Canvastaulu peruskoot kuvasuhde 3:4

Tuotetunnus (SKU): N/A Kategoriat , ,

45,00 99,00 

Canvastaulu omasta kuvasta on upea ja yksilöllinen sisustuselementti. Miksi ostaa muiden kuvaamia maisemiakuvia tai vieraiden henkilöiden kuvia. Avustamme tarvittaessa taulun kuvan käsittelyssä ja voimme rajata kuvan sopivaan kokoon.?

 

Canvastaulu omasta kuvasta on upea ja yksilöllinen sisustuselementti. Miksi ostaa muiden kuvaamia maisemiakuvia tai vieraiden henkilöiden kuvia. Avustamme tarvittaessa taulun kuvan käsittelyssä ja voimme rajata kuvan sopivaan kokoon.

Voit sommitella canvastaulun omatoimisesti  tai lähettää kuvan sähköpostitse asiakaspalvelu@fotoman.fi ammattilaisten käsiteltäväksi. Jos epäröit kuvan koosta tai laadusta voit laittaa kuvan sähköpostiin arvioitavaksi.

Voimme myös muuttaa kuvan mustavalkoiseksi tai seepian sävyiseksi. Mustavalkoinen taulu ei riitele sisustuksen muun sävyjen kanssa ja tekee siitä klassisen tyylikkään taideteoksen.

Canvastaulut toimitetaan valmiiksi puiseen kiilakehykseen kiristettynä. Taulut on sellaisenaan valmiita seinälle ja ne voi halutessaan myös kehystää. Kuva tulostetaan laadukkaalle taidekankaalle. Taulut valmistetaan käsityönä meillä liikkeessämme.

Lähetä tauluun tuleva kuva tilauksen jälkeen osoitteeseen asiakaspalvelu@fotoman.fi

Lisätiedot

Paino 2,100 kg
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Canvastaulut 3:4

, , , ,

suodattimet

Tuotemerkki

Hinta

07400

Saatavuus

Pyydä vaihtotarjous