SONY FE PZ 16-35mm f/4 G + 100€ Cashback

Tuotetunnus (SKU): 4518024 Kategoriat , ,
Sony logo

1 599,00 

Toimitus 4-7 päivää

 • Posti pikkupaketti 
SONY FE PZ 16-35mm f/4 G on uusi laadukas laajakulma-zoomobjektiivi valo- ja videokuvaajille.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

SONY FE PZ 16-35mm f/4 G on uusi laadukas laajakulma-zoomobjektiivi valo- ja videokuvaajille.

Tämä uutuus on erinomainen valinta kuvalliseen sisällöntuotantoon sekä vloggaukseen. Aiempaan Sony FE Vario Tessar T* 16-35mm f/4 G OSS objektiiviin verrattuna PZ 16-35mm f/4 G on selkeästi pienempi ja kevyempi, joka tekee tästä näppärän linssin myös gimbaalin kanssa käytettäväksi.

Tässä tarkassa ja nopeassa linssissä on ajateltu videokuvaajan tarpeita, joten siinä on sähköinen power zoom, jota voidaan käyttää objektiivin kyljessä olevasta zoomauskytkimestä tai zoom-renkaasta. Objektiivi ei myöskään muuta pituuttaan zoomatessa, joka kätevää gimbaaleiden kanssa käytettäessä pitäen kameran hyvässä tasapainossa.
“Focus breathing” on Sony FE PZ 16-35mm f/4 G objektiivissa minimaalista, joka tärkeää videokuvaajille, jolloin tarkentaessa eri etäisyyksille kuva ei tee pumppausta. Tässä linssissä on myös tuki Sonyn uudelle “focus breathing compensation” toiminnolle, joka poistaa tarkennuksen hengityksen. Ominaisuus löytyy tällä hetkellä uusista Sony A7 IV– ja FX6(ver. 2.00 ja uudempi) kamerarungoista.

Neljän lineaarisen XD (Extreme dynamic) moottorin ansiosta automaattitarkennus- ja zoomaus toimivat erittäin nopeasti. Ensivaikutelmamme perusteella sähköisen zoomin käyttötuntuma ja tarkkuus ovat erittäin hyvät. Tämänkin objektiivin kyljestä löytyy “custom-näppäin”, johon voi kameran valikosta ohjelmoida toimintoja zoomille, tarkennukselle tai muille ominaisuuksille.

Sonyn G-sarjalle tyypilliseen tapaan PZ 16-35mm f/4 G on laadukkaasti viimeistelty, joten se on myöskin pölyltä ja kosteudelta suojattu. Etuelementin fluoripinnoite hylkii vettä ja likaa, joka tekee pintojen puhdistamisesta helpompaa.
Halutessasi aukkoa pystyt säätämään objektiivin ympärillä olevasta aukkorenkaasta. Linssin kompaktiin kokoon nähden suuri f/4 aukko on käytettävissä koko zoomausalueella, joten valotus ei pääse muuttumaan zoomauksen aikana. 7-lamellinen pyöristetty aukko antaa kauniin pehmeän tausta kuviin ja videoihin.

Sony FE PZ 16-35mm f/4 G on suunniteltu E-kiinnitykselle ja voit käyttää sitä täydenkennokoon- että APC-kennon peilittömissä järjestelmäkameroissa.

 • Objektiivikiinnitys: Sony E/FE
 • Polttoväli: 16-35mm (kinovastaavuus APS-C kennolla: 24-52,5mm)
 • Suurin aukko: f/4
 • Pienin aukko: f/22
 • 13 elementtiä 12 ryhmässä. 7-lamellin pyöreä aukko
 • Lähin tarkennusetäisyys: 24 cm
 • Suodinkierre: 72 mm
 • Mitat: 80,5 x 88,1 mm
 • Paino: 353 g
 • Myyntipakkauksen sisältö: Sony FE PZ 16-35mm f/4 G, ALC-F72S linssin etusuoja, ALC-R1EM takasuoja, ALC-SH172 vastavalosuoja ja kuljetuspussi.
 • 3 vuoden Fotoliiga-takuu.

Lisätiedot

Paino 0,6 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 8 × 8 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

Sony

Paketin sisältö

SONY FE PZ 16-35mm f/4 G
Vastavalosuoja
Etu- ja takatulppa

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Bajoneettikiinnitys
Bajoneettikiinnitys
Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous