Objektiivin linssinsuoja narulla

6,90 12,90 

  • Posti pikkupaketti 
Objektiivin linssinsuoja kiinnitysnarulla. Sopii käytettäväksi myös vastavalosuojan kanssa.

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Objektiivin linssinsuoja narulla

Objektiivin linssinsuoja narulla. Tämä linssisuoja ei häviä yhtä helposti kuin alkuperäinen linssinsuoja. Jos sinulla on vastavalosuoja niin irroitus käy helposti sillä aukaisumekanismi on myös linssinsuojan keskellä. Katso ja valitse koko omalle objektiivillesi.

Jos et tiedä sopivan objektiivisuojan kokoa niin laita viestiä [email protected]. Objektiivin kierteen koko löytyy monesti objektiivin edestä suodinkierteen vierestä.

Objektiivin linssinsuoja on välttämätön lisävaruste jokaiselle valokuvaajalle. Tämä musta linssinsuoja narulla on suunniteltu tarjoamaan parasta suojaa objektiivillesi.
Linssinsuoja estää naarmut, pölyn ja roskat pääsemästä objektiivin pinnalle, mikä takaa terävät ja selkeät kuvat joka kerta. Sen kestävä rakenne suojaa myös objektiivia vahingoilta ja iskuilta, joten voit olla huoleti ottaessasi kameraasi mukaan seikkailuille.
Objektiivin linssinsuoja on helppo asentaa ja poistaa kiitos sen käytännöllisen narun. Voit nopeasti kiinnittää sen objektiivin etureunaan ja säätää narun pituutta tarpeidesi mukaan. Näin voit pitää linssinsuojaa aina mukana valmiina käyttöön.
Tämän linssisuojan kompakti koko tekee siitä kätevän lisävarusteen matkustaessa. Voit helposti säilyttää sen kameralaukussa tai taskussa ilman, että se vie paljon tilaa. Näin voit suojata objektiivisi missä tahansa oletkin.
Hanki Objektiivin linssinsuoja nyt ja anna objektiivillesi ansaitsemaansa suojaa. Se sopii täydellisesti kaikenlaisille objektiiveille ja takaa niiden pitkäikäisyyden. Älä tingi laadusta, kun on kyse valokuvauksesta – suojaa linssisi ja ikuista tärkeät hetket huippulaadulla.

  • Mukana naru, jolla suojus pysyy paremmin tallessa.
  • Oikean koon löydät monesti etulinssin reunasta.

Lisätiedot

Paino 0,050 kg (kilogramma)
Mitat 5 × 5 × 1 cm (senttimetri)
Suodinkierre

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Paketin sisältö

Linssinsuoja narulla musta

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Bajoneettikiinnitys
Bajoneettikiinnitys
Suodinkierre
Suodinkierre
Suodintyyppi
Suodintyyppi
Kameramerkki
Kameramerkki
Kierteen koko
Kierteen koko
Suodinadapterin koko
Suodinadapterin koko
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous