

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Tamron 150-500mm F/5-6.7 Di III VC VXD on täydellinen valinta toimintaurheilun, eläinten ja lintujen kuvaamiseen Fujifilm X kiinnitykselle!

Hienona ominaisuuten tästä linssistä löytyy Flex-zoom lukitusmekanismi, jonka avulla kuvaaja voi lukita objektiivin välittömästi mihin tahansa zoomausasentoon liu’uttamalla zoomausrengasta edestakaisin.

Vaikka 150-500mm F5-6.7 yltää 750 mm:n ultra-teleobjektiivia vastaavaan polttoväliin, se on silti varsin pienikokoinen, sillä sen pituus on vain 209,9 mm ja suurin halkaisija 93 mm. Jopa täysin tele-etäisyydelle laajennettuna objektiivin pituus on vain 284,9 mm.

Tämä estää objektiivin painosta johtuvan objektiiviputken tahattoman liikkeen. Objektiiviputkeen on asennettu myös tavanomainen zoomin lukituskytkin, joka estää objektiiviputkea liukumasta kuljetuksessa alas sen oman painon alla. Pikakiinnike on Arca-Swiss -yhteensopiva ja kahvan muoto on suunniteltu niin, että siitä on helppo pitää kiinni. Objektiivi on valmistettu magnesiumista painon vähentämiseksi, mikä vähentää käsiin kohdistuvaa kuormaa. Siinä on myös hihnan kiinnitysreikä. Objektiivin paino on 1710 g ilman jalustakiinnitystä ja 1865 g jalustakiinnityksen kanssa.

150-500 mm:n objektiivissa on kehuttu VXD AF -lineaaritarkennusmoottori, joka tuottaa nopean ja erittäin tarkan liikkeen ja takaa erittäin herkän suorituskyvyn.  Jopa tele-etäisyydellä kuvattaessa 150-500 mm tarjoaa nopean, mukavan ja tarkan tarkennuksen kaikilla kuvausetäisyyksillä, läheltä ja kaukaa.  Tarkennuksenseurantaa on parannettu huomattavasti, mikä helpottaa nopeasti liikkuvien kohteiden, esimerkiksi urheilijoiden, lintujen ja eläinten kuvaamista. Näin varmistetaan, että dramaattiset, toiminnantäyteiset hetket eivät jää koskaan ikuistamatta, kuvattiinpa sitten valo- tai videokuvaa. Lisäksi lineaarimoottori vähentää tarkennuksen aikana syntyvää melua ja tärinää, mikä tekee siitä ihanteellisen sekä still-kuvien että videon kuvaamiseen hiljaisissa ympäristöissä.

Objektiivissa on Tamronin VC-vakaaja, joka helpottaa käsivaralta kuvaamista pidemmän aikaa ja mahdollistaa vaihtamisen kolmen asetuksen välillä (Tila 1: Vakio, Tila 2: Yksinomaan panorointia varten ja Tila 3: Kehysprioriteetti). Tämä toiminto tarjoaa erinomaisen kuvanvakaimen suorituskyvyn, joka mahdollistaa kameran tärinän aiheuttaman kuvan epätarkkuuden tehokkaan vähentämisen.

Optinen rakenne koostuu 25 elementistä 16 ryhmässä, mukaan lukien yksi XLD-elementti (eXtra Low Dispersion), viisi LD-elementtiä (Low Dispersion) ja kaksi hybridiasfääristä linssielementtiä, jotka hallitsevat perusteellisesti aberraatioita, mukaan lukien aksiaaliset kromaattiset aberraatiot. Objektiiveissa on Tamronin kuuluisa BBAR-G2-pinnoite, joka vähentää haamukuvan ja heijastuksen minimiin ja auttaa lisäämään yksityiskohtia kuvassa. Ja koska 150-500mm F5-6.7 on suunniteltu täyskennoisille peilittömille kameroille, se tarjoaa erittäin korkean kuvanlaadun ja kokonaissuorituskyvyn koko zoomausalueella, keskellä ja reunasta reunaan.

Objektiivin MOD ( minimietäisyys kohteesta) on 0,6 m 150 mm:n laajakulmapäässä ja 1,8 m 500 mm:n telepäässä. Kosteudenkestävä rakenne ja fluoripinnoite takaavat käytön myös vaikeissa sääolosuhteissa.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Kompakti ultra-teleobjektiivi
  • Hämmästyttävä kuvanlaatu
  • Varustettu MF SPEED -kytkimellä, joka on kätevä, kun tarkennat manuaalisesti
  • Nopea automaattitarkennus
  • Kosteutta kestävä rakenne
  • Vastavalosuoja, jossa on joustava, suojaava etuosa

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 20 × 20 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

Tamron

Kameramerkki

Objektiivin merkki

Tamron

Bajonettikiinnitys

Fujifilm X-Mount

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tamron 150-500mm F/5-6.7 Di III VC VXD FUJIFILM X -objektiivi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

Tamron 150-500mm F/5-6.7 Di III VC VXD FUJIFILM X
Kantolaukku
vastavalosuoja
Etu- ja takasuoja

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Bajoneettikiinnitys
Bajoneettikiinnitys
Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous