POLAROID COLOR FILM I-TYPE pikafilmi

Tuotetunnus (SKU): 113972 Kategoriat , ,
Polaroid logo

23,20 

Toimitus heti!

  • Posti pikkupaketti 
I-type Polaroid Color 600 pikafilmi Polaroid 600 / OneStep pikakameraan. Yhdella paketilla saat 8 värikuvaa jonka koko on 108x88mm. Kuva on kehittyy valmiiksi 10-15 minuutissa.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

POLAROID COLOR FILM I-TYPE

POLAROID COLOR FILM I-TYPE pikafilmi. Yhdelläpikafilmillä saat kuvattua kahdeksan värifilmikuvaa valkoisilla reunuksilla. Sopii I-tyypin kameroille. Kuva alkaa kehittyä kahden minuutin aikana. Kuva on valmis ja täysin näkyvissä 10-15 minuutin jälkeen. Filmin värit ovat kirkkaat, tasapainotetut ja ilmentävät niitä pehmeitä tekstuureja, jotka luovat instant-kuvaamiseen sen ainutlaatuisen tunnelman. Klassiset valkoiset reunukset ovat osa instant-kuvaamisen historiaa. i-Type -filmi on tarkoitettu Impossible I-type -kameralle.

  • Kuva kehittyy 10-15 minuutissa
  • Paketin sisällä kuvausvinkkejä
  • Toimii myös i-Tyypin kameroissa

 

Polaroid Color Film I-Type on erinomainen valinta valokuvaajille, jotka haluavat kokea retrohenkisen valokuvauksen ilon ja samalla nauttia modernin teknologian tarjoamista eduista. Tämä pikafilmi ei ainoastaan tarjoa upeita värejä ja terävyyttä, vaan se myös helpottaa valokuvauksen prosessia ja tarjoaa vaivattomuutta.

Yksi Polaroid Color Film I-Typen suurimmista eduista on sen helppokäyttöisyys. Kun käytät tätä pikafilmiä, sinun ei tarvitse huolehtia monimutkaisista asetuksista tai säädöistä. Sen sijaan voit keskittyä täysin luovuuteesi ja ikuistaa hetken juuri sellaisena kuin haluat. Tämä tekee Polaroid Color Film I-Typesta loistavan valinnan varsinkin valokuvaajille, jotka haluavat keskittyä hetken taltioimiseen eikä teknisiin yksityiskohtiin.

Toinen merkittävä etu Polaroid Color Film I-Typessä on sen kyky tuottaa upeita värejä. Tämä pikafilmi tarjoaa kirkkaat ja elävät värit, jotka tekevät valokuvista eloisia ja miellyttäviä katsella. Värit ponnahtavat esiin ja luovat visuaalisesti houkuttelevan lopputuloksen. Tämä on erityisen tärkeää valokuvaajille, jotka haluavat vangita tunnelman ja luoda visuaalisen tarinan valokuvan avulla.

Polaroid Color Film I-Type tarjoaa myös erinomaisen terävyyden ja yksityiskohtien tarkkuuden. Tämä pikafilmi tallentaa pienimmätkin yksityiskohdat ja tallettaa ne kirkkaasti ja selkeästi. Jokainen valokuva saa elämäänsä syvyyttä ja selkeyttä, mikä tekee kokemuksesta entistäkin palkitsevamman.

Valokuvaajat, jotka käyttävät Polaroid Color Film I-Typea, voivat myös nauttia sen tarjoamasta retrohenkisestä tunnelmasta. Tämä pikafilmi antaa valokuville ainutlaatuisen ilmeen, joka heijastaa menneiden vuosikymmenten valokuvauksen estetiikkaa. Se tuo esiin nostalgian tunteen ja luo klassisen tunnelman, joka voi olla erittäin inspiroiva valokuvaajille.

Lisäksi Polaroid Color Film I-Type on ympäristöystävällinen vaihtoehto valokuvaajille. Tämä pikafilmi on suunniteltu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti, ja se on valmistettu kierrätettävistä materiaaleista. Valitsemalla tämän pikafilmin, voit olla varma siitä, että olet tekemässä valinnan, joka on ystävällinen ympäristölle.

Kaiken kaikkiaan Polaroid Color Film I-Type tarjoaa valokuvaajille paljon etuja. Sen helppokäyttöisyys, upeat värit, terävyys, retrohenkinen tunnelma ja ympäristöystävällisyys tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon kaikenlaisille valokuvaajille. Jos haluat kokea valokuvauksen ilon ja samalla ikuistaa hetket upeasti, Polaroid Color Film I-Type on ehdottomasti valinta, jota kannattaa harkita.

Jos haluat päästä edullisimmin niin silloin suosittelemme ostamaan I-type tupla paketin jossa kuvan hinta on huokeampi.

I-type filmi ei toimi vanhoissa vintage kameroissa. Tässä puuttuu vintage kameroiden tarvitsema paristo. Vintage Polaroid 600 filmin löydät tästä linkistä.

Lisätiedot

Paino 0,099 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 8 × 3 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

Polaroid

Filmi

Pikakamera filmi

Paketin sisältö

POLAROID COLOR FILM I-TYPE pikafilmi

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset
Filmi
Filmi

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous