POWERSEEKER 60 AZ tähtikaukoputki

Tuotetunnus (SKU): 111821 Kategoriat , ,
celestron logo

123,00 

Toimitus 4-7 päivää

  • Posti pikkupaketti 

Nopeat ja turvalliset toimitukset

POWERSEEKER 60 AZ tähtikaukoputki

PowerSeeker 60 AZ näyttää aurinkokuntamme planeetat, kuun ja kirkkaammat syvätaivaan kohteet kuiten Orionin tähtisumun ja naapurigalaksimme Andromedan. Pystykuvainen tähtidiagonaali tuottaa myös oikein päin olevan kuvan maanpäälliseen tarkkailuun ja havainnointikaukoputkikäyttöön esim. lintubongarille.

Teleskoopin pystyttäminen on tehty erityisen nopeaksi ja käteväksi, joten sen kuljettaminen ja havainnointien tekeminen matkaillessa on helppoa. Säädettävät kolmijalkajalustan jalat sallivat nopean korkeusasetuksen säädön tai jopa asennuksen pöydälle.

Käsisäätöinen Alt-Azimuth-teleskooppi
Alt-azimuth-jalustapää mahdollistaa tarkan ja pehmeän taivaskohteiden seurannan ja pitää putken osoittamassa oikeaan kohteeseen.

Kattavat varusteet
PowerSeeker 60 toimitetaan kahdella okulaarilla (20mm ja 4mm), pystykuvadiagonaalilla, etsinputkella sekä Barlow-linssillä. Eri okulaarien ansiosta suurennustehoa voidaan nostaa tarkempien havainnointien tekemiseksi, ja 3x suurentavan Barlow-linssin avulla kummankin okulaarin suurennusteho voidaan kolminkertaistaa. Pystykuvadiagonaali tarjoaa oikein päin näkyvän kuvan maastokohteista, mutta soveltuu myös taivaskohteiden katseluun (diagonaali kääntää kuvan ulostuloa 90 astetta, jonka ansiosta miellyttävän katseluasennon saavuttaminen on helpompaa). Etsinputken avulla teleskooppi on nopea tähdätä karkeasti haluttuun kohteeseen ennen okulaarien käyttöä.

Starry Night-ohjelmisto
Celestronin Starry Night-astronomiaohjelmisto tarjoaa kattavan valikoiman tietoa yötaivaasta, taivaankannen kohteista ja havainnointikertojen suunnittelusta. Se on markkinoiden laadukkain tähtitaivasohjelmisto, jonka avulla tarkasteltavaksi aukeaa koko aurinkokunta sekä paljon muuta.

Lisätiedot

Paino 4 kg (kilogramma)
Mitat 85 × 27 × 20 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “POWERSEEKER 60 AZ tähtikaukoputki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paketin sisältö

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous