Canvastaulu peruskoot kuvasuhde 3:4

Tuotetunnus (SKU): N/A Kategoriat ,

45,00 99,00 

  • Posti pikkupaketti 
Canvastaulu omasta kuvasta on upea ja yksilöllinen sisustuselementti. Miksi ostaa muiden kuvaamia maisemiakuvia tai vieraiden henkilöiden kuvia. Avustamme tarvittaessa taulun kuvan käsittelyssä ja voimme rajata kuvan sopivaan kokoon.?  

Nopeat ja turvalliset toimitukset

Canvastaulu omasta kuvasta on upea ja yksilöllinen sisustuselementti. Miksi ostaa muiden kuvaamia maisemiakuvia tai vieraiden henkilöiden kuvia. Avustamme tarvittaessa taulun kuvan käsittelyssä ja voimme rajata kuvan sopivaan kokoon.

Voit sommitella canvastaulun omatoimisesti  tai lähettää kuvan sähköpostitse [email protected] ammattilaisten käsiteltäväksi. Jos epäröit kuvan koosta tai laadusta voit laittaa kuvan sähköpostiin arvioitavaksi.

Voimme myös muuttaa kuvan mustavalkoiseksi tai seepian sävyiseksi. Mustavalkoinen taulu ei riitele sisustuksen muun sävyjen kanssa ja tekee siitä klassisen tyylikkään taideteoksen.

Canvastaulut toimitetaan valmiiksi puiseen kiilakehykseen kiristettynä. Taulut on sellaisenaan valmiita seinälle ja ne voi halutessaan myös kehystää. Kuva tulostetaan laadukkaalle taidekankaalle. Taulut valmistetaan käsityönä meillä liikkeessämme.

Lähetä tauluun tuleva kuva tilauksen jälkeen osoitteeseen [email protected]

Lisätiedot

Paino 2,100 kg (kilogramma)
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Canvastaulut 3:4

, , , ,

Paketin sisältö

VALMISTAJAN SIVUT

suodattimet

Tuoteosasto

Alaosastot

Tuotemerkki

Kameramerkki
Kameramerkki
Kiikarien suurennukset
Kiikarien suurennukset

Hinta

Hinta - slider
07400

Saatavuus

Varastotilanne

Pyydä vaihtotarjous