Joulukortit omista kuvista

joulukortit netista

Joulukortit ja kalenterit omista kuvista

Mikä onkaan mukavampi tapa muistaa läheisiään näin joulun alla, kuin persoonallinen joulukortti omalla valokuvalla. Valikoimissamme on yli 300 erilaista joulukorttipohjaa, johon voit sovittaa oman haluamasi valokuvan ja osaan malleista voidaan lisätä tekstiä.

Helppokäyttöisessä tilausohjelmassamme voit rajata ja muokata korttiin sijoittamaasi kuvaa, joihinkin korttipohjiin voit sijoittaa useamman kuvan ja lähes kaikkiin korttipohjiin voit vielä lisätä oman tervehdyksesi.

Tilausohjelmassa voit nähdä oman valitsemasi kuvan sijoitettuna erilaisiin kuvakortti pohjiin ja näin mieluisan korttipohjan valinta on helppoa ja nopeaa.

134 446 joulukortti asetelma

Valmistamme kaikki joulukortit myymälässämme Rauman keskustassa markkinoiden uusimmilla kuvanvalmistuslaitteistolla ja aina parhalla Pro-tason 1440 dpi ammattilaadulla. Tulostamme joulukortit nopeimmillaan tunnissa, olemme Lännen Nopein. Tilauksen voit tehdä myös myymälässämme olevilla helppokäyttöisillä tilausasemilla. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa tarvittaessa korttien tekemisessä.

Joulu-, kiitos- ja kutsukortien mukana toimitamme aina postituskuoret samaan hintaan, vain postimerkit puuttuvat!

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne