Käytetty Canon EF 85mm f1.2 L USM

Tuotetunnus (SKU): 10999 Kategoriat , Tag

Toimitus heti!

  • Posti pikkupaketti 
Käytetty Canon EF 85mm f1.2 L USM on legendaarinen objektiivi, joka on valloittanut ammattilaisten ja intohimoisten harrastajien sydämet. Tämä “muotokuvauksen kuningas” on tunnettu sen uskomattomasta valovoimasta ja pehmeästä bokeh-efektistä, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen työkalun muotokuvaajille.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Käytetty Canon EF 85mm f/1.2L USM – Muotokuvauksen kuningas

Canon EF 85mm f/1.2L USM on legendaarinen objektiivi, joka on valloittanut ammattilaisten ja intohimoisten harrastajien sydämet. Tämä “muotokuvauksen kuningas” on tunnettu sen uskomattomasta valovoimasta ja pehmeästä bokeh-efektistä, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen työkalun muotokuvaajille.

Historia ja merkitys

Canon esitteli ensimmäisen version 85mm f/1.2 -objektiivista jo vuonna 1989. Seuraava malli EF 85mm f/1.2L USM II -versio julkaistiin vuonna 2006, ja se on siitä lähtien ollut yksi Canonin arvostetuimmista objektiiveista. Sen asema Canonin L-sarjassa kertoo sen laadusta ja suorituskyvystä.

Tämä kappale on tehty lokakuussa vuonna 1989 Japanissa Utsunomiyassa, vuosileima UD1000. Sen aikainen valmistusvuosi, upea lähes uudenveroinen kunto sekä hieno sarjanumero (10999) tekevät tästä houkuttelevan kappaleen myös keräilijälle!

Ominaisuudet muotokuvaajan näkökulmasta

  1. Uskomaton valovoima: f/1.2 aukko mahdollistaa kuvaamisen erittäin hämärissä olosuhteissa ja luo ainutlaatuisen syvyysvaikutelman.
  2. Pehmeä bokeh: Suuri aukko yhdistettynä 85mm polttoväliin tuottaa unelmaisen pehmeän taustan, joka erottaa kohteen täydellisesti.
  3. Terävyys: Vaikka objektiivi on tunnettu pehmeästä bokehista, se tuottaa silti äärimmäisen teräviä kuvia kohteesta.
  4. USM-tarkennusmoottori: Nopea ja hiljainen tarkennus, joka on erityisen hyödyllinen muotokuvauksessa.

Tekniset tiedot käytännössä

  • Polttoväli: 85mm
  • Suurin aukko: f/1.2
  • Pienin aukko: f/16
  • Paino: 1025g
  • Suodinkoko: 72mm

Käytännössä nämä ominaisuudet tarkoittavat, että objektiivi on erinomainen muotokuvaukseen, mutta sen paino voi olla haaste pitkäaikaisessa käytössä. Suuri f/1.2 aukko mahdollistaa kuvaamisen lähes pimeässä, mutta vaatii tarkkuutta tarkennuksessa.

Käyttäjäkokemuksia

Monet ammattilaiset ylistävät Canon EF 85mm f/1.2L USM -objektiivia sen ainutlaatuisen kuvanlaadun vuoksi. Eräs tunnettu muotokuvaaja kommentoi: “Tämä objektiivi on kuin taikasauva. Se luo sellaista pehmeyttä ja syvyyttä kuviin, jota en ole koskaan nähnyt millään muulla objektiivilla.”

Toinen käyttäjä huomauttaa: “Vaikka objektiivi on painava ja tarkentaminen f/1.2 aukolla vaatii harjoittelua, lopputulos on aina vaivan arvoinen. Kuvat ovat yksinkertaisesti henkeäsalpaavia.”

Yhteenveto

Canon EF 85mm f/1.2L USM on ainutlaatuinen objektiivi, joka tarjoaa vertaansa vailla olevan kuvanlaadun ja bokeh-efektin muotokuvaukseen. Sen vahvuudet ovat:

  • Uskomaton valovoima ja bokeh
  • Erinomainen terävyys
  • Laadukas rakenne

Mahdollisia heikkouksia:

  • Paino
  • Haasteellinen tarkentaa äärimmäisillä aukoilla
  • Korkea hinta

Loppujen lopuksi, jos etsit objektiivia, joka vie muotokuvauksen uudelle tasolle ja olet valmis opettelemaan sen käytön, Canon EF 85mm f/1.2L USM on vertaansa vailla oleva valinta.

Tämä kappale on upeassa kunnossa vaikka ikää on. Tarkennus toimii hienosti ja sulavasti. Lasipinnat ovat naarmuttomat. Ulkokuoressa erittäin vähäisiä käytönjälkiä.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 15 × 15 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

Canon

Bajonettikiinnitys

Canon EF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Käytetty Canon EF 85mm f1.2 L USM”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

Käytetty Canon EF 85mm f1.2 L USM

  • Alkuperäiset Canon linssinsuojat
  • Alkuperäinen Canon kova nahkakotelo
  • Alkuperäinen Canon ES-67 vastavalosuoja

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Bajoneettikiinnitys
Bajoneettikiinnitys
Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous