Polaroid Originals Color 600 pikafilmi

Tuotetunnus (SKU): 113975 Kategoriat ,
Polaroid logo

21,80 

Toimitus heti!

  • Posti pikkupaketti 
Polaroid Color 600 pikafilmi Polaroid 600 / OneStep pikakameraan. Yhdella paketilla saat 8 värikuvaa jonka koko on 108x88mm. Kuva on kehittyy valmiiksi 10-15 minuutissa.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Polaroid Color 600 pikafilmi Polaroid 600 / OneStep pikakameraan. Yhdella paketilla saat 8 värikuvaa jonka koko on 108x88mm. Kuva on kehittyy valmiiksi 10-15 minuutissa.

  • Kuva kehittyy 10-15 minuutissa
  • Paketin sisällä kuvausvinkkejä
  • Toimii myös i-Tyypin kameroissa

Polaroid Color 600 pikafilmi on ainutlaatuinen tuote, joka tarjoaa unohtumattomia hetkiä värikkäinä vintage valokuvina. Polaroid lassikko tuo mukanaan nostalgiaa ja vanhan ajan tunnelmaa, samalla tarjoten modernin kosketuksen nykypäivän valokuvaukseen.

Laadukkaat värit ja kontrastit

Polaroid Color 600 pikafilmi tarjoaa upeita värejä ja teräviä kontrasteja. Jokainen kuva saa eloa ja syvyyttä, jolloin hetket heräävät eloon valokuvissa. Olipa kyseessä luonto, ihmiset tai maisemat, Polaroid Color 600 pikafilmi tallentaa kaiken upealla tavalla.

Polaroid kuva on heti valmis

Yksi Polaroid Color 600 pikafilmin suurimmista eduista on sen kyky tuottaa valmiita valokuvia hetkessä. Kun olet ottanut kuvan, se kehittyy silmiesi edessä 10-15 minuutissa. Tämä mahdollistaa reaaliaikaisen nautinnon ja heti valmiit tulokset, joten voit jakaa muistot välittömästi ystävien ja perheen kanssa.

Kompakti ja kannettava

Polaroid Color 600 pikafilmi on suunniteltu matkailijoille ja valokuvausintoilijoille. Sen kompakti koko mahdollistaa sen helpon kuljettamisen minne tahansa. Voit tallentaa kaikki unohtumattomat hetket matkoiltasi ja nauttia niistä myöhemmin. Olitpa sitten vuoristossa, rannalla tai kaupungin sykkeessä,

Polaroid Color 600 pikafilmi antaa sinulle mahdollisuuden olla luova valokuvissasi. Voit käyttää erilaisia kuvausasetuksia ja kokeilla erilaisia efektejä. Polaroid-kamerat ovat tunnettuja siitä, että ne tuovat valokuvaukseen ainutlaatuisen tunnelman ja tyylin. Polaroid Color 600 pikafilmi tarjoaa sinulle mahdollisuuden ilmaista itseäsi ja luoda taiteellisia kuvia.

Kestävyys ja säilyvyys

Polaroid Color 600 pikafilmi on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka takaavat valokuviesi pitkän käyttöiän. Näin voit nauttia tallentamistasi hetkistä vielä vuosienkin päästä. Polaroid Color 600 pikafilmi on myös suunniteltu säilyttämään väriensä kirkkaus ja kontrastit pitkään.

Polaroid Color 600 pikafilmi on investointi, joka tarjoaa unohtumattomia hetkiä ja laadukkaita valokuvia. Sen ainutlaatuinen kyky tuottaa heti valmiita tuloksia ja taltioida värikkäitä muistoja tekevät siitä erottuvan tuotteen valokuvausmarkkinoilla. Tämä tuote vetoaa niin harrastelijoihin kuin ammattilaisiinkin, jotka arvostavat hetkien tallentamista ja luovaa valokuvauksen lähestymistapaa.

Hanki Polaroid Color 600 pikafilmi ja anna itsesi taltioida muistot, jotka säilyvät vuosia.

Sopii malleihin Vintage Polaroid 600, Vintage Polaroid Impulse, New Polaroid i-Type

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 4 cm (senttimetri)
Tuotemerkit

Polaroid

Filmi

Polaroid

Paketin sisältö

Polaroid Color 600 pikafilmi ( 8 kuvaa)

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset
Filmi
Filmi

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous